Klaperjaht hälvikutele
Moderaator: Moded
Klaperjaht hälvikutele
Vaatasin eile "Pealtnägjat" ja sain päris tõsiselt vihaseks. Kuramuse ussid on ikka leidlikud küll.
Sellest tulenevalt üleskutse:
http://pedofiil.politsei.com/index.html
Kes saab, see aidake inimesi. Kes nõuga, kes jõuga, kes rahaga. Ise ma kahjuks aitaja staatusse hetkel ei küündi mitte midagi pidi.
Püüdkem sellised tõprad kinni! Ja mitte ainult see üks tegelane vaid kogu kõnts.
Sepp meil ju kah nagu hälvikuvastase sõja veteran juba ja puha
Parandatud: Sepa staatuse sõnastus, sorry Sepp
Re: Klaperjaht hälvikutele
spinna kirjutas:Püüdkem sellised tõprad kinni! Ja mitte ainult see üks tegelane vaid kogu kõnts.
Sepp meil ju kah nagu veteran juba ja puha
Sepa võin ise kinni püüda....
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
ja rääkigu keegi veel et rate.ee pole elu... tundub et selline näide on internetiajastu pahupoole algus alles.
vägisi tuleb meelde vist juba 10-ne aasta vanune film NET Sandra Bullockiga. Ulme muutub iga päevaga järjest reaalsemaks.
http://www.epl.ee/artikkel/448374
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
võiks arvuti-IT tegelaste au-asi olla, politsei õigetele jälgedele juhtida
ma arvan, et see peaks ikka vanemate asi olema, et oma võsukesi enne arvuti kallale laskmist natuke harida, mitte pärast internetist perverte otsida.
-
- Tsikkel: FZR
fotek kirjutas:ma arvan, et see peaks ikka vanemate asi olema, et oma võsukesi enne arvuti kallale laskmist natuke harida, mitte pärast internetist perverte otsida.
muidugi peavad vanemad lapsi kontrollima ja juhendama.
siiski tuleb leida juba tegutsevad pervod
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
fotek kirjutas:ma arvan, et see peaks ikka vanemate asi olema, et oma võsukesi enne arvuti kallale laskmist natuke harida, mitte pärast internetist perverte otsida.
Oled ise lapsevanem? Sa ei taha teada millise vastuse sa oma puberteediealiselt lapselt saad, kui üritad teda kommionude (mitte meie foorumi kommionude
) ja interneti ohtude osas harima hakata.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kolakas õigel ajal õigesse kohta tagab piisava tähelepanu,et kuulata IT alast loengut.Tehtud
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Millegipärast ma arvan, et paljudel lapsevanematel pole õrna aimugi, mis internetis toimub või mis toimub lehtedel, kus nende võsukesed käivad. Seda enam, et asjad arenevad kordades kiiremini, kui me ette kujutada oskame. Samuti on perverdid väga leidlikud, kuna kogu nende tähelepanu koondub oma perverssuse rahuldamiseks uute nõksude väljamõtlemisele.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Vat selle laste kasvatamise teemaga on jutt täiesti õige, aga ei maksa unustada oma murdeiga ja veendumust et ollakse ise maailma targim ja vanemate jutt on: jaaaaa-jahhh
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Tean üht ema, kes esiteks on oma varateismelist tütart harinud interneti ohtude osas ja teiseks teinud endale rate.ee-sse ja orkut.com-i libakontod, kust peab korrapäraselt silma peal oma lapse interneti-tegemistel. Tundub mõistlik.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tänatud: 4 korda
Nonii härrased moded. Kus on teie silmad? Kuidas haakub see teema motofoorumiga?
Muidugi on spinnal õigus aga minu rassismi vastane topic kustutati ära põhjendusega, et see ei haaku motofoorumi teemadega
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
sepp....mäletad.......seda pilti mis minu telefonis on . Kui sa õhtul ei poseeri mulle veel ühte fotosesiooni. Siis ma avalikustan ja saadan selle kõigi sinu sõpradele......ehk siis motopaksule.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Tundub ahistamisena ja paranoiana.
Kas tal on väike piilukaamera ka tütre toas ning telefonis sorib aeg ajalt ??
Sadness kirjutas:Tean üht ema, kes esiteks on oma varateismelist tütart harinud interneti ohtude osas ja teiseks teinud endale rate.ee-sse ja orkut.com-i libakontod, kust peab korrapäraselt silma peal oma lapse interneti-tegemistel. Tundub mõistlik.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
tokintmash kirjutas:Kuidas haakub see teema motofoorumiga?
Hiljuti oli palju juttu kahtlaste kommetega sõiduõpetajatest näiteks
Ärge alahinnake manipuleerijaid. Pole vajagi olla rumal, et sellise tegelase võrku sattuda. Selles nende fenomen seisnebki, et nad suudavad ka normaalse inimese panna tegema rumalaid tegusid ja temast nakstik rumala inimese teha. Enne või ilma et ohver sellest arugi saaks. See, mida manipuleeriad korda on saatnud, saadavad ja edaspidigi teevad on enamjaolt täiesti uskumatu, absurdne, ebareaalne, aga paraku tõsiasi.
tokintmash kirjutas:Muidugi on spinnal õigus aga minu rassismi vastane topic kustutati ära põhjendusega, et see ei haaku motofoorumi teemadega
sorry aga: Rassismi VASTASED topicud kaovad nagu juudid Auswitch-ist... Mina olen selgelt rassismi poolt!
Aga see ei puutu teemasse...
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Kommionu kirjutas:tokintmash kirjutas:Muidugi on spinnal õigus aga minu rassismi vastane topic kustutati ära põhjendusega, et see ei haaku motofoorumi teemadega
sorry aga: Rassismi VASTASED topicud kaovad nagu juudid Auswitch-ist... Mina olen selgelt rassismi poolt!
Aga see ei puutu teemasse...
Mida sa siis mölised kui see ei puutu teemasse?
See, et It mehed hakkavad omast vabast tahtest tasuta mingeid perverte otsima, on vähe tõenäoline. Pigem oleks politseil targem juba eos selline ebanormaalne mitteinimlik käitumine välja juurida ühiskonnast ja näiteks koostada mingi rühm it mehi politsei juhtimise all kes siis pühenduvad ennast selliste vennikeste otsinguile. Ei ole tegelikult üldse ulme idee minu arust, kuid vaevalt, et sellise asjaga tegeleda viitsitakse. Arvatakse a la stiilis: ah kord aastas ei ole see statistikas hullu midagi kui selline asi juhtub.
Iseenesest mõista toetan kindlasti ja levitan sõna!
http://www.pohjatuultepojad.net
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Painteddeath kirjutas:See, et It mehed hakkavad omast vabast tahtest tasuta mingeid perverte otsima, on vähe tõenäoline.
Miks tasuta? Ma usun küll, et tasu tasapisi juba koguneb viidatud arvele. Tõsisemaid it-tegijaid see praegune suurusjärk muidugi ei paelu, aga küllap leidub ka neid, kes soovivad aidata eetilistel põhjustel. Ja kindlasti on palju noori ja võimekaid tegelasi, kes pole veel jõudnud end käsist-jalust ära siduda ning tegelevad selle asjaga soovist endale nime teha ja/või missioonitundest.
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Selliseid pervosid peab ka olema, et teistele näidata milline inimene olla ei tohiks. Näidata tuleks teda siiski raekoja platsil puuri panduna
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
nii suure kära peale on õige pervert ammu juba uued kasutajanimed, IP aadressid ja kulmuvärvi tekitanud!! räägiks jah väga väga suure häälega et siis oleks pervot nagu lihtsam püüda!! inimesed on palju välismaa filme vaadanud (ise kaasaarvatud!) nagu nt Ransom Mel Gibsoniga.
Vot huvitav oleks teada, kas õigusorganid ka sellise asjaga edasi viitsivad tegeleda? Meil Eestis ju kõige uuem ja vingem küberkaitse keskus! Asi see siis mingi "hispaanlane" õnge võtta!?
Milllegi pärast arvan et kurikuulsal "hispaanlasel" on juba uus ärimudel ja olemas ka uued kliendid.
Ega jah, tõesti pärast seda kui meedia suure kisa ja käraga välja pasundab mingi pervo "kübernime" ja sündmused, muudab tema leidmise kõvasti raskemaks, sest ega need hälvarid loevad ka ju uudiseid... enamasti. Nii ,et tõenäoliselt kui mõni itimees tal otsapidi juba sabas ei ole siis peab see vend natuke aega pausi ja siis hakkab kunagi hiljem uue nimega endale rahuldust valmistama. Ega juhuslikult pole laekunud infot mis selle tegelase msn võib olla?
Aga nojah, siit ka moraal- Ega ikka ei maksa oma riistvara näidata kui sa ei tea kes on teiselpool ekraani...
EDIT: Sorry, leidsin msni juba see juba kannataja vanemate tehtud lehel.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
arvata on ,et teda sa lähemal ajal msnis ei näe, sest arvutise jääb sellest ju jälg maha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.