Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus → Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
Müüsin siis ka soov.ee-s kunagi telefoni, hind oli mingi paar tonni vist. Ükspäev loen oma e-maile ja mingi vend nigeeriast kirjutab, et ta tahab seda telefoni minult ära osta, et hädasti on vaja sõbrale kingituseks, et palju koos saatmiskuludega hind oleks. Vaatasin kohe, et mingi naljatilk ja ütlesin talle lambist 5000.- . Kutt oli muidugi nõus, küsis minu andmed ja värgid ja andis enda omad ka. Kirjutas mulle, et raha on pangas kinni, et siis saan kätte, kui talle saadan saatelehest koopia, et ikka ära olen saatnud. No saatsin koopia ära, tuli vastus, et sai kätte ja nüüd saan raha, aga siis hakkas hädaldamine pihta, küll oli pank kinni ja veel igasugu asju, ühesõnaga jäin rahast ilma
. Lõpuks ei viitsinud enam temaga kirjavahetust pidada ja saatsin ta ilusti pikalt ja ebaviisakalt kusagile kohta
Ahjaa, seda ka veel, et keegi ei hakkaks mõtlema, et ma jäin ilma nii rahast kui ka telefonist, siis nii see ei olnud. See koopia, mis ma talle saatsin, oli iseenda kätetöö mingite täiesti suvaliste numbrite ja tähtedega. Niiet härra nigeeriast ootab seda telefoni oma postkasti siiani

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.