Kui vana peab olema, et võrriga sõita?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Vana peab olema,et võrriga sõita
Õnnekas kirjutas:SAmuRaaaiii kirjutas:Aga võrr on ju abimootoriga jalgratas ehk siis põhiliselt jalgratas.
Igasugune kuni 50cc sisepõlemismootor muudab kaherattalise mopeediks, abimootoriga jalgratas on elektrimootoriga.
Kas võrril mitte 49cc sisepõlemismootor polnud?
-
Teema algataja
Võrr 50cc küll pole ju. Ja Holmale teadmiseks,et ma ka ei poolda seda väljakul sõitmist,kuid minu arust isegi Margus sõitis seal. Nii vähemalt Kärla poisid mulle rääkisid. Meil koolis räägiti sellest ka aktusel pikemalt.
-
Teema algataja
Enda kogemuste põhjal esipidurist võrriga sõidul küll just kuigi palju abi ei ole olnud, seda enam et tegemist trummelpiduritega ning niiskuse korral päris suurt oht kinni kiiluda, endal juhtus nii et hoo pealt lihtsalt esimenepidur laksti kiilus kinni ja ise käisin suure hooga ülepea, õnneks kiiver oli peas , pea jäi terveks aga parema põlve peal üks ilus suur sikk-sakk arm, seepärast ise pooldan võrri puhul rohkem tagumist pidrurit,vähemalt pole ohtu ülepea käia
Ise olen märganud et esipidur pigem kaotab oma pidurdusvõime kui et kinni jääb.
Asi tuleb teha nii, et kaasa kisutav klots paremini vastu trumlit puudub kui see, mida pidurdamise leemale lükatakse. Kui vastupidi, siis õiget pidurdusjõudu jäädki saama...
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
-Nitram- kirjutas:Õnnekas kirjutas:SAmuRaaaiii kirjutas:Aga võrr on ju abimootoriga jalgratas ehk siis põhiliselt jalgratas.
Igasugune kuni 50cc sisepõlemismootor muudab kaherattalise mopeediks, abimootoriga jalgratas on elektrimootoriga.
Kas võrril mitte 49cc sisepõlemismootor polnud?
Loe nüüd uuesti ja rõhk on sõnal kuni 50 cc
Üle 50 cc on juba mootorratas.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Ma arvan, et teema algataja lihtsalt mängib meiega ja tegelikkuses nii ehk naa meie nõuaandeid ei vaja... Miks ma nii arvan? Sest "He lives his life a quarter mile at a time"!!!
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Julge kirjutas:Ma arvan, et teema algataja lihtsalt mängib meiega ja tegelikkuses nii ehk naa meie nõuaandeid ei vaja... Miks ma nii arvan? Sest "He lives his life a quarter mile at a time"!!!
![]()
![]()
Ma arvan, et keegi on "Fast and Furious" fänn..
Dom: I live my life a quarter mile at a time. Nothing else matters: not the mortgage, not the store, not my team and all their bullshit. For those ten seconds or less, I'm free.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:Julge kirjutas:Ma arvan, et teema algataja lihtsalt mängib meiega ja tegelikkuses nii ehk naa meie nõuaandeid ei vaja... Miks ma nii arvan? Sest "He lives his life a quarter mile at a time"!!!
![]()
![]()
Ma arvan, et keegi on "Fast and Furious" fänn..
Dom: I live my life a quarter mile at a time. Nothing else matters: not the mortgage, not the store, not my team and all their bullshit. For those ten seconds or less, I'm free.
Ma täitsa kujutan ette:
SAmuRaaaiii: I live my life a quarter a mile at a time. Nothing else matters: not the school, not my mom and dad and the thickness of their wallet, not these local police officers in Kärla, not my broken front brake. For those 3 minutes or more it's just me and my 45 cm3, during that blink of an eye we become one...
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Julge kirjutas:Ma täitsa kujutan ette:
SAmuRaaaiii: I live my life a quarter a mile at a time. Nothing else matters: not the school, not my mom and dad and the thickness of their wallet, not these local police officers in Kärla, not my broken front brake. For those 3 minutes or more it's just me and my 45 cm3, during that blink of an eye we become one...
Thats one LOOOOONG blink
-
kas võrr mitte 25cc mootoriga pole?
I dont crash, I stop with style.
4 strokes are like seeds....every fruit has them.
-
Teema algataja
Minuteada pole ma ühtegi võrri 25cc mootoriga näinud,kui sa mõnda tead siis näita mulle ka^^
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Suzuki rm80 kirjutas:Minuteada pole ma ühtegi võrri 25cc mootoriga näinud,kui sa mõnda tead siis näita mulle ka^^
tegelt kutsutakse võrrideks sajakahekümneviielisi (125 ccm) võidusõidutsikleid. jätke see ja ka mõned muud asjad juba ükskord meelde
Ma ei tea minu võrr oli küll 500 cc ja 102kw max kiirus oli nii 45 km/h kanti.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
zid50cc kirjutas:Ma ei tea minu võrr oli küll 500 cc ja 102kw max kiirus oli nii 45 km/h kanti.
Kas see on huumor või katus sõidab???
Komadega tal probleeme
50,0 cc ja 1,02kw
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Kontakt:
siit koorub välja, miks on vaja komasid lauses. Nii et kallid eestikeele vihkajatest düsgraafist kooliõpilased: siin oligi ehe näide, miks komad on vajalikud
uljasvaluvelg kirjutas:zid50cc kirjutas:Ma ei tea minu võrr oli küll 500 cc ja 102kw max kiirus oli nii 45 km/h kanti.
Kas see on huumor või katus sõidab???
see rohkem huumor oli
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Selleks et võrriga sõita ei pea olema kuigi vana. Piisab kui keegi sind võrri selga tõstab ja hoo sisse lükkab ja siis võid mööda oma kappsamaad künda nii palju kui süda lustib või kütet jagub
-
aprill kirjutas:...või kütet jagub
See pole ilmselt punnvõrri suhtes probleem
-
canyondrift kirjutas:aprill kirjutas:...või kütet jagub
See pole ilmselt punnvõrri suhtes probleem
Et suudad käigu pealt tankida
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
lugege teema pealkirja.
kas see on üldse küsimuse moodi. ei ole.
kui seda lugedes on rõhk sõnal vana,on kõik juba öeldud ja pole siin enam rohkem arutada midagi.
järeldus...võrr on ainult vanadele
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
Eile rääkisin kohaliku politseiga ja nemad ütlesid,et võrr on abimootoriga jalgratas.
Jalgratast võib sõiduteel juhtida vähemalt 10-aastane isik.
10-15-aastasel jalgratturil ja 14-15-aastasel mopeedijuhil peab sõiduteel sõitmisel olema kaasas vastav juhiluba.
Jalgratta või mopeedi ning nendega võrdsustatud sõiduki juhtimiseks ei nõuta juhiluba isikult, kes on vähemalt 16-aastane.
Vot nii oli arkis kirjas.
-
- Kontakt:
AbStra1t kirjutas:Eile rääkisin kohaliku politseiga
Ja kohalik politsei on absoluutne lagi
AbStra1t kirjutas:Siiani arvasin,et põrand
Kas sa tõsiselt kujutad ette, et kohalik konstaabel teab kõigest ja kõigist kõike? Tal on lihtsam sulle ilma süvenemata mingi kiire (sind rahuldav) vastus anda, kui et raisata oma "kallist aega" mingile võrride probleemile.
-
Õnnekas kirjutas:AbStra1t kirjutas:Eile rääkisin kohaliku politseiga
![]()
Siiani arvasin,et põrand
-
AbStra1t kirjutas:Õnnekas kirjutas:AbStra1t kirjutas:Eile rääkisin kohaliku politseiga
![]()
Siiani arvasin,et põrand
Et nii kõva mees, et astud politseile pähe. Ei julge enam häädemeestele tullagi. Nad ainult ütlesid nii, et saks hiljem trahvi teha Riigi eelarve vajab täitmist
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Suur probleem võrriga sõitmise üle.Seadusandluses sellist vigurit pole järeldage ise kas sihukese asjaga võib sõita või mitte
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Kontakt:
franz125 kirjutas:Suur probleem võrriga sõitmise üle.Seadusandluses sellist vigurit pole järeldage ise kas sihukese asjaga võib sõita või mitte
Mis mõttes ei ole? Vaata uuesti
-
Seoses ühe teise asjaga sai täna uuritud liiklusseadust. Seal oli mustvalgel kirjas, kahe või kolme rattaline mootoriga sõiduk, mille töömaht ei ületa 50 cc ja liigub kuni 45 km/h on mopeed.https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12988858 Ja ei maksa segi ajada LE-ga 2 eri asja.
-
Õnnekas kirjutas:AbStra1t kirjutas:Eile rääkisin kohaliku politseiga
![]()
AbStra1t kirjutas:Siiani arvasin,et põrand
Kas sa tõsiselt kujutad ette, et kohalik konstaabel teab kõigest ja kõigist kõike? Tal on lihtsam sulle ilma süvenemata mingi kiire (sind rahuldav) vastus anda, kui et raisata oma "kallist aega" mingile võrride probleemile.
Siiski-Olin parasjagu punase risti laagris(punase risti liige olen )Sinna tuli loengut pidama politseikool,piirivalvest koerajuht ja kohalik ment.Kui küsimuste küsimise aeg tuli,siis küsisin ka tolle küsimuse...Ei olnud se tema kalli aja raiskamine midagi..Oli ka palju mõttetumaid küsimusi , ala palju trahvi saab kui avalikult urineerida jne
Enivei ta uuris suht oma paberitest midagi ja siis ma küsisin,et mis lubadega sõita võib võrriga ja vastati,et jalgratta omadega.
Aga noh....Kõige õigem oleks kuskilt kõrgemalt seda uurida,saaks kindla vastuse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.