Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
soome ja inglisekeelne lugemine:
http://apareena.arvopaperi.fi/forum/msg ... g=1199710/
väike teaser (soomlane kirjutab):
my own company Kikkaratukkakusetus /kräsupeade kusetamine??/ Ltd is a part of a
international consolidated corporation group called
Alahuulenvenuttajat /pole vist vaja tõlkida/
Ltd,
ma naersin nii, et silmad pisarais, ojad jooksid sirinal mööda põski alla
EDIT: nüüd on õige link, enne olin nii paigast ära (suurest naerust), et panin vale
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
bitter kirjutas:soome ja inglisekeelne lugemine:
http://koti.mbnet.fi/base_/omituiset/im ... us_ltd.txtväike teaser (soomlane kirjutab):
my own company Kikkaratukkakusetus /kräsupeade kusetamine??/ Ltd is a part of a
international consolidated corporation group called
Alahuulenvenuttajat /pole vist vaja tõlkida/
Ltd,ma naersin nii, et silmad pisarais, ojad jooksid sirinal mööda põski alla
Ma kahjuks ei näe seda linki. Kui see sul ikka avaneb, siis äkki kopeerid siia teemasse kohe selle (kui just liiga pikk pole tekst)
Mul ka põhimõtteliselt sama kogemus siin kõigi eelnevatega, james laurel kirjutas. No mõtlesin et vaatan kui kaugele asjad arenevad. Tänaseks tsekk kohal, millega pole s**tagi peale hakkata. Nüüd võiks mõelda mingi variandi kuidas talt endalt plekki välja pigistada, ettepanekuid......
konstruktor kirjutas:Oot-oot, aga ehk saaks kasutada sellist tegutsemist, nagu kunagi keegi soomlane oli nigeerlaste petukirja-skeemi puhul toiminud: petetav kirjutas nigeerlasele vastu Mr.Otan Poskeen'i nime all ja asjaajamise lõpptulemusena seisis see nigeerlane Helsinkis lennujaama terminalis, käes suur plakat kirjaga Otan Poskeen.
tore küll, kui suli-ahvipoisil selline plakat käes on, aga mulle jääb arusaamatuks, miks peaks nigeerlane minema soomlasele Helsinki lennujaama vastu?
Whitebalance kirjutas:Hehehe...
Teeme võistluse - kes esimesena suudab neegril naha üle kõrvade lasta
see teeb õlled välja siis mõnel üritusel..
ausalt öeldes ma teeks ise sellele mehele mõned suured õlles välja. Mitte vastupidi
Huvitav, kas pettur-neegrid ajavad valge mehe aju juba ainuüksi selle teemaga siin pea valesti käima. Osavad sellid....
Neeger?!
Motors24 kasutaja RENNER JOE (rennner_joee@yahoo.co.uk) soovib lisainformatsiooni Suzuki GSX-R 1000 '07 kohta: Dear, Just saw your advert for this ITEM meant for sale. Please mail me back if you stil have it for sale. Also,send me answers to these questions: 1.REASON WHY SELLING ? 2.MECHANICAL HISTORY ? 3.ANY MORE PICTURES TO VIEW ? 4.LAST ASKING PRICE ? Thanks and get back to me without delay. RENNER JOE Email: rennner_joee@yahoo.co.uk Lugupidamisega, Motors24 -
SUZUKI GSX-R 1000 K7
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
ivar kirjutas:Neeger?!
Motors24 kasutaja RENNER JOE (rennner_joee@yahoo.co.uk) soovib lisainformatsiooni Suzuki GSX-R 1000 '07 kohta: Dear, Just saw your advert for this ITEM meant for sale. Please mail me back if you stil have it for sale. Also,send me answers to these questions: 1.REASON WHY SELLING ? 2.MECHANICAL HISTORY ? 3.ANY MORE PICTURES TO VIEW ? 4.LAST ASKING PRICE ? Thanks and get back to me without delay. RENNER JOE Email: rennner_joee@yahoo.co.uk Lugupidamisega, Motors24 -
See ei viitsi isegi oma teksti sisu ega andmeid muuta. Saadab kõigile baikidest endurodeni, üldse ei vali =)
Ilmselt tegemist suuresti ette võtnud sulidega, kes loodavad, et masspostituse puhul saab tõenäosusteooria kohaselt mõnelt ikka raha. Hea oleks mingil moel selgeks teha, kust kirjad tegelikult pärit. Seejärel tolle piirkonna rahvalt uurida, millised kogemused neil on olnud selliste ostjatega. Nimed ju samad, võib-olla väikeste erinevustega. Neil ei ole ju mingit põhjust UK-st meie teise ringi tsiklite hinnainfo uurimiseks, kui neil endal palju vingem turg? Pigem lehkab asi idasuuna järgi. Kuhu Eestist varastatud sõidukid kaovad imetabase kiirusega. Aga no mis ma spekuleerin.
Kirjavigadega kirjutamine on Interneti ajal tavapärane nii eestlastel kui ka muudel rahvustel. IRC jm jutukate halb mõju.
janis kirjutas:ivar kirjutas:Neeger?!
See ei viitsi isegi oma teksti sisu ega andmeid muuta. Saadab kõigile baikidest endurodeni, üldse ei vali =)
Sama saatja ja sama tekst siis ka mulle. Neeger soovib kelku osta
Hello, Good Morning to you,saw the advert for your car and would like to know if you still have it for sale..Do get back to me with the present working condition and also your final asking price in English pounds or Euro.. My e mail tom_john180@yahoo.com Thanks Tom..
tOM
nll
tom_john180@yahoo.com
-Lingina oli lisatud kuulutus, kus müün mootorratast ! mitte autot
ja järgmine kiri siis järgnes:
Hello ,
I want you to know i wanted to Purchase the auto from you for my Son for his Birthday as a gift for him for his Birthday.Well i'm Originally from U.K in Frankfurt but i'm now in Finland for some business trip and my Son lives in Finland because his Wife was from Finland and the Birthday will be taking in Finland.Well the asking price is okay by me , i will instruct my Secretary to issue a U.K Order Bank Cheque worth for the payment and the shipping schedule and mail it out the Check to you by Express mail and you will get the Check between 5 business days and the Check was instant Cashing Check.You will Deposited the Check to your Bank Account Number and it will clear into your Bank Account between 1-3 business days. When you do receive the payment ,you will deduct the money of your auto and send the remain balance to my local shippers in order for them to come to your location for the pick up for arrangement .
If you are okay with the arrangement i will like you to get back to me your with the following details
Name On cheque :.....
Address :.....
City :....
State :.....
Postal Code :....
Country :....
Last price..
Mobile or Day phone # : Cell:...
When you send me the following i will instruct my Secretary to issue the payment immediately.And as soon as you do receive the cheque kindly contact me immediately in order for further information
Hope to hear from you very soon.
God Bless You
Regards
Tom...........
selle peale sai hr Tom peenelt kukele saadetud.
Nii , ca nädal varem tuli siis selline kiri:
Hello,
Am intrested in this bike,please kindly let me know the condition of the bike and the mode of your payments with contact details in fulls,
thanks.
kent
kent beem
+447031838826
kentbeem@yahoo.co.u
kent beem
võimalik, et viimane ei olegi "neeger" aga üle helistama helistama ma talle sellegi poolest ei hakka
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
M.K. kirjutas:konstruktor kirjutas:...petetav kirjutas nigeerlasele vastu Mr.Otan Poskeen'i nime all ja asjaajamise lõpptulemusena seisis see nigeerlane Helsinkis lennujaama terminalis, käes suur plakat kirjaga Otan Poskeen.
tore küll, kui suli-ahvipoisil selline plakat käes on, aga mulle jääb arusaamatuks, miks peaks nigeerlane minema soomlasele Helsinki lennujaama vastu?
Ju on siis info rahvasuus pisut teisenenud. Originaalis oli ilmselt nii, et murjan seisis oma plakatiga mingis rahvusvahelises lennujaamas Helsinki lennu (või lausa tšarteri) vastas ja lennukitäis põhjanaabreid sai pisut naerda
-
- Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Õnnestus ka neegri otsa sattuda, kes tahtis läpakat ära osta ja ühel hetkel tahtis lausa kolme osta. Pole küll tsikliga seotud, aga hoiatuseks ehk kulub ära. Õnneks olin piisavalt skeptiline asja uurimaks.
Kasutati siis Standard Charter Banki. Et raha on seal nii kaua kinni, kuni saadan delivery numbri, et olen paki teele pannud. Panga kontaktisik on internetis esinenud ka Bank of Essex esindajana. Kõige pullim on see, et sama makse numbriga leidsin veel makseid internetist
Vastasin talle nüüd, et meie kallis kolleeg Hr. Komsomol tuleb Lagosesse (mis on Ibadamist kõigest 100 km) ärireisile ja oli lahkelt nõus tema pojale Ibadami paki ära viima. Lisasin kirjale pildi ka, et poeg Hr. Komsomoli ikka kindlasti ära tunneks (meie kallis kolleeg on vasakul): http://www.kanzlerdj.de/fotogalerie/valujev-maxi.jpg
Panen siia ka mõned andmed, ehk kellelegi kulub teinekord ära:
Ostja: Jennifer Anderson
Pakk saata Nigeeriasse, Ibadami
Makse nr.: 768820943SCB
Pank, mis muidu täitsa toimib: Standard Chartered Bank, võltsitud emaili teatis kasutades selle panga logosid
Panga kontakt: Mr. Christopher Ruddolf (esinenud internetis ka Bank of Essex esindajana)
Saatnud paki teele, kus l2paka asemel oleks olnud kruusa v6i s6nnikut v6i krt teab mida. Vaata kus siis oleks yllatus tal.
Müüsin siis ka soov.ee-s kunagi telefoni, hind oli mingi paar tonni vist. Ükspäev loen oma e-maile ja mingi vend nigeeriast kirjutab, et ta tahab seda telefoni minult ära osta, et hädasti on vaja sõbrale kingituseks, et palju koos saatmiskuludega hind oleks. Vaatasin kohe, et mingi naljatilk ja ütlesin talle lambist 5000.- . Kutt oli muidugi nõus, küsis minu andmed ja värgid ja andis enda omad ka. Kirjutas mulle, et raha on pangas kinni, et siis saan kätte, kui talle saadan saatelehest koopia, et ikka ära olen saatnud. No saatsin koopia ära, tuli vastus, et sai kätte ja nüüd saan raha, aga siis hakkas hädaldamine pihta, küll oli pank kinni ja veel igasugu asju, ühesõnaga jäin rahast ilma
. Lõpuks ei viitsinud enam temaga kirjavahetust pidada ja saatsin ta ilusti pikalt ja ebaviisakalt kusagile kohta
Ahjaa, seda ka veel, et keegi ei hakkaks mõtlema, et ma jäin ilma nii rahast kui ka telefonist, siis nii see ei olnud. See koopia, mis ma talle saatsin, oli iseenda kätetöö mingite täiesti suvaliste numbrite ja tähtedega. Niiet härra nigeeriast ootab seda telefoni oma postkasti siiani

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kas need nigeri tondid on siis tõesti nii lollid või mis?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Neegrite järgmine level - Google Translate
Alates Hr Pell Gordon
Mobiiltelefoni number: +447024042891
Tel: +447024069968
Olen hr Pell Gordon Alates Harlsden, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Writing teid työhuoneestani, et oleks tohutu kasu nii meile. Minu osakonna, mis on juhataja asetäitja Suur-Londoni piirkondlik büroo, olen avastanud, kui mahajäetud summa $ 12.5 miljonit USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Usa dollarit), mis kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Mr.Thompson Morrison USA kodanik , kes kahjuks kaotas oma elu Euroopa lennukatastroofi of Alaska Airlines Flight 261, mis kukkus 31. jaanuari 2000, kaasa arvatud tema naine ja ainult tütar.
Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige seetõttu, et sensivity kohta tehingu ja konfidentsiaalsus siin. Nüüd meie panga on oodanud ükskõik millise sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste 2 aastat nüüd, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.
Seda on võimalik välja maksta või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see väide me tegemisel. All i need on FILLIN oma nime ja dokumentide legaliseerimise see kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. Ma nõuavad nüüd on teie ausad koostöötoimingud, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi. I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis tahes rikkumise korral õigust. Palun, annavad mulle järgi meil on 7 päeva, et kasutada seda läbi. See on väga kiiresti palun.
- Täisnimi.
- Teie otse Mobiiltelefoni number.
- Teie kontaktaadress.
Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi esitavad teile rohkem teavet. Endeavor lasta mul tunne oma otsust mitte hoida mind ootab.
Tervitused,
Hr Pell Gordon
Mobiiltelefoni number: +447024042891
Tel: +447024069968
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Nii, kas uus neeger jälle välja ilmunud?
Sain täna sellise maili oma krossika müügikuulutuse peale ...
Oleme Soome motokauplus Team Örthen ja ostame hulgi kokku mootorrattaid, nii Eestist, Soomest kui ka Lätist. Eelmine sügis käis meie käest läbi ligi 200 mootorratast ja ATV-d. Me eesmärk on koguda Eestist mõned rattad ja müüa need Araabia- maadesse. Kui te olete huvitatud oma ratta müümisest meile, siis saadke meile SMS sisuga INFO RATAS numbrile 13017 (sõnumi saatmine on tasuta kuna meie ettevõte on tasunud lühinumbri kulud. Suure kaubavõrgustiku tõttu olime meie sunnitud automatiseerima oma süsteemi.) Kui oled smsi ära saatnud, siis meie Eesti kuller võtab teiega peatselt ühendust. Maksmine toimub sularahas ja tuleme rattale järgi teile sobivasse kohta. Ei ole vahet millises seisukorras on teie ratas, sest enne Araabiasse minekut läbivad need rattad täieliku hoolduse.
Tervitades,
Jan Salminen
Team Örthen OY
http://www.teamorthen.com/
Jan Salminen
13017
Kuna jutt on lilleline, nagu neegritel ikka, siis helistasin oma mobiilside operaatorile ja küsisin, mis sellele numbrile sõnumi saatmine maksab. Ja oi üllatust- 50 EEK`i !!!
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Naljakas, sest Team Örthen on täitsa vana, auväärne ja tegutsev soome tsiklipood?
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Võibolla keegi kolmas kasutab teada-tuntud kaubamärke, et endale teenida. Örthen ise ei pruugi asjast midagi teada.. just a thought
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Arvan sama
Kellel keel hästi suus võiks neile info meili saata .
Asi selge siis kohe ja nendel ka kasud sees.
Sest kui keegi nende nime nii kasutab (juhul kui ikka kaustab) siis ikka päris karm teema.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
selline lühinumbriga raha välja petmine peaks olema kriminaalkorras karistatav tegelikult.
Seda (lühi-)numbrit googeldades jõudsin Mobi Solutions OÜ-ni: http://www.mobisolutions.com
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Sain just a24 jast kirja ...
Tere!
Saite lähiajal auto24 kaudu lisainfo küsimise kirja, kus Soome motokauplus pakkus võimalust saata SMS ja müüa oma sõiduk neile. Praeguseks on auto24'le saabunud teave kuulutuses sisalduva lühinumbri teenusepakkujalt ja nende sõnul ei ole SMS saatmine tasuta nagu kirjas väidetud. Soovitame Teil SMS mitte saata.
--
Lugupidamisega,
Helina Linder
info@auto24.ee
733 7230
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Mix kirjutas:Seda (lühi-)numbrit googeldades jõudsin Mobi Solutions OÜ-ni: http://www.mobisolutions.com
Ma küll ei usu, et mobi selle numbri taga on. Pigem ikka keegi "kaval" ärimees.
Tasulise numbriag võib ju igaüks äri teha. http://fortumo.ee/
mobi kindlasti asja taga ei ole. Fortumo on Mobi tütarettevõte. Loodud selleks, et igaüks saaks alustada oma äri nende smsidega. Kui õigesti mäletan siis umbes pool saab see nö. "neeger" endale iga saadetud smsi eest. Muidugi väga vale on kasutada seda teenust ilmselgelt valetades ning teenuse v smsi hinda mitte öeldes. Samamoodi toimivad kõik need taolised teenused nagu saada sms ja saad vastu horoskoobi või saada sms koodiga, mille leiad coca korgi alt jne..
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Neegrid loevad kuldset börsi
----- Original Message -----
From: bosmanjane4@gmail.com
To: matipolluste@hot.ee
Sent: Friday, March 05, 2010 1:07 AM
Subject: M. KULLAST KÄEKELL OMEGA 18K
Teile on saadetud lisainfo päring Kuldsest Börsist:
I can see the price has been fixed 49 000EEK and can you less the price.
Reply.
Kuulutust näeb aadressil:
http://www.kuldnebors.ee/7374696
On 3/4/10, Mati Põlluste matipolluste@hot.ee wrote:
Hi,
You can make an offer.
Ps. I will sell it with 100% pre payment only (cash or wire transfer by
bank).
Regards,
M.P.
I live in Ukraine and I can speak not estonia that is the reason I
write in english, Pls bear with me. I will pay the 48 000eek and
assist me to check the shipping cost via a Registered post to my
Client address in africa. I need the total cost, bank data and your
name to deposit the money and the bank will transfer the money to your
account.
Name: Dr. Edebors, Jnr
77 Ondo Road,
Modakeke-Ife,
Osun State,
Nigeria
Best regards,
Jane
----- Original Message -----
From: "Mati Põlluste" matipolluste@hot.ee
To: "Jane bosman" bosmanjane4@googlemail.com
Sent: Friday, March 05, 2010 2:15 AM
Subject: Re: M. KULLAST KÄEKELL OMEGA 18K
Hi,
Sry, I accept buyer from EU only.
Regards,
M.P
-
- Tsikkel: Suzuki VX800
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 4 korda
see nigeeria nodi on nii igapäevane asi, et selle jaoks peaks olema peas automaatne filter tekkinud.
selliseid pettureid ja muidu sitapeasid on siin foorumis ka.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Sain sellise maili!
Tere!
Teie mootorratas pakub mulle päris huvi. Aga kas dokid ikka teie nimel?
Kas saaks vinkoodi? Tellisin netist raamatu „Vangi päevik – papp, kepp
ja räiged röövid” aadressilt www.vang.ee Seal igast siukestest
müügipettustest juttu. Sellepärast küsingi enne, et kindel olla. Ei
tahaks oma raha tuulde loopida.
Tänud ja ilusat päeva
Keegi veel saanud sellist? Tundub väga reklaami moodi, ei tea kas hakkan vin koodi saatma või ei.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Junzu kirjutas:Sain sellise maili!
Tere!
Teie mootorratas pakub mulle päris huvi. Aga kas dokid ikka teie nimel?
Kas saaks vinkoodi? Tellisin netist raamatu „Vangi päevik – papp, kepp
ja räiged röövid” aadressilt http://www.vang.ee Seal igast siukestest
müügipettustest juttu. Sellepärast küsingi enne, et kindel olla. Ei
tahaks oma raha tuulde loopida.
Tänud ja ilusat päevaKeegi veel saanud sellist? Tundub väga reklaami moodi, ei tea kas hakkan vin koodi saatma või ei.
Kodumaine spam- HURRAA.
See raamat käis ka mingis teemas siin läbi: rannas liiva seest leidsin... BLÄ-BLÄ-BLÄ.
Ara näe vaeva
edu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.