Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
numan kirjutas:Yamakaki kirjutas:Numani peale mõeldes tulen ise ka chopperiga
Tänan
Praegu minu kalendris laupäev on tööpäev aga kui miski muutub siis ühinen.
Kui laupäev ei sobi,siis ka pühapäevaks näitab ilusat ilma.Isegi ilusamat kui suvel.Nii,et Numan,lapp kätte ja nühi ratas läikima. Koguneda võiks ikka 10.00 Statoilis.Sõita võiks seekord kuhugi Järvamaale.Pakuks üheks kohaks Järva Madise-Vargamäe talu(Tammsaare "Tõest ja muust seesugusest"...) või hoopis Kurgjale Jakobsoni talumuuseumi.
Viimane on ka väga huvitav igast soost ja vanusest raipele.
Aga mudavurridele jaksu ja pidavat pinda ratta alla
.
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
piloot kirjutas:Soost ja hundinuiadest sai ka laupäeval s**aauguni
kaks-kolm tundi rassisin, et ratta üle raudtee kõva maa peale saada
Muidu polnud midagi aga miski vana ära visatud liipri pealt viskas tagumise otsa alt, selles kohas juhtus parasjagu nii palju vett olema, et kui ratas külili oli, jooksis sumpast sisse, peale püsti ajamist oli ilusti kuulda kuidas voolas vulinal silindri poole,
rsk ja enam käima ei saanud, enne, kui kodus leegitorud olin tühjaks kallanud.
Kulla mees, ega siis endurotamine koosne ainult rulli käänamisest ja tagarattal sõidust, see mis sinuga sündis on seda sorti ajaviite lahutamatu osa. Nii et pane aga laupäevaks vaim valmis
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tedre kirjutas:piloot kirjutas:Kulla mees, ega siis endurotamine koosne ainult rulli käänamisest ja tagarattal sõidust,
ja mina olen selles teadmises koguaeg elanud et selles seisneb
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
tedre kirjutas:
Kulla mees, ega siis endurotamine koosne ainult rulli käänamisest ja tagarattal sõidust
No vahest harva ja natuke korraga ja põõsa taga ikka ju vahel võib
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:tedre kirjutas:
Kulla mees, ega siis endurotamine koosne ainult rulli käänamisest ja tagarattal sõidust
No vahest harva ja natuke korraga ja põõsa taga ikka ju vahel võib
![]()
kle ajame normaalet jutt ka siis
kui minna minujuurest metsa siis oleks teekond Tapalt üle prügimäe Ridakülla, sealt Ohepallu ja üle Rutka mägede valgejõe tankisillani , kui edasine tankitee on liiga uppunud siis tagasi ohepallu ja sealt üle polügoni lehte mõisa, sealt tapale tagasi.
keskmise tempoga 2,5h ja 50 - 70 kiltsi.
50% kruusaliivateid 25% metsaradasid ülejäänud natsa asfaldit ja muda
Hoidke siis Ohepalu looduskaitse alal silmad lahti. Rutka mägedes ennegi kirjatööd tehtud.
-
pulsar kirjutas:Hoidke siis Ohepalu looduskaitse alal silmad lahti. Rutka mägedes ennegi kirjatööd tehtud.
neile lammastele kes teepealt sammalt lähevad äestama
-
417 kirjutas:kle ajame normaalet jutt ka siis
kui minna minujuurest metsa siis oleks teekond Tapalt üle prügimäe Ridakülla, sealt Ohepallu ja üle Rutka mägede valgejõe tankisillani , kui edasine tankitee on liiga uppunud siis tagasi ohepallu ja sealt üle polügoni lehte mõisa, sealt tapale tagasi.
Mehed, mulle hakab see kant juba pähe kuluma. Viimased 2 sõitu saanud just selles kandis teha. Kui siis otse polügoonile - sel nädalavahetusel militaristid tõmbavad hinge.
Või hoopis itta ...
-
Kui polügonil sel nädalal pauku ei tehta siis paneks äkki sinna, harjumaa meestel vist kah selles suunas miskit susiseb : http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 48#p321648
-
piloot kirjutas:Kui polügonil sel nädalal pauku ei tehta siis paneks äkki sinna, harjumaa meestel vist kah selles suunas miskit susiseb : http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 48#p321648
kust te sisse lähete: ohepalu oleks ju bro, ma saaks ka tulla
Yamakaki kirjutas:numan kirjutas:Yamakaki kirjutas:Numani peale mõeldes tulen ise ka chopperiga
Tänan
Praegu minu kalendris laupäev on tööpäev aga kui miski muutub siis ühinen.
Kui laupäev ei sobi,siis ka pühapäevaks näitab ilusat ilma.Isegi ilusamat kui suvel.Nii,et Numan,lapp kätte ja nühi ratas läikima.
Koguneda võiks ikka 10.00 Statoilis.Sõita võiks seekord kuhugi Järvamaale.Pakuks üheks kohaks Järva Madise-Vargamäe talu(Tammsaare "Tõest ja muust seesugusest"...) või hoopis Kurgjale Jakobsoni talumuuseumi.
![]()
Aga mudavurridelejaksu ja pidavat pinda ratta alla
.
Priit 56 41212
nädalavahetusel oleksin minagi heameelega käsi, niigi pole juba pea 2 nädalat ratta selga saanud.
tige herilane on isegi veel "filmivõtetest" pesematta, laupäeval üritan survekaga üle käia.
nii et nädala vahetusel teeks ühe korraliku ringi.
-
Kui laupäev ei sobi,siis ka pühapäevaks näitab ilusat ilma.Isegi ilusamat kui suvel.Nii,et Numan,lapp kätte ja nühi ratas läikima. Koguneda võiks ikka 10.00 Statoilis.Sõita võiks seekord kuhugi Järvamaale.Pakuks üheks kohaks Järva Madise-Vargamäe talu(Tammsaare "Tõest ja muust seesugusest"...) või hoopis Kurgjale Jakobsoni talumuuseumi.
Aga mudavurridele jaksu ja pidavat pinda ratta alla
.
Priit 56 41212
nädalavahetusel oleksin minagi heameelega käsi, niigi pole juba pea 2 nädalat ratta selga saanud.
tige herilane on isegi veel "filmivõtetest" pesematta, laupäeval üritan survekaga üle käia.
nii et nädala vahetusel teeks ühe korraliku ringi.
Kogunemine ja minemine 10.00 Statoilist siis LAUPÄEVAL JA SOOVI KORRAL KA PÜHAPÄEVAL.[/size]
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
-
piloot kirjutas:Kui polügonil sel nädalal pauku ei tehta siis paneks äkki sinna, harjumaa meestel vist kah selles suunas miskit susiseb : http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 48#p321648
nii miskell kuhu ja kust minek????
-
piloot kirjutas:Nädalavahetus läheneb sajaga, ma olen eelmisest juba ära kuivanud ja kerge närvilisus hakkab juba kimbutama
417 kirjutas:nii miskell kuhu ja kust minek????
![]()
![]()
Ah et rahutus kestab. Mingi pool üksteist saab Statist liikuma, kusagil 11 oleme siis Ohepalus.
-
nu ma kella 11 paiku setitan ohepallu sinna nelja tee risti kus mingid infotahvlid
-
tedre kirjutas:Mingi pool üksteist saab Statist liikuma, kusagil 11 oleme siis Ohepalus.
Ega vast ometi mööda suurt teed ei kulge
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Kroomid üritavad siis kl 10 laupa ja sama aeg pühapäeval kui jaksu jätkub
tedre kirjutas:Ah et rahutus kestab. Mingi pool üksteist saab Statist liikuma, kusagil 11 oleme siis Ohepalus.
Ma loodan, et kõik teavad sealsete piirkondade kaitselada piire ja ei korralda mingit jama seal. Kuulujärgi olevat seal kandis ka illegaalseid atv-de poolt tekitatud radu, millel sõitmine ei pruugi tervislik olla.
Ärgem siis teist Soomaad korraldage http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=302359&q=Soomaa
-
Tegelikult me oleme seaduskuulekad kodanikud - isegi liikluseeskirju ei riku
piloot kirjutas:Tegelikult me oleme seaduskuulekad kodanikud - isegi liikluseeskirju ei riku
Kuldsed sõnad
. Tegelt, Piloot, sul on õigus. Meie oleme kuulekad kodanikud, mitte aga ....
Pühapäeval kruusamehi on või peab mööda asfalti töristama?
-
piloot kirjutas:Tegelikult me oleme seaduskuulekad kodanikud - isegi liikluseeskirju ei riku
krt isegi nii seadusekuulekad et veetakistust läbides ei tahtnud teeäärt rikkuda vaid otse läbi.
retke algatusesk jattis mu atx siis just ennast seisma kui vesi oli munadeni.
nüüd võin vaadata talisuplejaid ja öelda " ma tean mis tunne teil on"
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Saime siis täna mõned kilomeetrid keritud ja pole paha! Kruusateed ei tolmanud kohe üldse ja nagu Yamakaki ütles- paksude voodrite vahel isegi ei higistanud
Viinerid vähe alajahtumise tunnuseid ilmutasid (mida 10 tk.per.inimese kohta) aga pensakas sai asi kontrolli alla!
Pole hullu !
-
Ahh-haa-haa.Küsisime Käravetel bensukast,et kus siinne rahavas rannas käib... väga juhm nägu vaatas üle leti vastu ja pobises,et ega siin õiget randa polegi ja pole ju ilmagi.Meie jälle vastu,et rannad teil veits mudaste kallastega(loe:teeäärsed kraavid vett triiki täis ja osalt oli juba ühel kruusalõigulgi vesi peal) jah,aga päikest korra nigu oli.Noh,polnud hullu,see läks kah ruttu üle.Higistama tõega ei ajanud.Ja ega me välimuselt endukast enam erinenudki
.
Hommsest...Kui rööpad sisse sulavad või soola õigel ajal puistatakse,siis ikka selga...ja kilomeetreid kerima.
Kell 1000 peaks sobima.
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
Yamakaki kirjutas:Hommsest...Kui rööpad sisse sulavad või soola õigel ajal puistatakse,siis ikka selga...ja kilomeetreid kerima.
Kell 1000 peaks sobima.
Et siis sõitma vä? Kellegil miski plaan kah kiivri all on või? Mina läheks otsiks hea meelega üles õppusel "Kevadtorm" mahaunustatud Leatherman´i
. Ma vist isegi mäletan, millise kuuse all ma magasin, kui ma ta sinna unustasin... Kuid vaadates ilma, siis baigilised rinkarehviga sinna ei pääse, kulunud kroomirehviga läheb jamaks, bike vihmarehviga pole seal ilmselt midagi teha ja kroomi ning baigiga vist üldse natuke jama mudasel metsateel sõita... Enduurolisi on? Tee viiks Sondast lõunas paiknevatele metsateedele
-
417 kirjutas:piloot kirjutas:Tegelikult me oleme seaduskuulekad kodanikud - isegi liikluseeskirju ei riku
krt isegi nii seadusekuulekad et veetakistust läbides ei tahtnud teeäärt rikkuda vaid otse läbi.
retke algatusesk jattis mu atx siis just ennast seisma kui vesi oli munadeni.nüüd võin vaadata talisuplejaid ja öelda " ma tean mis tunne teil on"
Vett oli tõesti kohati "piisavalt", ekstreemsusi jätkus Tedrega kuni lõpuni Parim pilt oli see, kui Tedre, koos ühe sillaga, aegluubis kraavi põhja kadus
Ratta välja sikutamisest annab selg vast veel mitu päeva tunda
Koju saime alles täitsa pimedas.
Kuzmitz kirjutas:Enduurolisi on? Tee viiks Sondast lõunas paiknevatele metsateedele
Vaatame, kuidas hommikul tervis on, suutsin ühe koiva kah täna "sõlme" keerata, ratta peal eriti tunda ei andnud, võib kasvõi hüpata aga käimisega on vähe tegemist.
piloot kirjutas:Vaatame, kuidas hommikul tervis on, suutsin ühe koiva kah täna "sõlme" keerata, ratta peal eriti tunda ei andnud, võib kasvõi hüpata aga käimisega on vähe tegemist.
Läksid ümber vä?
-
Kuzmitz kirjutas:Läksid ümber vä?
Ümber ei läinud aga suht ootamatult tekkis "teele" üks kuivik, mis oli sõidusuunaga 45 kraadi all, ma ise olin suht kindel, et nüüd saab tükk aega lennata võimlemise käigus tuli püsti jäämiseks väheke toedata aga hoogu oli piisavalt, et kannaga kuklasse saada
-
Homme ei tahaks kohe kuidagi kruusale ronida,mitte et ei meeldiks,vaid palju on siis veel võimalusi kroomiga kärutada.Kuuldavasti mitmed kroomimehed juba mõtlevad soetada endale tuleval aastal endurokad-läheb lõbusaks.
Aga seniks,kes tahavad kaasa teha:Rakvere-Kadrina(väike peatus-vaataks sügislaata seal)-Viitna koos peatusega,Palmse vajadusel koos peatusega-Ilumäe-Kuueristi peatusega-Võsu-Vergi-Altja peatusega-Sagadi soovi korral koos peatusega-Vihula-Paasi-Annikvere-Potsu-Haljala-Rakvere.
Rohked peatused käte soojendamiseks vististi vajalikud.
Siis kell 1000 Statolilis.
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.