Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
numan kirjutas:Yamakaki kirjutas:Mulle on hakanud meeldima Rockvere.
Pole minu leiutatud. See on KäraKantsi klientide saavutus.
Klubi pigem olgu juriidiliselt korrektse nimega muidu hakatekse kaardil otsima kus see rockiküla asub
See mõtte kustumine tuli vist sellest,et kui maks töötab siis aju puhkab
.
Yaki +358403678393
-
Teema algataja
Pinchu kirjutas:Vahepeal ka klepsujuttu... Kas on veel jäänud keegi, kes ei ole oma RRRC suurt või väikest klepsu kätte saanud? Mul on mõned üle veel (sai natuke tagavaraks ka tehtud)
Võtaks ka paar väikest klepsu,aga kus need kätte saab? Üks draakoni kleps kuluks ka ära.
Tulidraakon kirjutas:Üks draakoni kleps kuluks ka ära.
Draakon viinerivardale tuld sülgamas.
Pinchu kirjutas:Vahepeal ka klepsujuttu... Kas on veel jäänud keegi, kes ei ole oma RRRC suurt või väikest klepsu kätte saanud? Mul on mõned üle veel (sai natuke tagavaraks ka tehtud)
Kui äkki leidub veel paar väikest minu jaoks, sellest mis sai tagavaraks tehtud siis oleks tore
-
Ei saagi kohe aru,mis meil praegu jätkub:kas s**t suvi või soe sügis.Vähemasti annab see osadele Raibetest võimaluse selga ronida ja näpud viinereiks lasta.
Neljapäeval alustaks Statoilist kell 1015.Suund oleks alul Jäneda-Aegviidu suunal,kust siis alles algab õige marsruut.
Mõned kohad kust läbi sõidaks:Jäneda-Mägede-Krani-Kaunissaare-Pikva-Pikaveski-Vetla-Voose-Taganurga-Voose Matsimäe oosistik-Kõrvenurga-Paunküla-Paunküla mäed-Sae-Rõõsa-Riidamäe-Triigi-Kõue-Pala-Ardu-Punamäed-Vanamõisa-Taga Võõbu(Matsimäe Pühajärv)-Suur Selg-Mõnuvere-Peedu-Kõrveküla-Karumägi-Läpi-Seeneküla-Linnape-Räsna-Kuru-Suuga-Lennuvälja kõrvalt Tapale ja sealt raudtee äärt pidi Rakverre.Millist Rada pidi keegi soovib hommikul Jänedale jõuda on oma valik.Aga Jänedalt oleks väljumine kell 1100 +- 10 min.
Yaki +358403678393
-
Teema algataja
Raivo kirjutas:Tulidraakon kirjutas:Üks draakoni kleps kuluks ka ära.
Draakon viinerivardale tuld sülgamas.
Pole paha ja kõrvale :bsmile:koos grillitud kotkavarvastega
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Yamakaki kirjutas:Neljapäeval alustaks Statoilist kell 1015
mis püha see neljapäeval on
tedre kirjutas:Yamakaki kirjutas:Neljapäeval alustaks Statoilist kell 1015
Ma ei saa ka aru. Oktoobripüha on ju reedel.
-
Raivo kirjutas:tedre kirjutas:Yamakaki kirjutas:Neljapäeval alustaks Statoilist kell 1015
Ma ei saa ka aru. Oktoobripüha on ju reedel.
Seekord siis "töötu püha".
Mõni solidaarsusest juba teadaolevalt ka sel päeval ühineb.
Aga neile,kelle Oktoobripühad tähtsad ja tähistamisest päris punaseks pole läind,pakuks sama marsruuti nädalalõpuks ja samadel kellaaegadel.
Et siis oleksite kas laupäevaks või pühapäevaks vahemalt oranziks(porgandiks) saanud ja sõidukõlbulikud.Kumb päev rohkem sobib,andke teada.
Yaki +358403678393
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Yamakaki kirjutas:Seekord siis "töötu püha".
![]()
![]()
Aga neile,kelle Oktoobripühad tähtsad ja tähistamisest päris punaseks pole läind,pakuks sama marsruuti nädalalõpuks ja samadel kellaaegadel.
Et siis oleksite kas laupäevaks või pühapäevaks vahemalt oranziks(porgandiks) saanud ja sõidukõlbulikud.Kumb päev rohkem sobib,andke teada.
Kui pühapäeval miskit toimub siis vast ise kah rivis, kui tervis kannatab Laupäeval on kohustus sünnipäevale minna ja kuni sinna maani treenin (loe: venitan) magu, et head paremat rohkem sisse kärutada
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
piloot kirjutas:Yamakaki kirjutas:Et siis oleksite kas laupäevaks või pühapäevaks vahemalt oranziks(porgandiks) saanud ja sõidukõlbulikud.Kumb päev rohkem sobib,andke teada.
Kui pühapäeval miskit toimub siis vast ise kah rivis, kui tervis kannatab
Laupäeval on kohustus sünnipäevale minna ja kuni sinna maani treenin (loe: venitan) magu, et head paremat rohkem sisse kärutada
Peale sünnipäeva järgmine hommik rivis... Kas ainult süüa antaksegi, selle pärast kas tasub üldse minna.
Ma oleksin laupäeval tulija. Kuidas trass on, kas seljakott kannatab ka pärasse võtta. Ehk seekord mäda silda forseerida ei tule.
-
Teema algataja
piloot kirjutas:Yamakaki kirjutas:Seekord siis "töötu püha".
![]()
![]()
Et siis oleksite kas laupäevaks või pühapäevaks vahemalt oranziks(porgandiks) saanud ja sõidukõlbulikud.Kumb päev rohkem sobib,andke teada.Kui pühapäeval miskit toimub siis vast ise kah rivis, kui tervis kannatab
Laupäeval on kohustus sünnipäevale minna ja kuni sinna maani treenin (loe: venitan) magu, et head paremat rohkem sisse kärutada
Pistad viinereid või
-
tedre kirjutas:piloot kirjutas:Yamakaki kirjutas:Et siis oleksite kas laupäevaks või pühapäevaks vahemalt oranziks(porgandiks) saanud ja sõidukõlbulikud.Kumb päev rohkem sobib,andke teada.
Kui pühapäeval miskit toimub siis vast ise kah rivis, kui tervis kannatab
Peale sünnipäeva järgmine hommik rivis...
Kas ainult süüa antaksegi, selle pärast kas tasub üldse minna.
Ma oleksin laupäeval tulija. Kuidas trass on, kas seljakott kannatab ka pärasse võtta. Ehk seekord mäda silda forseerida ei tule.
Minule sobivad praegu kõik päevad.Siiski mõlemal,nii laupäeval kui pühapäeval ei sõidaks.Rada on selline,et "seljakotil" võib mõnes kohas ebamugav olla.Vajuvaid sildasid,-liiva ja -vett pole otseselt ette nähtud.Kohapeal tuvastame.
Kumb päev sobivam on,otsustab enamus.
Yaki +358403678393
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:Yamakaki kirjutas:Kui pühapäeval miskit toimub siis vast ise kah rivis, twisted:
krt suga tulla, oota muudkui järgi täisgaasiga hui paugutada saab
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
417 kirjutas:piloot kirjutas:Yamakaki kirjutas:Kui pühapäeval miskit toimub siis vast ise kah rivis, twisted:
krt suga tulla, oota muudkui järgi täisgaasiga hui paugutada saab
Krt, me tedrega pidime topelt tähelepanu säilitama, et punnvõrrimehest mitte üle sõita
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
[quote="piloot
ole nüüd normalane kaotaja ma pidasin viinaviskamist silmas
-
417 kirjutas:ole nüüd normalane kaotaja ma pidasin viinaviskamist silmas
![]()
![]()
Segasid juba jäägri ja õlle kokku vä??? Törts dihlofossi kah hulka...
-
Veel siis kas laupäevasest või pühapäevasest tripist.Andke teada kes kummal päeval sõita tahab,siis saab otsustada lõpuks kummal päeval minna.Rada sobib igasugusele endurokale.Eesmark olekski rohkem uusi ja huvitavaid kohti avastada,kui mudas mütata.Usun et ilusast loodusest saab emotsionaalse laksu kindlasti.Ärge siis igaksjuhuks dihlafossi veel jooki segage.
Alustaks Statolist kell 1000.
Yaki +358403678393
-
Kuzmitz kirjutas:Hääletan pühapäeva poolt...
hääletan kahepäevase töönädala poolt
-
417 kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Hääletan pühapäeva poolt...
tööpõlgur, vot just selliste pärast kommunismile ei jõutudki
-
piloot kirjutas:417 kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Hääletan pühapäeva poolt...
tööpõlgur, vot just selliste pärast kommunismile ei jõutudki
igaühelt tema võimete ja igaühele tema vajaduste järgi .
minuarust on kõik paigas
Kas ma arvan õigesti, et kuskil on juba pühad alanud. Tegelikult ka läheb päris pikalt- 7.nov.,
isadepäev, miilitsapäev, 11.11., jne, jne
-
Teema algataja
Yamakaki kirjutas:Ei saagi kohe aru,mis meil praegu jätkub:kas s*** suvi või soe sügis.Vähemasti annab see osadele Raibetest võimaluse selga ronida ja näpud viinereiks lasta.
![]()
![]()
Neljapäeval alustaks Statoilist kell 1015.Suund oleks alul Jäneda-Aegviidu suunal,kust siis alles algab õige marsruut.
Mõned kohad kust läbi sõidaks:Jäneda-Mägede-Krani-Kaunissaare-Pikva-Pikaveski-Vetla-Voose-Taganurga-Voose Matsimäe oosistik-Kõrvenurga-Paunküla-Paunküla mäed-Sae-Rõõsa-Riidamäe-Triigi-Kõue-Pala-Ardu-Punamäed-Vanamõisa-Taga Võõbu(Matsimäe Pühajärv)-Suur Selg-Mõnuvere-Peedu-Kõrveküla-Karumägi-Läpi-Seeneküla-Linnape-Räsna-Kuru-Suuga-Lennuvälja kõrvalt Tapale ja sealt raudtee äärt pidi Rakverre.Millist Rada pidi keegi soovib hommikul Jänedale jõuda on oma valik.Aga Jänedalt oleks väljumine kell 1100 +- 10 min.
Kole lugu! Istusin kell 10.00-ni kohal ja vaatasin et kedagi pole. Nüüd loen uuesti ja veendun et ma ei tunne numbreid.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Kes pole ammu Orkutisse piilunud siis vaadake liikmete nimekiri üle, ehk saab veel midagi juurde lisada. Mõned andmed võisid ka kaduma minna nii, et kontrollime üle. Raiped kes pole Orkuti kasutajad võivad märku anda- saadan kutse.
edit> e-mail kutse saatmiseks on vajalik.
-
Olime Statoilis 1010 ja väljusime 1020.Üle poole Virumaast laiutas tume pilv.Saime Rakverest väljudes lumelörtsi.Visiirilt jääd ei olnud vaja veel kaapida.Peale Jänedat aga olid loigud pealt jääs.Nagu sellele kaheaastasele sügisele omane,nii oli rada kohati väga vesine ja ka mudane.Rõhutaksin,et igasuguse enduroga ikkagi läbitav.
Niisiis jääb,et pühapäeval kell 1000 sõidame Statoilist juba välja.Soovitav on kaasa võtta ka lisabensu,kui paak napivõitu rattal.Ring tuleb kusagil 250 km kanti.Korralikud vett ja soojust pidavad kindad kaasa!
"Seljakotti" pole sel korral mõtet kaasa võtta.Just libeduse pärast.Eriti kui mõtled sellele,et saad Suurele Seljale "selga ronida-sõita".
alek kirjutas:Yamakaki kirjutas:Ei saagi kohe aru,mis meil praegu jätkub:kas s*** suvi või soe sügis.Vähemasti annab see osadele Raibetest võimaluse selga ronida ja näpud viinereiks lasta.
![]()
![]()
Kole lugu! Istusin kell 10.00-ni kohal ja vaatasin et kedagi pole. Nüüd loen uuesti ja veendun et ma ei tunne numbreid.
Mis täna alustatud,see pühapäeval saab lõpetatud.
Ja õigus ka sel,kel nädalas 2 tööpäeva.Meil kulus raja läbimiseks ilma lõunata 8 tundi.Täis tööpäev!
Yaki +358403678393
Yamakaki kirjutas:.Soovitav on kaasa võtta ka lisabensu,kui paak napivõitu rattal.
Kas meil "tankurit" ei tule kaasa? Kalev-auuuuuu!!!!! Kui mõni tankla paarikümne kilomeetri kaugusel, siis pole ju hullu- keegi ikka sinna jõuab. Eeldusega, et miski lähker on kaasas . Igaljuhul- mu TA sai tagumisele veljele "uue" rehvi- meenutab teine krossarite all olevat asja
. Et siis pühapäeva hommikul näeme
-
Püha kurat! Mul käis radikas keevituses ja tulemus - jookseb veel hullemini, kui enne See nädal ei jõua sellega enam miskit ette ka võtta, türi küll...
Raineeeer, laena radikat...., pliiiiiiis
Piloot- s..t lennuilm... Poeta vutimuna radikasse- äkk aitab? Vutt ju kah "wannabe" lendur
Piloot- ka sul keevitati või tinutati seda radikat? Ma pakuks sulle välja, et äkki joodaks selle asja kinni... Kui kuskilt abi ei saa, siis kriibi minu ust- äkki saan aidata...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.