Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas baltroon »

heldurs kirjutas:

Mul on paar mustanahalist sõpra Paldiskis olemas (üks neist korvpallur Howard Ryce, kellega 2x nädalas trenni teen), ma võiks neile selle triki välja pakkuda. Baltroon,kas sa oled see mees,kes pistaks redise Howardi perse ja siis hammustaks poole ära, või oled sa lihtsalt üks tühi ärpleja tüüp, kes tegija ainult anonüümses internetifoorumis??Kas äkki väike kihlvedu?? Sul võimalus teisipäeval 21.10.2008, millal meil järgmine trenn. Tähelepanu kogu biker.ee rahvas- te olete kutsutud enneolematule atrakstioonile, kus baltroon üritab pista redist neegri p....... , ....... mis edasi saab, saate näha koha peal 21.10.2008: Pakri 7, Paldiski. Kui ta seda teeb ja ellu jääb - on minu poolt lakkamatu pidu kõigile kohale tulnud biker.ee rahvale nädala jooksul!!Kui ta selle ürituse juures kangelaslikult hukkub :lol: , siis me meenutame teda vähemalt kolme päeva jooksul kõige paremates kohalikes lõõgastusasutustes:D.Mina näpu ei näita ja oma sõnu ei söö! Muidugi, ei ole baltroon veel oma tingimusi öelnud.Loodan, et need tulevad täna-homme (avalikult kõigile), et ma saaksin aegsasti ka Howardiga kokku leppida,mis tingimustel talle redis perse pistetakse ja siis pooleks hammusttakse 8) :twisted: .Võin öelda,et ta odav mees ei ole :lol: :bsmile:

See on nüüd küll veits iskiklik, H!
Nii diplomaatilisi projekte nõnda lühikese aja jooksul ei organiseerita :shock:
Aga hea tahte märgiks võiksid Sa mind Howard`iga tuttavaks teha küll. Ehkki (luban) redist pole plaanis kellelegi anusesse ajada. Pole seda ka kunagi lubanud :nono:

Siinkohal ka ühtlasi minu rumal küsimus: Kui anonüümne on Biker.ee?

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Mine “Ajaviiteks...”