Õnnetused mootorratastega

Panthera
Tsikkel: Honda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Juhtus siis kolmapäeva (29.10) öösel kell 23.13
Olin viimas tsiklit viimasele puhkamisele garaashi...
Peale ühte möödasõidu hakkas ketti jubedalt üle pilduma.
Panin kanna vastu et kett oleks pinges ning et saaks lõpuni sõita.(sõjaväe saapad jalas, kahju nendest polnud)
Kannaga hoidmisest väsis jalg ära, ning siis ma toetasin varvastega ketti altpoolt.
Mingi 20-25 km sain niivisi ilusti sõita (90km/h). kui lahti lasin, siis oli kiirus ca 20-30 km/h.
Ma ei saanudki täpselt aru, mis juhtus,(tundus et oli suurem auk), kui järsku käis jalg vahelt läbi, ning oli valus.
Ma istusin tsikli selga tagasi, võtsin käigu välja ning pidasin masina kinni.
Põlvest kinni hoides keksisin tsikli ees edasi - tagasi nagu vihmatantsu tehes.
Keksisin tule juurde vaatama, mis lahti on, saabas oli ribadeks, ning varba juures oli mingi 2 cm pikkune ning luuni, lõikehaav.
Panin esmaabi pakist sideme peale ning ootasin, kuna järgikutsutud auto mind traumapunkti viib. Ise olin ma koguaeg rahulik ja tegin nalja :D Autojuht pidi paanikasse ära surema :D isegi traumapunktist tagasisõites.
Traumapunktis lõikasin saapa ja soki ära, ning siis nägin, mis valu teeb, suur varvas on täiesti sodiks, mingi osa sellest rippus nahatüki otsas, otsalüli oli kildudeks, ning ülejäänud kolmel varbal luumurrud. 7 õmblust ja natuke valu ja kõik on ok ...
Ärge toppige jalgu sinna, kuhu pole vaja :mrgreen:

PILT ! Nõrganärvilistele eriti ei soovita.!

PiltPilt

Mine “Vaba teema”