Sinu tee bikeriks...

Kasutaja avatar

koit

Re: Sinu tee bikeriks...

Lugemata postitus Postitas koit »

hi! minu tee siis ... sõitmine on alati meeldinud ja kõik asjad mis on olnud on ka puruks sõidetud, vahet pole kas jalgratas, motikas, auto või veoauto, olen naturaalne talent :wink: 10 aastaselt sai vanamehe mini ja võrriga ringi täristatud ning delta endale ostetud, puruks sõideud ja maha müüdud siis tuli väike paus sisse, kahjuks ja autodega sõidetud ning 17 aastat hiljem ostis mu hull ja hea sõber Raivo omale 520 sx ktm-i, ta on 51 aastane vist, täitsa segane vana igatahes. sai ka selga istutud ja proovitud ning tunne oli võimas, päev läbi oli klemm saja peal, no aga see oli ikka ilmselgelt liiga võimas püss minu jaoks, kutsusin ka teise sõbra männikule proovisõitu tegema ükskord, kes seletas, et on varem sõitnud 250 esega ning jagab matsu küll, irw jagas ta jeee, talle lõppes sõit 10-ne meetri pealt suunaga taeva poole ja nii õnnetult rahakoti jaoks, et pidi selle lõbu eest 5000 välja käima, naerda sai igatahes kõvasti, kuna ta ütles, et oli gaasi andes ennast veel kõvasti tagasi hoidnud. igatahes ratta jõud käis minust üle ja niisama sirgete peal kihutuda ka jama ning vööra rattaga ei julge eriti peale keerata, rahast hakkaks kahju, ostsin siis endale nädal tagasi alustuseks kawa 125kx ja tundsin end nagu kärbes pekitüki peal, lihtsalt hoopis teine asi, sai männikul n.õ. kihutatud, hüpatud jne. vot nii, ja kevadel plaanis hankida mõni 250-ne asjandus ja a kat teha ning 600 bike on ka juba välja vaadatud, olen tõsises sõltuvuses :)

Elu on liiga lühikene selleks, et raisata seda millelegi negatiivsele

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”