Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
USSR V4 kirjutas:Järjekordne rumal küsimus minu poolt,kuna ma pole arvutifriik,siis kuidas vähendada pildi suurust
.
Ma ise tõmbasin oma WIN XP-le väikse programmijupikese nimega Imageresizer, mille leiad selliselt lehelt, nagu http://www.microsoft.com/windowsxp/down ... rtoys.mspx
Keri leht natsa allapoole ja siis paremal veerus otsi imageresizer.exe fail üles suurusega 521KB
Peale seda kui oled faili alla tõmmanud ja arvutisse installinud, siis toimib nii, et võtad ette näiteks My Documents kaustast selle pildi (aga mitte ei ava seda veel), mille suurust soovid muuta ja siis parem hiireklõps selle pildi peale ning menüüs on muuhulgas valik Resize Pictures. Vajuta sinna ja seal juba valikud, millist tahad - väikest, keskmist, suurt, custom jne..
Keegi oskab öelda, miks riistad vahel rikki lähevad? Miks wifi ruuter mind kiusab? Või kiusab mind siis tegelikult hoopis teenusepakkuja?
Miks mulle meeldib motikaga sõita? Noh- miks teile meeldib?
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
yanksel kirjutas:Keegi oskab öelda, miks riistad vahel rikki lähevad? Miks wifi ruuter mind kiusab? Või kiusab mind siis tegelikult hoopis teenusepakkuja?
Miks mulle meeldib motikaga sõita? Noh- miks teile meeldib?
Eee milliste riistadega tegu - rippriistad või tööriistad
Kui ruuterit palju koormata võib ta segi minna, samamoodi ka arvuti (andes neile palju tööülesandeid korraga. proovi ise korraga tikkida ja pesu triikida) Proovi ruuterile restart teha, kui ei aita siis on tagumine aeg operaatorit vahetada.
Mootorrattaga sõidan vanast harjumusest, juba sellest ajast saati kui motikas oli ainuke liiklusvahend. Se on mõnus vabadus, sest autoga sõites on nagu ruumi vähe, se plekkest ahistab mind. Aga miks yänks motikaga sõidab, peab tema enda käest küsima
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
rattaletõmmatud kirjutas:mismoodi kasutajanime muuta saab
Jätad selle konto kus see ja teine ning teed uue kasutajanimega uue konto ning tutvustad ennast kõva häälega kui endine rattaletõmmatu
Ah et restart paneb triikima ja tikkima, operaatori vahetusest rääkimata
aprill kirjutas:yanksel kirjutas:Keegi oskab öelda, miks riistad vahel rikki lähevad? Miks wifi ruuter mind kiusab? Või kiusab mind siis tegelikult hoopis teenusepakkuja?
![]()
Miks mulle meeldib motikaga sõita? Noh- miks teile meeldib?Eee milliste riistadega tegu - rippriistad või tööriistad
![]()
![]()
Kui ruuterit palju koormata võib ta segi minna, samamoodi ka arvuti (andes neile palju tööülesandeid korraga. proovi ise korraga tikkida ja pesu triikida)Proovi ruuterile restarti teha, kui ei aita siis on tagumine aeg operaatorit vahetada.
Mootorrattaga sõidan vanast harjumusest, juba sellest ajast saati kui motikas oli ainuke liiklusvahend. Se on mõnus vabadus, sest autoga sõites on nagu ruumi vähe, se plekkest ahistab mind. Aga miks yänks motikaga sõidab, peab tema enda käest küsima
ma mõtlen ikka elektroonilisi, mehhaanilisi, muud elutut värki ja mitte anatoomilisi imesid
Mul on pirts ruuter, restardist muide ei aita, too riist tahab ikka uut seadistust ja see on mul reas juba kolmas vist. Ilmne vihje operaatori vahetuse vajadusele. Suurel halb teenustase, aga ma olen tõhus kobiseja.
EDIT: OT, aga sõita meeldib, sest põnev on, hoopis teine värk kui muude sõiduvahenditega, lahe on tunda, kuidas ise kiiresti läbi õhu lõikad. Autoga paned ju tuima, pole midagi põnevat. Tsiklid meeldivad ja see mõnus hääl, mida nad teevad. Tsiklirahvas on lahe
-
[quote="yanksel]Mul on pirts ruuter, restardist muide ei aita, too riist tahab ikka uut seadistust ja see on mul reas juba kolmas vist. Ilmne vihje operaatori vahetusele, aga meil pole ju väga palju võimalusi. Kui suur jätab nii halva teenustasemega mulje, mida siis teistelt oodata, lihtsalt proovida, äkki on parem?[/quote]
Mõni aasta tagasi vahetasin elioni ühenduse staarmani oma vastu. Siiani pole staarman kodus modemit torkimas käinud. Vahel kui netile ligi ei saa, teen modemile restardi ja asi jälle töötab Ruuter on võrguühenduse jagaja. Parema infi saamiseks pöördu IT foorumisse
Täna naiseraas küsis mu käest, kas on võimalik ka tsiklile omapärane number tellida ( a la VÄNT1 või KAMA2) ja ma pidin siiralt vastuse võlgu jääma. On selline asi võimalik või on tsiklitele ette nähtud vaid standartsed numbrid?
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
aprill kirjutas:Mõni aasta tagasi vahetasin elioni ühenduse staarmani oma vastu. Siiani pole staarman kodus modemit torkimas käinud. Vahel kui netile ligi ei saa, teen modemile restardi ja asi jälle töötab
Ruuter on võrguühenduse jagaja.
Mul on aegade algusest elioni ühendus ja pole kunagi minu kodus midagi torkimas käidud. Vahel (peale el. katkestust) on ette tulnud, et ruuter (justnimelt ruuter ja mitte modem!) unustab setingud ära, neid on lihtne üle kirjutada. Viimasel ajal (trendnet-i asemel linksys) on piisanud sellest, et ruuteril korraks toide tagant ära tõmmata ja seejärel arvutile restart. Siis ei unusta midagi ära.
Minu rumal küsimus ka - kas ongi nii, et DV-kaamerast on võimalik täisekraanipilti maha mängida vaid telekasse??? Arvutisse millegipärast ei õnnestu. Proovisin nii USB- kui Firewire kaabliga. "Play" -reziimis näeb suht lukuaugupilti ja PC-režiimis ei tundnud mu arvut üldse kaamerat ära . Capture arvuti kõvakettale saan küll teha ja siis suurelt vaadata aga vahel tahaks kohe vaadata ja telekat ei ole.
aprill kirjutas:[
Ega keegi kodus miskit torkimas käigi. Kolm raksu on nende teenidnusekuttidega ülipikki kõnesid saanud pidada, et paika saada. Ruuteri settingute asjaga kursis, olen enne igat appikarjet Elionile ise proovinud probleemi lahendada.
Bitter- vt artiklit Tehnikamaailmast, ehk aitab http://www.tehnikamaailm.ee/est/elect/2 ... aderID=959
Minul on juba pikemat aega olnud küsimus, mis mulle nüüd jälle meeldi tuli ühe teise teema posti peale
parn kirjutas:Täpsemad hinnad ja ruumi suurused leiad http://www.kuninga24.eu
Mida per*set see 24 igal pool teeb? elu24, motors24, kuninga24, paku24 ja misiganes variandi veel. Vastavanimeline telesari ometi nii kultuslik ju ka pole? Või vihjab see kuidagi mingile tähtajale - 24 kuud ja sussid püsti?
mqs kirjutas:Täna naiseraas küsis mu käest, kas on võimalik ka tsiklile omapärane number tellida ( a la VÄNT1 või KAMA2) ja ma pidin siiralt vastuse võlgu jääma. On selline asi võimalik või on tsiklitele ette nähtud vaid standartsed numbrid?
hakkas ka see küsimus huvitama... natuke sobrasin... http://www.ark.ee/atp/?id=33546
Punkt 10. -moto, haagis, traktor üksikorras valmistatud 2500EEK
Mida tähendab üksikkorras valmistatud?
kama2 on miski auto number juba olemas, olen kusagil näinud seda
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Hunnev kirjutas:kama2 on miski auto number juba olemas, olen kusagil näinud seda
Registreerimismärk KAMA2
Mark OPEL
Mudel OMEGA
Esmaregistreerimine 00.00.1991
Kere värvus VALGE
Kütus BENSIIN-KAT
Mootori töömaht cm3 1998
Mootori võimsus kW 85
Tehnoülevaatus EI KEHTI
reimps kirjutas:Mida per*set see 24 igal pool teeb? elu24, motors24, kuninga24, paku24 ja misiganes variandi veel. Vastavanimeline telesari ometi nii kultuslik ju ka pole? Või vihjab see kuidagi mingile tähtajale - 24 kuud ja sussid püsti?
See tuleneb 24h-st. Sellega tähistatakse tavaliselt erinevaid teenindusasutusi, mis on ööpäev läbi avatud. Kuna tegemist on suure osa inimeste teadvuses juurdunud sümboliga, mis väljendab pidevat katkematut teenindust, on see tuima rahuga ka interneti toodud. Interneti keskkonnas muidugi üpris kohatu
Umbes nagu, kui sa astuksid mõnda motopoodi ja seal oleks iga riiuli kohal suur silt "Mototarbed".
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
... ja ilmselt ka sellest, et sõnaühendid "-maailm", "-keskus", "-paradiis" jne on vastavas valdkonnas juba kellegi poolt kasutusel.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Millest tekib lennuki taha ülehelikiiruse saavutamise hetkel pilv mis silmaga näha on, rääkimata ka kõvast paugust mis sellega kaasneb?
F-14 hypersonic speed
[youtube][/youtube]
-
Panthera kirjutas:mqs kirjutas:Täna naiseraas küsis mu käest, kas on võimalik ka tsiklile omapärane number tellida ( a la VÄNT1 või KAMA2) ja ma pidin siiralt vastuse võlgu jääma. On selline asi võimalik või on tsiklitele ette nähtud vaid standartsed numbrid?
hakkas ka see küsimus huvitama... natuke sobrasin... http://www.ark.ee/atp/?id=33546
Se on seeria number mida pole veel tehtud aga kui seda endale tahad, siis on võimalik se endale tellida 2500,- eegu eest.
Esitasin vända küsimuse ühele tuttavale arki tegelasele. Lubas uurida, kuid siiani pole vastust saanud.
mqs kirjutas:Täna naiseraas küsis mu käest, kas on võimalik ka tsiklile omapärane number tellida ( a la VÄNT1 või KAMA2) ja ma pidin siiralt vastuse võlgu jääma. On selline asi võimalik või on tsiklitele ette nähtud vaid standartsed numbrid?
Tsiklitele ei ole eritellimusnumbreid ette nähtud, peab standardsetega leppima.
Panthera kirjutas:hakkas ka see küsimus huvitama... natuke sobrasin... http://www.ark.ee/atp/?id=33546
Üksikkorras valmistatud ehk jooksva seeria väline. Moto puhul 2 numbrit, 2 tähte tellija valikul tingimusel, et sellist kombinatsiooni ei ole varem väljastatud. ntks 55XX, 01YX
baltroon kirjutas:Millest tekib lennuki taha ülehelikiiruse saavutamise hetkel pilv mis silmaga näha on, rääkimata ka kõvast paugust mis sellega kaasneb?
Rapid condensation of water-vapor due to a sonic shock produced at sub-sonic speed creates a vapor cone, which can be seen with the naked eye.
When an object passes through the air, it creates a series of pressure waves in front of it and behind it, similar to the bow and stern waves created by a boat. These waves travel at the speed of sound, and as the speed of the object increases, the waves are forced together, or compressed, because they cannot "get out of the way" of each other, eventually merging into a single shock wave at the speed of sound. This critical speed is known as Mach 1 and is approximately 1,225 kilometers per hour
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Ehk siis põhimõtteliselt tekivad lennuki ümber mõned piirkonnad, kus õhk on kokku surutud ja rõhk kõrgem ja mõned, kus rõhk on madalam. Piisavalt niiske õhu korral seal madala rõhuga piirkonnas veeaur kondenseerub ja tekib silmaga nähtav pilv. Lennukist kaugemal rõhuerinevused vähenevad ja kondenseerumiseks piisavalt madalat rõhku ei teki - see piirab pilve suurust.
alarubriik: eriti rumalad kysimused:
MIKS ON AEGA NII VÄHE?
Legend: nagu midagi huvitavat ette võtad, kaob aeg käest ära (kuhu, on keegi näinud?)?
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
baltroon - wiki abiks
http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_boom
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Me kogeme aega psühholoogilise ajana: aeg näib voolavat, kusjuures kord kiiremini, kord aeglasemalt. Me eeldame tavaliselt, et psühholoogiline aeg on subjektiivne peegeldus füüsikalisest ajast, mida mõõdetakse kellaga, ning vastab sellele ligikaudselt. Psühholoogiline aeg võib olla eri inimestel erinev, kuid füüsikaline aeg on kõigile ühine. (Relatiivsusteooriast tuleneb küll, et ka kellaga mõõdetav aeg võib eri inimeste jaoks olla erinev. Kuid need erinevused on kõigile inimestele ühtmoodi teadvustatavad.)
Kas füüsikaline aeg on objektiivne? On ju võimalik, et ta on kõigest intersubjektiivne: ta on küll paratamatult kõigile inimestele ühesugune, kuid selle põhjus on seotud inimese või inimtunnetuse loomusega, mitte aja enesega. Aega ennast võib ka mitte olemas olla. Ja kui aeg on olemas, siis ei pruugi ikkagi olemas olla aja voolamist.
Aja eksisteerimine või mitteeksisteerimine on ontoloogiline küsimus. Idealistid ja mõned antirealistid, kes eitavad vaimust sõltumatute objektide olemasolu või seavad selle kahtluse alla, eitavad või küsimärgistavad ka aja olemasolu.
Kant järgi on aeg koos ruumiga kaemuse aprioorne vorm, mis korrastab inimkogemust, kuid ei kuulu asjale iseeneses.
Idealistid (näiteks John McTaggart Ellis McTaggart artiklis "The Unreality of Time") on väitnud, et aeg on illusoorne.
Ajavormilise ajateooria pooldajad ütlevad, et ajavormitu väljendusviis ei ole semantiliselt fundamentaalne, vaid on analüüsitav ajavormiliste terminite kaudu, ning tarvilikud on ajavormilised faktid. See võib tähendada, et on olemas olevikulisus kui taandumatu omadus maailmas. Ehk siis lihtsalt küsides, kas aeg üldse kaob kuskile?
Täpsemalt saab lugeda siit - http://et.wikipedia.org/wiki/Ajafilosoofia
yanksel kirjutas:alarubriik: eriti rumalad kysimused:
MIKS ON AEGA NII VÄHE?
Legend: nagu midagi huvitavat ette võtad, kaob aeg käest ära (kuhu, on keegi näinud?)?
Kes mett teeb, see mett sööb!