Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas VWman »

HDD.. ehk siis kõvaketas. See on arvutis kõige kõige ebakindlam osa.. teda ei saa iial usaldada. Millal nad katki otsustavad minna, ei oska keegi ennustada.
Delli ma suht vähe müün, viimase poole aasta jooksul vast 1tk kuus, nendega ei ole probleeme olnud, või ei ole need probleemid minuni jõudnud.
Millise tootja ketast Dell kasutab ma ei tea.Üldine rahva arvmus .. Samsung, S*tt.. Seagate hea, ülejäänud siis sinna vahepeale.
Kui on vaja töökindlamat masinat siis soovitan kasutada Segate G-Force Protection kõvakettaid, aga absoluutset turvalisust, et asi katki läheb, ei taga ka see.

G-Force Protection
When a laptop is dropped, the most catastrophic
damage to the hard drive occurs when the head
scrapes across the surface of the disk, causing
potential data loss. Seagate has designed a
drop sensor, called G-Force Protection, into the
Momentus 7200.2 series. G-Force Protection
protects the hard drive against shock by sensing
when the system is in a free-fall state, moving
the heads off the platter and locking them in
place. All this happens within three-tenths of a
second when a change in acceleration equal to
the force of gravity is sensed. G-Force Protection
results in added durability and reliability during
accidental drops.

yanksel kirjutas:
VWman kirjutas:

Minu käest hea hinnaga asjad siit http://www.ordi.ee
Ja palju asju saab ka küsides, mida seal hinnakirjas ei ole. Dell, TOMTOM, Nikon , Sony on siinsed kasutajad minu käest ostnud.

Kle, mis kogemused sul delliga on? kõik it-kutid ütlevad, et töökindel võta...enne oli mul kunagi mingi HP ja FS ja need olid nagu olid, ikka vahel nirutasid, kui mahukate infosüsteemidega töötad, samas kasutad võrgukettaid jne. ostsin elionist okt-s dell (studio), too pidas end täitsa viisaka kohtlemise juures ainult u 3 nädalat elus ja siis kaotas HD ära. Elionis leidsid jah, et klient ei ole siiski väärkohelnud, vaid tegu HD-ga, vahetavad ära, senini ikka vahetavad.
oskad kommenteerida- kas HD-d on neil kõigil mingi üks tüüp, nii et võis olla HD viga, mitte mudeli süü? (vabandust, kui veidi loll küsimus- siis võin panna "Rumalate küsimuste" alla :) )? St kas toode ise on ebakindel või mingi seeria või ükikmudel...

KÄIN JALA JA JOON VETT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”