Räägiks keevitusseadmetest
Re: Räägiks keevitusseadmetest
Minu arvates on inverter koduseks nokitsemiseks ideaalne,süüa ta ei küsi.pingelangu suhtes ei ole nõudlik-töötab ka korteri vooluvõrgus.Igasuguseid elektroode on saada praegu ka väga nõudlikule maitsele (Esab,Elga,Böhler Thyssen,Lincoln Electric jne.)Võimalik teha ka päris peenikest tööd ainult õigeid elektroode on vaja.Endal on kodus Migatronic Scout-130 ja olen rahul.Hiljuti keevitasin 0,5 mm roostevaba plekki kokku ca 10 cm pideva veekindla õmblusega.Kaarleegi kustutasin ainult elektroodi vahetuseks ja ei põletanud ühestki kohast läbi.Elektrood oli roostevaba Esab,1,6mm.Slakk kukub ise jahtumisel maha vahel sihukese praksuga et võib vastu silmi saada.Jäi ilus õmblus,ise jäin rahule.Palju sõltub ikkagi elektroodist natuke ka keevitajast ise ma end küll miskiks meistriks ei pea
MIG-i puuduseks on see et gaas läheb päris kalliks,eriti argoon,balloni pead rentima AGAst kui tahad sealt gaasi saada(70.-EEK kuu)ka on kallid eritraadid(roostevaba,kõvasulam jne.)
Endal ka plaanis mõned keevitustööd ratta juures ja plaanin need teostada ikka sama aparaadiga nii et võib soovitada küll.Edu!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.