Roller ei käivitu ja ei jõua pöördesse minna.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Roller ei käivitu ja ei jõua pöördesse minna.
Nii, olen viimased 2 päeva talverõõmusi nautimas käinud. Pööretega üle ei pinguta, parajalt et natuke libistada saaks. Nüüd täna peale soojendamist ja siis kuskil 500m sõitmist hakkas roller kuidagi kahtlaselt nõrgaks jääma. Võtsin hoogu maha, sidur nagu andis järgi ja masin suri välja. Proovisin uuesti käima saada, ei läinud. Kuskil peale 10-15 lööki läks masin käima, algul hoidsin kuskil 2-3min madalatel pööretel ja siis proovisin juba natuke kõrgemale ajada. Masin nagu ei jõudnud, hakkas natuke isegi lakse vahele jätma. Üritasin vaikselt garaasi sõita, sõidu ajal vahepeal töötas masin täiesti ilusti ja samas vahepeal ei lasknud pöördesse minna. Süütepooli proovisin ka natuke sakutada, ei mõjunud. Ja kui garaasi jõudsin, suri masin välja ja süüdet sees hoides enam elektrisüsteem ei andnud märku. Genekas nagu pole viimasel ajal laadinudki, tundub või siis külmaga lihtsalt ei jõua vms. Aku on jalgade all, aga lund sinna peale pole läinud. Hoidsin jalgu maas ja peale pannes kopsisin vasta gondlit puhtaks. Homme võtan küünla maha ja vaatan kuidas säde on jne. Oskab keegi öelda, et mida selline käitumine võiks tähendada? Kui keegi pakub et mootor kohvi, siis mina seda ei usu kuna pööretega ma üle ei pingutanud ja variaator on korralikus temperatuuris. Äkki võib ka vesi karburaatoris olla vms?
Jään huviga ootama
Edit: Unustasin kirjutada juurde, et tegemist on 2 taktilise tuunitud masinaga. Peal Airsal T6 kroomsilinder mis eelmine aasta peale pandud sai.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Re: Roller ei käivitu ja ei jõua pöördesse minna.
vaata õhufilter üle ,kui ei aita siis puhasta karpa ära.
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
-
- Tsikkel: -
Uus.. 1 astme võrra soojem küünal. (Kui on soovi jätkata talvel sõitu)
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Olgu, tänud. Kuigi ma ei tea kas hakkan täna garaasi minema. Kuidagi väga tuisune on väljas. Aga arvan, et peab ära käima.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.