Rumalad küsimused

kana

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas kana »

aprill kirjutas:
yanksel kirjutas:

Keegi oskab öelda, miks riistad vahel rikki lähevad? Miks wifi ruuter mind kiusab? Või kiusab mind siis tegelikult hoopis teenusepakkuja? :?:
Miks mulle meeldib motikaga sõita? Noh- miks teile meeldib? :)

Eee milliste riistadega tegu - rippriistad või tööriistad :?: :?:
Kui ruuterit palju koormata võib ta segi minna, samamoodi ka arvuti (andes neile palju tööülesandeid korraga. proovi ise korraga tikkida ja pesu triikida) :mrgreen: Proovi ruuterile restarti teha, kui ei aita siis on tagumine aeg operaatorit vahetada.
Mootorrattaga sõidan vanast harjumusest, juba sellest ajast saati kui motikas oli ainuke liiklusvahend. Se on mõnus vabadus, sest autoga sõites on nagu ruumi vähe, se plekkest ahistab mind. Aga miks yänks motikaga sõidab, peab tema enda käest küsima :!:

:D ma mõtlen ikka elektroonilisi, mehhaanilisi, muud elutut värki ja mitte anatoomilisi imesid :wink:
Mul on pirts ruuter, restardist muide ei aita, too riist tahab ikka uut seadistust ja see on mul reas juba kolmas vist. Ilmne vihje operaatori vahetuse vajadusele. Suurel halb teenustase, aga ma olen tõhus kobiseja.
EDIT: OT, aga sõita meeldib, sest põnev on, hoopis teine värk kui muude sõiduvahenditega, lahe on tunda, kuidas ise kiiresti läbi õhu lõikad. Autoga paned ju tuima, pole midagi põnevat. Tsiklid meeldivad ja see mõnus hääl, mida nad teevad. Tsiklirahvas on lahe :bsmile:

Viimati muutis kana, 12 Nov 2008, 06:44, muudetud 1 kord kokku.

Mine “Ajaviiteks...”