v2, õhkjahutus ja ketiga ülekanne
Moderaator: Moded
v2, õhkjahutus ja ketiga ülekanne
Küsimus kogenud motomehele, et kust leida (mis marki) mootorratast millel oleks v2 mootor, õhkjahutus ja ketiga ülekanne. Kubatuur 500+ ja hind võiks jääda 50000.- kanti. Harleyde ostuks jääb jõudu väheks.
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: v2, õhkjahutus ja ketiga ülekanne
Mis stiilis ratas olema peaks? Kas nagu mainitud harley -et siis chopper, cruiser?
jah, peaks olema chopper, cruiser. olen kohalikke online motopoode läbi kamminud aga ei ole sobivat leidnud.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
õhkjahutusega on yamaha dragstarid, aga neil on kepivedu, honda shadow 600 - 750 ketivedu, aga vedelikjahutus, sama ka suzu marauder. Suzu Intruder õli-õhk jahutuse ja kepiveoga
Teema algatajale: miks just ketivedu nii vajalik on?
Plaanis ehitada peaaegu ehe chopper. Peaaegu sellepärast, et puudu jääb harley mootor.
Ducati monster.V2 õhkjahutus ja ketivedu.Pole kyll päris chopper.A stiilne ja äge ratas igatahes...
http://www.motard.ee/
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
darklov kirjutas:Plaanis ehitada peaaegu ehe chopper. Peaaegu sellepärast, et puudu jääb harley mootor.
50K eest saab harrika mootori ja portsu vajalikke juppe, mida päris omal käel valmis ei tee. Ülejäänud on valmistamise asi. Raami keevitad ise jne... Oleneb palju endal käsitöö oskust ja võimalust on. Aeg on ka muidugi määrav faktor. Tulemus aga seda väärt.
Eeskujuks: http://www.motokeskus.ee/et/kasutatud/710
Kust ma võiksin harley juppe leida. Neid tavaliselt avalikult liikvel ei ole. Kuigi doonormasinaga oleks lihtsam ehitada
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
rai00 kirjutas:Ducati monster.V2 õhkjahutus ja ketivedu.Pole kyll päris chopper.A stiilne ja äge ratas igatahes...
alati ei pea selleks ka Monster olema. Ning kui päris sellist Harrikat ka ei soovi, vaid tiba omanäolist asjandust, siis võib ju proovida kuskilt otsida : http://www.docgb.org/photo_gallery/Gall ... ndiana.bmp . Kõik tingimused täidetud V2, õhkjahutus, kettülekanne. Tõsi selle jõuga on nii nagu on.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: v2
suzuki sv 650 ja 1000 vanemad rattad saad juba selle raha eest nii et mootor veel odavam.....muidugi ei näe nii atraktiivne välja kui harrika mootor...
Pigista õhkjahutuse kohapealt silm kinni ja tule osta minu ratas ära, 50k eest on sinu. ratta leiad signatuurist
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:50K eest saab harrika mootori ja portsu vajalikke juppe, mida päris omal käel valmis ei tee. Ülejäänud on valmistamise asi. Raami keevitad ise jne... Oleneb palju endal käsitöö oskust ja võimalust on. Aeg on ka muidugi määrav faktor. Tulemus aga seda väärt.
Eeskujuks: http://www.motokeskus.ee/et/kasutatud/710
See konkreetne on küll RevTech mootoriga... Ja ega need custom made chopperid tegelikult väga tihti Harley Davidsoni mootritega olegi. HD on tavaliselt siis vahel, kui ratas mõnest HD-st on ümber ehitatud. Muidu pannaksegi tavaliselt S&S, RevTech või mõni muu õhkjahutusega ja kroomitud
V2.
Soultrain kirjutas:Pigista õhkjahutuse kohapealt silm kinni ja tule osta minu ratas ära, 50k eest on sinu. ratta leiad signatuurist
No offence Soultrain, aga vesijahutusega n.ö. "klassikalist chopperit" ei kujuta küll hästi ette... Kui aga eesmärgiks lihtsalt omanäoline V2 custom ehitada, siis on Marauder väga hea variant. Kuigi... tegelikult saaks ju selle vesijahutuse ka kuidagi väga kavalalt disainielemendiks muuta äkki kuidagi...
Ma rohkem sellel põhjusel oma ratast pakkusingi, et kui ehitada nö tõsist klassikalist chopperit, siis ei peaks kodanikul mitte ühegi muu mootori mõtetki olema, kui HD ja selle analoogid (RevTech ja S&S) Kuna aga plaan nö odavamalt hakkama saada, siis on võimalik ka vesijahtusele vaatamata ehitada päris ägedaid asju.
-
vana Yamaha TR1 ja XV920RH on ketiveoga. Nende mootorid on päris populaarsed chopperite ehitajate seas.
http://www.viragotech.com/XV920/920viragotechinfo.html
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
Soultrain kirjutas:Ma rohkem sellel põhjusel oma ratast pakkusingi, et kui ehitada nö tõsist klassikalist chopperit, siis ei peaks kodanikul mitte ühegi muu mootori mõtetki olema, kui HD ja selle analoogid (RevTech ja S&S)
mis jutt see nüüd on. Chopperite hiilgeajal 60el ja 70e alguses tehti palju choppereid Triumph'i, BSA ja Norton'i mootoritega.
ja tehakse ka tänapäeval
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Respekt teemaalgatajale kui tal Captain America või BSA baasil hardtailid mõttes mõlkusid, kui teema algatas, ma millegi pärast arvan et meeles mõlkus hoopis miskit nö massidele teada tuntud chopperi nägu HD baasil.
Müts maha kui eksin ja plaan tõsine oldschool, selliseid inimesi, kes seda rida ajavad, lihtsalt nii krdi vähe, et esimese hooga ei eelda et keegi võiks tahta garaazi nurgas põlve otsas captain americat ehitada
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
PGN!
Viimase pildi peal olev nr 27 on ikka ilus küll! Vähemalt 7X stiilsem kui V2 masinad (vähemalt minu silmis).
Teemaalgatajale edu oma ideede elluäratamisel
Edu
OT-Kas keegi saadaks mulle PS'iga(ei taha teemat käest ära võtta) mõned lingid R4 mootoriga chopperite kohta? Olen mõnda kohanud, aga kas need on stock või mitte, ei tea.
-
ants01 kirjutas:PGN!
Viimase pildi peal olev nr 27 on ikka ilus küll! Vähemalt 7X stiilsem kui V2 masinad (vähemalt minu silmis).
Teemaalgatajale edu oma ideede elluäratamiselEdu
OT-Kas keegi saadaks mulle PS'iga(ei taha teemat käest ära võtta) mõned lingid R4 mootoriga chopperite kohta? Olen mõnda kohanud, aga kas need on stock või mitte, ei tea.
see meeldib?
rohkem siin: http://www.hondachopper.com/
BMW R100RS
Tänud positiivse suhtumise ja hüva nõu eest. Vastukaja on andnud mulle parajalt ideid peakolu sisse. Teagi mis stiilis masinat ehitada. Kas vaadata tänapäeva masinaid või pöörata pilk minevikku.
Muidu reas kahene tundub väga asjalik ja olen netist infi ka selle kohta otsinud.
-
ilusat reas kahest on ka võimalik teha odavast doonorist. See näiteks on tehtud Kawasaki Z400 'st
BMW R100RS
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Kindlasti liigub ka soodsamat kaupa: http://cgi.ebay.co.uk/harley-sportster- ... 240%3A1318
Ja kui raha rohkem on siis: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Ac ... 240%3A1318
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.