Naisratturid!!!
Re: Naisratturid!!!
Arabella kirjutas:Aga võimsusest - kas 250 cm3 on siis täiesti mõtetu? (Majanduslangus - eks peab ju hinda ka vaatama, esimese hooga kõik asjad korraga osta - varustus + kool + ratas ei ole just lihtne. väiksemad rattad veidi odavamad ju...
)
Selline küsimus ka - kui suur on teil mootorratta kasko+kohustuslik kindlustus (kasutatud ratta liisingu puhul ntx)? See sõltub jah erinevates näitajatest, aga no et aimu saada igakuisest väljaminekust...
Võta ikka selline ratas, mida pidada ka jõuad, kõrini võlgadesse praegusel ajal ei ole mõtet hüpata. Minu arvamus on küll, et kärab see 250-ne ka kenasti kui pappi pole, et suurema poole vaadata. Ise olin ka üks suvi ilma rattata ja siis aeg-ajalt sõitsin sõbra 125-ga, mingi hiina custom oli. Mulle täitsa meeldis, ikka parem kui mitte midagi ja vaikselt oma sõidud tegin ära ja mõnulesin ka.
Hmm, kas mitte kasko enam vabatahtlik ei ole tsiklite puhul? Kuskilt kuulsin poole kõrvaga, et kaherattalistel ei nõua liising enam kaskot. Mul endal jäi küll väike kahtlus selles küsimuses, aga eks targemad teavad vast..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.