Horvaatia - juuni 2008
Re: Horvaatia - juuni 2008
[
breva kirjutas:Kas Horvaatia reisi kogemusi ei tahaks jagada?
Et mida silmas pidada,milliseid vigu vältida ja mida kindlasti tegema peaks.
Plaanis kevadel Vahemereäärne Horvaatia sihikule võtta.
P.S. Tsiklil oleks see mul esimene välisreis...Ette tänades Ando
Horvaatiat sa Vahemere äärest muidugi ei leia aga see selleks. Piirkond on vaatamist väärt ja mulle jättis ta küll kustumatu mulje.. Püüdsime lühikese ajaga võimalikult paju ära teha ja külastasime ka naabermaid, sest seal neid jagub. Kui ei kuluta väga palju aega turistilõksudele, mida ise vältisime ja käisime läbi ainult "kohustuslikud", siis jõuab palju ja massid ei väsita.
Niisiis, otsustasime Albaaniat visiteerida ja etteruttavalt võin öelda, et oli hull mõte küll. Panime rendikaga läbi Montenegro ja olimegi piiril, kus lõppeb tsivilisatsioon . Peab ju vahel ka tegema midagi selllist, mis pakub uut ja avastamist, muidu see euro tilulilu tüütab lihtsalt ära. Piiridel takistusi pole, ainult Albaaniasse sisenedes ja väljudes küsitakse nats pappi. Mäletan, et Iisraeli alamad pidid loovutama suurima summa, tausta ma kahjuks ei tea. Teed on seal ja puha.. ja niisuuri auke ja prügi teede ääres muidugi mujal ei näe. Vahel tuli lausa hirm nahka ümbritseva pärast ( ka inimesed ). Sihtkoht oli meil Tirana ( aeg rohkem ei võimaldanud ) ja liikluskaos, mis seal valitses oli muljetavaldav. Kohalikega rääkida pole millestki, sest nad ei pursi võõraid keeli ja nende oma on pärit teiselt planeedilt. Tasub vaadata maad, mis asub euroopas ja siis saab ka aru, et meil on kõik liigagi ok
Soovitan soojalt!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.