Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

tokintmash kirjutas:

Ma tean, mis oli esialgne mõte. Mitte lubada üritustele igasuguseid ajakirjanikke. Sa tahad, et motoüritusi kajastaksid ainult n.ö. usaldusväärsed ajakirjanikud, kes jätavad halvad asjad mainimata. Ehk siis asi oleks tsenseeritud mõnes mõttes. Kui mäletate, siis vanasti oli nii.
Aga mina ütlen (või nagu siin sai lugeda, et kiljun nagu eit :) ), et vaadake asju teisest küljest.
Kui meie ümber juhtub asju, mis meile ei meeldi, siis on tark ka ise hetkeks peeglisse vaadata ja endalt küsida, miks need asjad juhtuvad. Ilmselt ei ole siiski tegemist ainult ühe jobuga, kes igal pool endal marki täis teeb. Ju neid on ikka rohkem. Muidu see ei oleks probleem.

Sittagi ei saanud sa aru. Võid vaadata ennast peeglist igast küljest, aga meie mure ei ole mitte motoüritustel alkoholi tarbimine vaid selle kajastamine ajakirjanduses. Ehk see, et muidu mõistlikest inimestest saab edevus võitu ning kes foto- või telekaamera ees lolliks lähevad. või kui ei lähe, siis monteeritakse mingi ila kokku ja tulemus on sama.

Oma korraldatud üritust võin ma tsenseerida täpselt nii palju, kui pähkel võtab. Kuidas see sulle tundub, ei koti mind üldse. Sest ma teen seda osalejate ja ürituse jätkusuutlikuse huvides.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”