Goretex vs. nahk

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

zeek tegi mulle hullult paksust nahast säärised. Siis kui märtsis oma dräägiga viimase sõidu tegin mööda piibe ja peterburi maanteed hakkas lörtsi sadama. Kraade võis seal +1'e juures olla. Nahktagi oli seljas ja säärised teksade peal. Külm ei olnud ja lörts nii palju ka ei teinud, et tagi oleks "läbi" ligunenud... AGA ma sain sõita ainult max 30 kilomeetrt enne kui kiiver pähe ära jäätus. Panime ratta bussi tagasi ja kodus alles selgus, et millise põntsu selline ilm mu tagile teinud oli. See sool ja muu mäda mida teedele laotatakse sööbis niiskuse tõttu tagisse ja kuivades ilmutas ennast jubedate valgete laikude ja juttidena tagil. Olen peale seda üritust mitu korda tagi puhastanud aga see sool ei tule tagist enam välja ja kui natukene vihma saab siis jälle randid peal. Sääristel polnud häda midagi.
Nüüd sõidan gorega ja olen äraütlemata rahul. Ei ole sellist ilma millega mõtleks, et ei ... täna ei lähe.... Riided on seljas kuivad ja mõnus soe on olla. Vihma või lörts krabistab vastu kiivrit ja elu on ilus. Mina olen üks nendest kes rattaga kõik oma töised- ja vabaaja asjaajamised teeb.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”