Naisratturid!!!

iir

Re: Naisratturid!!!

Lugemata postitus Postitas iir »

pyramiid kirjutas:
Arabella kirjutas:

Aga võimsusest - kas 250 cm3 on siis täiesti mõtetu? (Majanduslangus - eks peab ju hinda ka vaatama, esimese hooga kõik asjad korraga osta - varustus + kool + ratas ei ole just lihtne. väiksemad rattad veidi odavamad ju... :roll: )
Selline küsimus ka - kui suur on teil mootorratta kasko+kohustuslik kindlustus (kasutatud ratta liisingu puhul ntx)? See sõltub jah erinevates näitajatest, aga no et aimu saada igakuisest väljaminekust...

Võta ikka selline ratas, mida pidada ka jõuad, kõrini võlgadesse praegusel ajal ei ole mõtet hüpata.

Loomulikult tuleb võtta ratas, mis passib sinu rahakotile ja ribadeks tõmmata pole end mõtet, kuid samas minu isiklik seisukoht on ka selline, et pigem osta üks ja korralik ratas kui jupitada. Ostad ühe korraliku ratta mõneks aastaks (või rohkemgi), kui ühel aastal ühe, siis teise jne jne..lõpp-kokkuvõttes ju tuleb summa vaata, et suuremgi ju..võibolla kogud siis veel natuke ja ostad selle ühe ja õige? :)
no jah, see on minu isiklik arvamus.

Minu dräägul küll kaskot pole. Mul on olemas vaid elu-ja õnnetusjuhtumi kindlustus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”