v2, õhkjahutus ja ketiga ülekanne

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
darklov

v2, õhkjahutus ja ketiga ülekanne

Lugemata postitus Postitas darklov »

Küsimus kogenud motomehele, et kust leida (mis marki) mootorratast millel oleks v2 mootor, õhkjahutus ja ketiga ülekanne. Kubatuur 500+ ja hind võiks jääda 50000.- kanti. Harleyde ostuks jääb jõudu väheks.

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Re: v2, õhkjahutus ja ketiga ülekanne

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Mis stiilis ratas olema peaks? Kas nagu mainitud harley -et siis chopper, cruiser?

Teema algataja
darklov

jah, peaks olema chopper, cruiser. olen kohalikke online motopoode läbi kamminud aga ei ole sobivat leidnud.

Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

õhkjahutusega on yamaha dragstarid, aga neil on kepivedu, honda shadow 600 - 750 ketivedu, aga vedelikjahutus, sama ka suzu marauder. Suzu Intruder õli-õhk jahutuse ja kepiveoga

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Lugemata postitus Postitas H.P »

Teema algatajale: miks just ketivedu nii vajalik on?

Ex: Yamaha FZ6

Teema algataja
darklov

Plaanis ehitada peaaegu ehe chopper. Peaaegu sellepärast, et puudu jääb harley mootor.

rai00

Lugemata postitus Postitas rai00 »

Ducati monster.V2 õhkjahutus ja ketivedu.Pole kyll päris chopper.A stiilne ja äge ratas igatahes... :)

Mootorrataste müük remont ja hooldus.
http://www.motard.ee/

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

darklov kirjutas:

Plaanis ehitada peaaegu ehe chopper. Peaaegu sellepärast, et puudu jääb harley mootor.

50K eest saab harrika mootori ja portsu vajalikke juppe, mida päris omal käel valmis ei tee. Ülejäänud on valmistamise asi. Raami keevitad ise jne... Oleneb palju endal käsitöö oskust ja võimalust on. Aeg on ka muidugi määrav faktor. Tulemus aga seda väärt.

Eeskujuks: http://www.motokeskus.ee/et/kasutatud/710

Teema algataja
darklov

Kust ma võiksin harley juppe leida. Neid tavaliselt avalikult liikvel ei ole. Kuigi doonormasinaga oleks lihtsam ehitada

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

rai00 kirjutas:

Ducati monster.V2 õhkjahutus ja ketivedu.Pole kyll päris chopper.A stiilne ja äge ratas igatahes... :)

alati ei pea selleks ka Monster olema. Ning kui päris sellist Harrikat ka ei soovi, vaid tiba omanäolist asjandust, siis võib ju proovida kuskilt otsida : http://www.docgb.org/photo_gallery/Gall ... ndiana.bmp . Kõik tingimused täidetud V2, õhkjahutus, kettülekanne. Tõsi selle jõuga on nii nagu on.

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2

Lugemata postitus Postitas pitbull »

suzuki sv 650 ja 1000 vanemad rattad saad juba selle raha eest nii et mootor veel odavam.....muidugi ei näe nii atraktiivne välja kui harrika mootor...

PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Pigista õhkjahutuse kohapealt silm kinni ja tule osta minu ratas ära, 50k eest on sinu. ratta leiad signatuurist

Loud pipes save lives!!!

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

davidsoniharald kirjutas:

50K eest saab harrika mootori ja portsu vajalikke juppe, mida päris omal käel valmis ei tee. Ülejäänud on valmistamise asi. Raami keevitad ise jne... Oleneb palju endal käsitöö oskust ja võimalust on. Aeg on ka muidugi määrav faktor. Tulemus aga seda väärt.

Eeskujuks: http://www.motokeskus.ee/et/kasutatud/710

See konkreetne on küll RevTech mootoriga... :) Ja ega need custom made chopperid tegelikult väga tihti Harley Davidsoni mootritega olegi. HD on tavaliselt siis vahel, kui ratas mõnest HD-st on ümber ehitatud. Muidu pannaksegi tavaliselt S&S, RevTech või mõni muu õhkjahutusega ja kroomitud :) V2.

Soultrain kirjutas:

Pigista õhkjahutuse kohapealt silm kinni ja tule osta minu ratas ära, 50k eest on sinu. ratta leiad signatuurist

No offence Soultrain, aga vesijahutusega n.ö. "klassikalist chopperit" ei kujuta küll hästi ette... Kui aga eesmärgiks lihtsalt omanäoline V2 custom ehitada, siis on Marauder väga hea variant. Kuigi... tegelikult saaks ju selle vesijahutuse ka kuidagi väga kavalalt disainielemendiks muuta äkki kuidagi... :idea:

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Ma rohkem sellel põhjusel oma ratast pakkusingi, et kui ehitada nö tõsist klassikalist chopperit, siis ei peaks kodanikul mitte ühegi muu mootori mõtetki olema, kui HD ja selle analoogid (RevTech ja S&S) Kuna aga plaan nö odavamalt hakkama saada, siis on võimalik ka vesijahtusele vaatamata ehitada päris ägedaid asju.

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

vana Yamaha TR1 ja XV920RH on ketiveoga. Nende mootorid on päris populaarsed chopperite ehitajate seas.

http://www.viragotech.com/XV920/920viragotechinfo.html

http://www.tr1.de/

Pilt

Pilt

Pilt

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Soultrain kirjutas:

Ma rohkem sellel põhjusel oma ratast pakkusingi, et kui ehitada nö tõsist klassikalist chopperit, siis ei peaks kodanikul mitte ühegi muu mootori mõtetki olema, kui HD ja selle analoogid (RevTech ja S&S)

mis jutt see nüüd on. Chopperite hiilgeajal 60el ja 70e alguses tehti palju choppereid Triumph'i, BSA ja Norton'i mootoritega.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

ja tehakse ka tänapäeval
Pilt

Pilt

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Respekt teemaalgatajale kui tal Captain America või BSA baasil hardtailid mõttes mõlkusid, kui teema algatas, ma millegi pärast arvan et meeles mõlkus hoopis miskit nö massidele teada tuntud chopperi nägu HD baasil.
Müts maha kui eksin ja plaan tõsine oldschool, selliseid inimesi, kes seda rida ajavad, lihtsalt nii krdi vähe, et esimese hooga ei eelda et keegi võiks tahta garaazi nurgas põlve otsas captain americat ehitada

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

PGN!
Viimase pildi peal olev nr 27 on ikka ilus küll! Vähemalt 7X stiilsem kui V2 masinad (vähemalt minu silmis).
Teemaalgatajale edu oma ideede elluäratamisel :bsmile:

Edu

OT-Kas keegi saadaks mulle PS'iga(ei taha teemat käest ära võtta) mõned lingid R4 mootoriga chopperite kohta? Olen mõnda kohanud, aga kas need on stock või mitte, ei tea.

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Oil-Cooled

ants01 kirjutas:

PGN!
Viimase pildi peal olev nr 27 on ikka ilus küll! Vähemalt 7X stiilsem kui V2 masinad (vähemalt minu silmis).
Teemaalgatajale edu oma ideede elluäratamisel :bsmile:

Edu

OT-Kas keegi saadaks mulle PS'iga(ei taha teemat käest ära võtta) mõned lingid R4 mootoriga chopperite kohta? Olen mõnda kohanud, aga kas need on stock või mitte, ei tea.

see meeldib?
Pilt

rohkem siin: http://www.hondachopper.com/

BMW R100RS

Teema algataja
darklov

Tänud positiivse suhtumise ja hüva nõu eest. Vastukaja on andnud mulle parajalt ideid peakolu sisse. Teagi mis stiilis masinat ehitada. Kas vaadata tänapäeva masinaid või pöörata pilk minevikku.
Muidu reas kahene tundub väga asjalik ja olen netist infi ka selle kohta otsinud.

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

ilusat reas kahest on ka võimalik teha odavast doonorist. See näiteks on tehtud Kawasaki Z400 'st

Pilt

BMW R100RS

Valmet
Tsikkel: Valgete kätega tehtud
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Valmet »

Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”