Hoiatus!!!!!

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Hoiatus!!!!!

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Nozzu kirjutas:

Hmmm....bussis? Peale ja mahasõit? :shock: Minu Itaaliast toodud ratas võeti Pärnu ARKis arvele ilma igasuguse ülevaatuseta. Jätsin ratta ARKi hoovile, viisime müüjaga mingid rattaga kaasaantud dokumendid amentnikule, see uuris neid natuke, tegi arvutis paar klõpsu ja oligi valma. Ratast ta ei vaadanudki. Kui see nüüd on muidugi see sama esmase registreerimise protsess, millest te räägite.

kõik need erinevad kogemused räägivad ainult ühest - ARK ametnike viitsimisest või mitteviitsimisest.

Reaalselt peaksid nad vähemalt kontrollima ratta VIN koodi vastavust dokumentidega (ja seda nagu on veic raske putka aknast piiludes teha...) - kas seda tehakse ratas bussis, treilal või kuskil mujal - selle kohta nüüd küll minu teada mingeid piiranguid pole - bussist vaatamisest keeldumiseks saab olla ainult üks ettekääne - liiga pime, et kontrollida VIN-i

Agaramad üritavad peedistada ka paljude muude asjadega - NÄIDE: rattal oli tagaistme asemel pandud selle asemele pandav kate küljes (tehasetoodang) ning tagumised jalarauad eemaldatud - Tallinna ARK büroo töötaja (mingi semjonov vms - sellesamaga muudki jura lahendada vaja olnud) keeldus ratast 2-kohalisena (nii nagu tüübikood, muide - ette näeb) arvele võtmast enne kui katte asemele paigaldatud sadul ning külgekruvitud tagumised jalarauad :shock: Ühesõnaga - liigne agarus on kurjast, veelgi enam - täisidiootne aga samas ei pea ma õigeks ka ilma VIN kontrollimata suvaliselt asju arvele võtta.

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Mine “Vaba teema”