Hälvik-rolleristid
Re: Hälvik-rolleristid
jaa alustaks sellise lausega " las viskab mind see kiviga, kes ise ilma patuta on", kuna meie politseil on nii palju tegemist, siis paraku pole midagi parata kui teede peal toimub just see mis toimub sõidaksin hea meelega 40-45km/h aga just see hirm, et ükskõik kui korralikult või viisakalt mina liiklen ei saa ma kahjuks olla kindel selles, et see x juht ( rolleristid, rekkad, muidu haiged ) just samamoodi mõtlevad nagu mina.
Kas see ikka on õige kui mina sõidan 45/km/h ja mingi ront kimab mõõda olgu see siis ükskõik mille juht ja siis laisalt laseb signaali, et kuule taburett sina minu kiirust küll maha ei võta...ja see ongi just see moment millal ainuke pääsetee on kõnnitee või halvemal juhul kanalisatsiooni aukude ülilibedad kaaned.
Või auk mis E.Savisaare poolt oleks juba ammu oleks pidanud olema mitte auk vaid kinnilapitud teeosa.
Vahest on need vihmaveed tekitanud teeäärde kus on jalgratturite ja rollerite ala sellised augud, et isegi autojuht mõtleks ennem kui sõidaks...
Pole midagi teha nagu ikka on kirjutatud iga organism kes elab kaua mingi keskkonnas varem või hiljem hakkab käituma samamoodi nagu muu hall mass, siit ka meie probleem...kahjuks ei ole meie politseist mitte mingit kasu ja see mis teedel toimub on iga jummala kivi nende kapsaaeda.
Ei ole avalikke kaameraid, hästi nähtavaid kiirusemõõtjaid, ega ka politseid ennast kes vist on ameerikaliku elu tava võtnud ja pontshikuid/sõõrikuid näost sisse ajab.
Nii kaua kui see jätkub olen sunnitud vastumeelsed kiirust ületama, et autode keskel ellu jääda ja kui palju on neid teid Tallinna piirkonnas kus on eraldi riba rollerite jaoks 0, sest igalpool on ainult jalgratta märk ja ma tõesti ei mäleta, et oleks rolleri märki.
Nii et palun kõigilt mõistlikku suhtumist ja mitte vaenu õhutamist, täna sõitis sulle mingi tropp ette, homme äkki oled ise see tropp...elu on elu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.