Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Tsau Mix!
Sõitsin mööda Tuukri tänavat Kadrioru suunas. Seal Jõe tn. ristis on siuke sirkus, et vasakrida teeb vasak pöörde ja otse sõita ei tohi. Teadliku liiklejana reastun seal alati varakult õigesse ritta ümber, nii ka tookord. Roheline tuli ees, sõidan täiesti rahulikult otsesuunas. Viimasel hetkel lendab selja tagant vasakult poolt rehvi vilisedes "bemm" millimeetri kauguselt minust mööda. Pani ikka kepsu vibrama küll
Andsin gaasi, sain tegelase Nafta tn. risti foori all kätte. Sõitsin kõrvale. Roolis naine, kõrval istus joobar. Koputasin vastu klaasi, kui aken lahti tehti ütlesin, et järgmine kord sellise rikkumise puhul teen ta bemmist pesumasinale trumli. Tüdruk oli ehmunud ja vabandas! Ainult joobar ei tahtnud jutust aru saada. Siit ma edasi ei räägi aga ma tahtsin Sult küsida, Mix, kas ma ikka käitusin õigesti??? Äkki oleks ikka pidanud ehmatusega tekkinud viha alla suruma ja lootma, et ta ka järgmine kord kedagi lihtsalt alla ei aja vaid saab napikaga mööda?
Või mis Sina arvad?
P.S: Tegemist ei ole ainukese säärase juhtumiga, kus autojuhid meid või mind kaherattalisel mitte milleksi ei pea. Juhtum üks paljudest.