Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Aitähh, Mix! Vähemalt viisakas vastus
Nagu Sa ise ütled
Omakohtuga ja kõrgendatud õiglustundega siiski ettevaatust!
Täpselt nii! Isegi kui keps all võdiseb ja erutusest tahaks korrarikkujale naaskli nabasse ajada, eelkõige säilita kaine mõistus ja hinda olukorda ning edasise tegutsemise vajadust.
Minu poolt kirjeldatud situatsioonis "bemmi-plika" ja joobariga selgus tagantjärgi, et korrarikkumisele õhutamisega tegeles just joobar ja naiivne tsikk vajutas gaasi põhja just tema üleskutsel. Loll oli ta muidugi aga ta vähemalt tunnistas seda ja loodetavasti järgmine kord ikka enna mõtleb, kui keegi kutsub teda (piltlikult) kaasliiklejaid tapma. Poleks aga klaasile koputajat olnud, krt teab, mõtleks ehk tänaseni, et pohlad, kui mul on vaja, siis vajutan kah. Kes teab!
Selge on igaljuhul, et ment passib maanteel ja mitte linnas, kus tuleks selliseid olukordi pidevalt lahendada. Selge on ka, et triibulise auto juuresolekul on kõik padjaklubi liikmed.
Samuti saan ma kokkuleppele tegelasega, kes mind oma plekk-kuubikuga alla ajab aga vähemasti seisma jääb ja tuleb huvi tundma, kas ma ikka hingan veel või tuleb tal 112-st mulle uued abihingajad tellida. Tal tuleb ehk teatud sanktsioonidega arvestada nagu viha ja süüdistused kuid ma ei löö teda (Kui just laibamõnitajaga tegemist ei ole:).
Minemasõitja aga... peab arvestama, et mu haugimälu talletab vorme, värve ja aegajalt ka juhtumisi numbreid. Ja itaallased ütlevad, et kättemaks on roog, mida süüakse külmalt.
Ma ei kutsu kedagi üles peegleid ja tagatulesid oma tsiklipaagile märkima aga teatud situatsioonides ei mõista ma neid ka hukka.