Hoiatus!!!!!
Re: Hoiatus!!!!!
Jannes kirjutas:harrastaja kirjutas:Väike hoiatus - Tallinnas väänatakse nüüd ka 50'alas 66'ga sõites trahv ära. Ma sain eile laksu kätte. Kusjuures politseivormis kodanik jooksis autole keset liiklust teise ritta sedasi vehkides ette, nagu peataks tagaotsitavat, kes just mingi rämeda kriminaalsusega hakkama on saanud. Hakkasin juba ise ka mõtlema, et mis nüüd siis lahti.. selgus, et 16 oli üle. päris nõutuks võtab..
Saan ma õigesti aru, et linnas sees oli reaalne kiirus 66km/h, s.o. spidomeetril ca. +20km/h? Mille üle siin veel haliseda, said asja eest sutsu kätte ja õpi oma veast.
Peatamise meetodi mõistlikkust ei kommenteeriks.P.S. Saaksin aru hoiatusest, et: "oli 56km/h, peeti kinni ja tehti trahvi!"
Olen ise ka mitte eriti ja igas kohas kiirusest kinnipidav persoon, aga prventatiivse tööna mentide poolt karistamine toob meile ainult korralikumaid liiklejaid juurde. Seega, ei pea mina mitte pahaks, kui keegi jälle riigikassat täidab- reeglid on kõigile võrdsed. Loodan, et bumerang mind ei taba..