Hälvik-rolleristid

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

cc150

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas cc150 »

Sa mõtled, et millised need mitte halvik-rolleristid on vä?

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Mina ühte tean või tegelikult kahte, rohkem pole kohanud :D

Kasutaja avatar

koty
Tsikkel: Aprilia Sx 125

Lugemata postitus Postitas koty »

Ega kõik hälvikud pole, mõnedel korralikel juhtub ka apse, mispeale tihti arvatakse kohe hälvik. 100% korralikku igapäeva liiklejat polegi vist olemas.

Aprilia Sr 50 -> Aprilia Sx 125___
Kasutaja avatar

GM6969

Lugemata postitus Postitas GM6969 »

jaa alustaks sellise lausega " las viskab mind see kiviga, kes ise ilma patuta on", kuna meie politseil on nii palju tegemist, siis paraku pole midagi parata kui teede peal toimub just see mis toimub sõidaksin hea meelega 40-45km/h aga just see hirm, et ükskõik kui korralikult või viisakalt mina liiklen ei saa ma kahjuks olla kindel selles, et see x juht ( rolleristid, rekkad, muidu haiged ) just samamoodi mõtlevad nagu mina.
Kas see ikka on õige kui mina sõidan 45/km/h ja mingi ront kimab mõõda olgu see siis ükskõik mille juht ja siis laisalt laseb signaali, et kuule taburett sina minu kiirust küll maha ei võta...ja see ongi just see moment millal ainuke pääsetee on kõnnitee või halvemal juhul kanalisatsiooni aukude ülilibedad kaaned.
Või auk mis E.Savisaare poolt oleks juba ammu oleks pidanud olema mitte auk vaid kinnilapitud teeosa.
Vahest on need vihmaveed tekitanud teeäärde kus on jalgratturite ja rollerite ala sellised augud, et isegi autojuht mõtleks ennem kui sõidaks...

Pole midagi teha nagu ikka on kirjutatud iga organism kes elab kaua mingi keskkonnas varem või hiljem hakkab käituma samamoodi nagu muu hall mass, siit ka meie probleem...kahjuks ei ole meie politseist mitte mingit kasu ja see mis teedel toimub on iga jummala kivi nende kapsaaeda.

Ei ole avalikke kaameraid, hästi nähtavaid kiirusemõõtjaid, ega ka politseid ennast kes vist on ameerikaliku elu tava võtnud ja pontshikuid/sõõrikuid näost sisse ajab.

Nii kaua kui see jätkub olen sunnitud vastumeelsed kiirust ületama, et autode keskel ellu jääda ja kui palju on neid teid Tallinna piirkonnas kus on eraldi riba rollerite jaoks 0, sest igalpool on ainult jalgratta märk ja ma tõesti ei mäleta, et oleks rolleri märki.

Nii et palun kõigilt mõistlikku suhtumist ja mitte vaenu õhutamist, täna sõitis sulle mingi tropp ette, homme äkki oled ise see tropp...elu on elu.

Viimati muutis GM6969, 17 Mai 2014, 02:00, muudetud 4 korda kokku.

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

GM6969 kirjutas:

jaa alustaks sellise lausega " las viskab mind see kiviga, kes ise ilma patuta on", kuna meie poltiseil on nii palju tegemist, siis paraku pole midagi parata kui teede peal toimub just see mis toimub sõidaksin hea meelega 40-45km/h aga just see hirm, et ükskõik kui korralikult või viisakalt mina liiklen ei saa ma kahjuks olla kindel selles, et see x juht ( rolleristid, rekkad, muidu haiged ) just samamoodi mõtlevad nagu mina.
Kas see ikka on õige kui mina sõidan 45/km/h ja mingi ront kimab mõõda olgu see siis ükskõik mille juht ja siis laisalt laseb signaali, et kuule taburett sina minu kiirust küll maha ei võta...ja see ongi just see moment millal ainuke pääsetee on kõnnitee või halvemal juhul kanalisatsiooni aukude ülilibedad kaaned.
Või auk mis E.Savisaare poolt oleks juba ammu oleks pidanud olema mitte auk vaid kinnilapitud teeosa.
Vahest on need vihameed tekitanud teeäärde kus on jalgratturite ja rollerite ala sellised augud, et isegi autojuht mõtleks ennem kui sõidaks...

Pole midagi teha nagu ikka on kirjutatud iga organism kes elab kaua mingi keskkonnas varem või hiljem hakkab käituma samamoodi nagu muu hall mass, siit ka meie probleem...kahjuks ei ole meie politseist mitte mingit kasu ja see mis teedel toimub on iga jummala kivi nende kapsaaeda.

Ei ole avalikke kaameraid, hästi nähtavaid kiirusemõõtjaid, ega ka politseid ennast kes vist on ameeriakaliku elu tava võtnud ja pontshikuid/sõõrikuid näost sisse ajab.

Nii kaua kui see jätkub olen sunnitud vastumeelsed kiirust ületama, et autode keskel ellu jääda ja kui palju on neid teid Tallinna piirkonnas kus on eraldi riba rollerite jaoks 0, sest igalpool on ainult jalgratta märk ja ma tõesti ei mäleta, et oleks rolleri märki.

Nii et palun kõigilt mõistlikku suhtumist ja mitte vaenu õhutamist, täna sõitis sulle mingi tropp ette, homme äkki oled ise see tropp...elu on elu.

Pole mõtet leida põhjuseid/õigustusi LE rikkumiseks, see on kõigile kohustuslik täita, ainult meie enda ohutuse eesmärgil.
Ikka on teised süüdi,küll politsei ja teised autojuhid,tee vilets seisukord,jne.
Kõigepealt tuleks enda käitumine,sõiduharjumised,LE täitmine,viisakus,jne, ülevaadata ja siis peaks liiklemine ka paremini toimima.
Kindlasti ei tohi unustada et oleme ka kaasliklejatele (eriti algajatele) eeskujuks,et miks mina pean täitma LE'd kui näit. seda rolleristi ei koti!
Mõistetav on kui ohuolukorras tuleb LE'st mööda vaadata, et hullemat ärahoida.
Mõistvat suhtumist teineteise.

Viimati muutis jan22, 04 Dets 2008, 18:03, muudetud 1 kord kokku.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

GM6969 kirjutas:

kui palju on neid teid Tallinna piirkonnas kus on eraldi riba rollerite jaoks 0, sest igalpool on ainult jalgratta märk ja ma tõesti ei mäleta, et oleks rolleri märki.

Kividega ei loobi, aga liikluseeskirja elementaarsematki tundmist eeldaks ikkagi, sest nii on suurem tõenäosus ellu jääda - rolleri (õigemini küll mopeedimärki) ei ole tõesti kuskil mahamärgitud real olemas ega pea ka olema, sest see jalgrattamärk markeerib jalgrattateed.
Jalgrattatee aga ongi ette nähtud ainult jalgrataste ja mopeedide (ja järelikult ka mopeedklassi rollerite) liikluseks.
:twisted:

hälvik
Kasutaja avatar

GM6969

Lugemata postitus Postitas GM6969 »

enam ma siia ei kommenteeri, kuna kõik on niii "targad"...edu teile liikluses ja tuletage oma tekste meelde siis kui keegi teile külje pealt sisse sõidab.

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

GM6969 kirjutas:

enam ma siia ei kommenteeri, kuna kõik on niii "targad"...edu teile liikluses ja tuletage oma tekste meelde siis kui keegi teile külje pealt sisse sõidab.

Et nagu solvusid või...?

Keretööd
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 443 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

GM6969 kirjutas:

Kui Sa jalgrattatee olemasolul seda ka kasutaksid, oleks tõenäolisus,et keegi külje pealt sisse sõidab, väiksem!
Loe nüüd LE ilusti uuesti läbi ja rahune maha!

Edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

jan22

GM6969 kirjutas:

Võta teemat rohkem peaga mitte südamega!
Kuula targemaid(oldmoped,Õnnekas) ja sõidad röömuga veel kaua!
Edu.

BMW R1100RT

aeroks
Tsikkel: 701,r6,kx250 jne

Lugemata postitus Postitas aeroks »

tere head ja eeskujulikest liiklejatest tsiklimehed,ärge kõik ennast puudutatuna tundke (w)
no ma ei saa aru millest see rollerite vihkamine?igaüks toob välja mõne näite kus mõni tatt sõitis teile rolleriga ette :wack: kui peaks hakkama välja tooma sarnaseid juhtumeid,aga rolleri asemel oleks TSIKKEL siis oleks see teema vast nii umbes 3-4 sada lehekülge pikk! :wack: tõesti tunnistan üles et ma pole just küllaltki eeskujulik liikleja!vahel ikka läheb linnas kiirus natuke üle saja jne..kuid samal ajal lastakse must bikedega 200-sajaga kõrvalt mõõda :twisted: tegelt on päris tore rolleriga sõita vähemalt on autojuhid meie vastu sõbralikud,vahel tahavad küll alla ajada aga elab üle!õhtuti ka lahe sõita sis kui veel sportsumps ja suht võimas silinder peal on,päris tihti saad mõne teeääres oleva vennikese käest pudeli või mingi muu huvitava eseme kinni püütud :evil:

aga kas teil tsiklimeestel endal pole hea meel et järelkasv nii suur?

arvatavasti tuleb nüüd ka selle postituse kritiseerimiseks 2-3 lehte arutelu,aga teeme nii et kui keegi sõimata tahab,et miks mu roller läheb üle 50-ne välja jne..! SIIS ON KÕIKIDE MEELDIVAD KIRJAD OODATUD POSTKASTI!

Scarface
Tsikkel: Zid Pilot 50

Lugemata postitus Postitas Scarface »

aeroks kirjutas:

!vahel ikka läheb linnas kiirus natuke üle saja jne..kuid samal ajal lastakse must bikedega 200-sajaga kõrvalt mõõda !

:wack:

Pilt
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Et siis nii kõva mees oled kohe? Pean kohe häbiga tunnistama, et ma küll linnas nii kiiresti sõitnud ei ole.

denver2

Lugemata postitus Postitas denver2 »

kõige rohkem mis mind häirib rollerite juures kui roller ei liigu edasi ja tal on se sport sumpa kyljes oh tahaks rsk maha lyya eriti kui on ööööööööööööö :bsmile:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

aeroks, muidugi on hea meel, et järelkasv on suur, kuid kas õpetajal on hea meel, et koolis kehalise kasvatuse tunni ajal tehakse nurga taga suitsu?
asi selles, et kui rolleriga sõidetakse juba sajaga linnas, pläristatakse rahvalt pudeleid käest minema, siis mis juhtub, kui seesama mees tsikli selga istub?
proovige mitte üldistada seltskonda et "teised teevad siis mina ka, mis mina ikka mõjutada saan" ning hakake ainult enda peale mõtlema, et mida te saaks teha, et pilti parandada. sest vaadates viimase aja statistikat, saab see meie kauaoodatud "järelkasv" liiga tihti surma :(

Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Aga kuidas sellele hälvik rolleristide probleemidele lahendus leida? Korraldage üks ühine üritus, tsikklid ja rollerid koos ning andke meile juhtnööre ning sõimake m**n* kui soovite.
Endal on pigem halbade autojuhtidega kogemusi olnud kui tsikklimeestega. :wink:

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

nael kirjutas:

Aga kuidas sellele hälvik rolleristide probleemidele lahendus leida? Korraldage üks ühine üritus, tsikklid ja rollerid koos ning andke meile juhtnööre ning sõimake m**n* kui soovite.

Ja sa loodad, et asi piirdub ainult sõimamisega (lol)

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

Õnnekas kirjutas:
nael kirjutas:

milline on siis sinu ettekujutus näpunäidete jagamisest? :ner:

KOndimootor
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

aeroks kirjutas:

Tundub, et järjekordne Darwinist siia tekkinud. :D

Evolutsiooniteeooria loogika järgi peaks ju käima asi (ja eks ta paljus veel 15-20 aastat tagasi nii oligi)
jooksuratas> 3-rattaline jalgratas> abiratastega jalgratas> jalgratas> mopeed/roller> mootorratas> sõiduauto> veoauto ...

Või geneetilise hälbe puhul:
jooksuratas> 3-rattaline jalgratas> abiratastega jalgratas> jalgratas> mopeed/roller> 125cc mootorratas> 25kw mootorratas> 1000(+)cc moootorratas> Boss Hoss ...

Sellise "kui suureks kasvan hakkan tuletõrjeautoks" suhtumisega punased saporoozetsid ongi oma alaväärsuskompleksi tõttu tihti hälvikud.
Roller EI OLE üleminekuetapp mootorrattale vaid on täiesti omaette kaherattalise mootoriga sõiduvahendi kategooria.

hälvik
Kasutaja avatar

Õnnekas
Kontakt:

raitonrait2 kirjutas:

milline on siis sinu ettekujutus näpunäidete jagamisest? :ner:

Selle pead sa välja teenima, et ma viitsiks sulle näpunäiteid jagama hakata, kõik ei ole nii kannatlikud kui Oldmoped. :nono: :ner:

aeroks

oldmoped kirjutas:
aeroks kirjutas:

Tundub, et järjekordne Darwinist siia tekkinud. :D

sorry geoloog oldmoded aga mina su jutule pihta ei saa,aga arvatavasti sellepärast et mul on roller,ja probleem ongi lahendatud :wink: :roll:

tavai laske samas vaimus edasi 1 lehekülg juba kritiseerimist olemas :P
teeks mingi paar lehte veel sis hea! :wink:

Kasutaja avatar

Õnnekas
Kontakt:

aeroks kirjutas:

sorry geoloog oldmoded aga mina su jutule pihta ei saa,aga arvatavasti sellepärast et mul on roller,ja probleem ongi lahendatud :wink: :roll: :

Esiteks sa väike kutsikas peaksid vähe lugupidavamalt käituma endast vanemate suhtes :evil:
Teiseks ei ole sinu lolluses süüdi roller vaid ikka sinu harimatus :twisted:
Kolmandaks mõtle väga hoolikalt järele enne kui sa vastust toksima hakkad (crash)

aeroks

hää küll ma enam ei viitsi vaielda :wink:

ooton kuna rolleriklubi foorum lahti tehakse :wink:

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Mina ei ole kedagi kritiseerinud ega kellegi pihta antud juhul ka kiviga visanud! Lihtsalt proovisin vaidlustada seda, et paljude suhtumise järgi peaks nagu rollerisõitja olema mootorratta seltskonna järelkasv, kes sõidab sellega sellepärast, et muuga ei tohi.
Alati on olemas ju võimalus, et inimene sõidab rolleriga sellepärast, et lihtsalt meeldib! See, kas roller on mopeedklassi 50cc sõiduk või hoopis 125, 250, 400, 650 või kasvõi 800cc mootorrattaklassi kuuluv sõiduriist, ei ole isegi antud situatsionis oluline. Roller jääb ikkagi rolleriks.

hälvik

aeroks

no ma saan ise ka aru et rollu on lahja aga kuna vanus ei luba suurema mootoriga masinat ja roller täitsa meeldib sis veel natuke sõidan nendega :wink:

Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Õnnekas kirjutas:
nael kirjutas:

Sain ma nüüd õigesti aru, et lööd kõik ära kes sulle liikluses ette keeravad või rolleriga sõidavad?

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Jahtume nüüd...
Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World

aeroks

ok teema kokkuvõte on sis selline et sõidetakse kõik rollerid ja roleeri omanikud pooleks :roll:

kõige mõtekam minu arust see teema ka pooleks sõita ehk lukku panna ja kustutada!niikuinii siit midagi peale rollerite vastaste kommentaaride ei tule :wink:

jan22

Teema kisub hetkel suunas,muna õpetab kanale kuidas munema peaks!
Ise mõtlen omast jassi-east,et ikka kuulasin kõrval kui minust vanemad(mitte minu vanemad) rääkisid ja panin tarkused kõrvataha et mitte oma lollusest jamasi kaela tõmmata.
Siin tuleb välja et pole elu veel näinudki aga juba prõõkama ja särama oma lollustega.
Olen ka hetkel rollerist ja ei arva et kõik see kriitika minu pihta lendaks ja et keegi mind siin kividega loopida tahaks.
Kui kellelegi ette sõidan siis kuulan(kui siis veel kuulen) ära ka mis mehel öelda on ja kui tal on õigus siis ongi tal õigus! Tegin lolluse siis tunnistan et lammas olin ja mõtlen mis valesti tegin.
Kui aga keegi mulle ette keerab ja mul veel võimalus(vahel on) midagi öelda eks siis ütlen ka ja tegelt huvitaks mind hoopis kuidas järgmisel korral olukorda vältida, äkki jäi mul ka midagi märkamata.
Viimase olukorraga oli mul eile just kokkupuude ja arvan et ma oleksin ka pidanud ettearvama et nii võib juhtuda olgugi et oli hommik,rahulik ja mõni auto.
Siin vaidlemisega ei lahenda midagi ja ei õpeta kedagi aga siin suheldes on võimalk üht-teist endale kõrvataha panna et halvemast hoiduda.
Rahu ja teineteise mõistmist keerulisel hetkel!

BMW R1100RT
Kasutaja avatar

Õnnekas
Kontakt:

Minu edasine jutt on suunatud "kõvadele rollupoisikestele", kes siin viimasel ajal kõvasti sõna võtavad. Kust te võtate sellise suhtumise, et kõik motomehed on sillas, et teie suvatsete omaarust olla tulevased tsiklimehed? Kust on pärit suhtumine, et kui teil tuleb tahtmine kuulata kedagi endale nõu andmas, siis meie vanemad peame rõõmust lakke hüppama ja kohe teiega jagama omi teadmisi? Kust on pärit ülbe ja üleolev suhtmine kõigi ja kõige suhtes? Krt väga tahaks sellisel kokkutulekul viibida, kus mõni kõva rollupoisu tuleb jalaga ust lahti lööma ja nõudma, et ma raiskaks oma vaba aega temale millegi seletamise peale :evil: Veelkord rõhutan, et lugupidamine tuleb enne välja teenida, see ei ole iseenesest mõistetav ainult sellepärast, et sa rolluga ringi kärutad ja kõva meest mängid. Ja lõpetage see ärplemine siin foorumis, iga mees (poisikesed kaasa arvatud) peab oma sõnade eest vastutama, kui tuled endast vanemat inimest solvama, siis tuleb ka selle eest vastutada. Arvesta, et võib olla seisad sa kunagi selle inimesega silm silma vastu.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”