Vulcan VN750
Re: Vulcan VN750
Aldis kirjutas:Olen ise ka plaaninud crashbarid külge kruvida, kuid täpselt samamoodi pooe neid kusagil müügis näinud. Ilmselt jah saaks neid tellida kas Autoringist või siis Motomarketist. Aga andke teada, kui keegi reaalselt sellele mõtlema hakkab- võiks siis ju koos tellidagi näiteks.
Terv!Suvel uurisin seda teemat,tulemus null!Oli saadaval sellele mudelile ainult mootorikaitseks mõeldud kaar mis kinnitub eesmiste mootori kinntuste külge,minu arvates mõttetu asi!Ei kaitse nad midagi ja disainile ka eriti midagi juurde ei anna.Mina kavatsen need rauad ise painutada.R.V. toru 1" on olemas ja painutus press on praegu pooleli.R.v. toru sellepärast et seda ei pea pärast kroomima piisab lihvimisest-poleerimisest.Muidugi jääb puuduseks kõva kattekihi puudumine-kriimud on kergelt tulema.Aga boonuseks saab tubli annuse isetegemisrõõmu! See ongi minu arvates selle hobi alus ja mõte muidu muutub tsikkel igapäevaseks igavaks tarbeesemeks
Tuleb ka tunduvalt odavam.
To Aldis:Oma hobi pealt teenima hakata ma küll ei plaani pigem kulutan aga tänud ikkgi kiidusõnade eest
Kõik võivad küsida ja kui oskan nõu anda teen seda meelsasti,selle foorumi ja selle teema mõte ongi selles
Edu kõigile!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.