Enduurolaager Lärmi ja Nikopensiuse juhtimisel 25.-26.10

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

ml1710p

Re: Enduurolaager Lärmi ja Nikopensiuse juhtimisel 25.-26.10

Lugemata postitus Postitas ml1710p »

Primo kirjutas:
ml1710p kirjutas:
lärm kirjutas:

Ei taha kedagi õhutada sõitma ilma numbrita,aga minu isiklikul tsiklil pole vähemalt juba pool aastat numbrit küljes -lihtsalt kodus lauasahtlis on numbril turvalisem olla.Minu matkadel käiakse vahepeal tavaliste krossikatega ka -nii et mina isiklikult ei nöua mingeid numbreid ja tulesid.aga vöibolla Korraldaja nöuab-küsige motomaania.ee
tervitades Lärm
Aga ennem veel kohtume köik kärnatamistel

Mind pidasid konstaablid kruusateel kinni ja ütlesid, et mu tsiklil olla liiga vali hääl, mingid külaelanikud kaebavad vms. Siis küsisid veel et kas 250 või 450. Vastasin, et 450 ikka. Selle peale ütles üks politseinik, et see ju hea metsas sõitmise motikas ja soovis head teed. Dokumentidest, lubadest ega numbrist (mida mu rattal muidugi pole) ei olnud sõnakestki juttu.

Ja sa arvad, et asjad nii käivadki? :?

Ei, seda ma ei arva. Aga minumeelest pole ju mõtet krossikat arvele võtta, kuna see pole üleüldse võimalik ja sellega ju liikluses ei osaleta. Mõistagi on mul load olemas ja teisel tsiklil ka dokumendid/number. Lihtsalt joppas võiks öelda. :)

hubert

Lugemata postitus Postitas hubert »

küsimus Lärmile,kas talvel ka midagi sarnast koolitust kavas.mul siis rohkem aega? (w)

lärm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lärm »

Küsi motomaania käest ,mina ei korralda seda üritust.Ma rohkem kestvussöitude korraldamisega ametis,niipalju vöin öelda ,et südatalvel tahaks ühte kestvussõitu küll teha. :)

azdrid

Lugemata postitus Postitas azdrid »

Tere

Kysimus:
Kuidas kommenteerivad enduurolaagri korraldajad olukorda, et 26.dal http://www.msport.ee/index.php?page=76 selline yritus.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Kas sa ise hakkaksid aega raiskama mingi teise ürituse kommenteerimisele, kui endal järjekord ukse taga. Mina küll mitte! :)

kullokas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kullokas »

Mis kommenteerimisse puutub, siis ei kuidagi. Ei näe asjas ka mingit huvide konflikti, sest n-ö õppeüritused ja sportlikud mõõduvõtmised mahuvad kenasti samale nädalavahetusele. Tore ju, kui saad oktoobri lõpuski nädalavahetusel otsustada: kas lähen sinna või hoopis tänna? Eriti tore, kui oleks variant veel kolmandasse kohtagi minna... Meie laagri kuupäeva määras suuresti treenerite ajakava.

Husqvarna 125 WRE - Yamaha XS 500 - Vespa PK 50 XL2 - K 750M - 2 x Vjatka 150 + pudipadi veel
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

kurb kuulda et kohad täis! :( oleks seda ette teadnud, et kohtade arv piiratud, siis oleks varem püüdnud regada.
kes loobuma peab siis võiks sellest mulle teada anda erasõnumiga! tnx! :bsmile:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

creativ kirjutas:

kurb kuulda et kohad täis! :( oleks seda ette teadnud, et kohtade arv piiratud, siis oleks varem püüdnud regada.

No kohe kuidagi ei vabanda välja (togi)
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 20#p311410

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

mella kirjutas:
creativ kirjutas:

No kohe kuidagi ei vabanda välja (togi)
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 20#p311410

mis teha kui nii pikad juhtmed! :wack: ei mõelnud üldse sellele et kohe ennast kirja panna, lootes et aega veel on. ja ega tihti ei teagi ette mis võimalused ja kohustused on kuu aja pärast. seega pean leppima ootelistiga ja õpin nurgataga metsas edasi. (crash)

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

lärm

köigile enduurolaagrist osavötlatele teadmiseks, et päeva lõpus tehakse meeskonnad ja tuleb üks suurejooneline Motopalli võistlus. :)

Kasutaja avatar

mella

lärm kirjutas:

köigile enduurolaagrist osavötlatele teadmiseks, et päeva lõpus tehakse meeskonnad ja tuleb üks suurejooneline Motopalli võistlus. :)

et esimese päeva lõpus? JUHHEI! ja sisi järgmisel päeval, plastid ripakil, liiklusse :P

Aga tegelikult hea idee, peaasi, et pall vastu peab ;)

Kasutaja avatar

Kangru
Tsikkel: Gas Gas 250 EC

Lugemata postitus Postitas Kangru »

Peab vist radika kaitsmed ikka lõpuks ära ostma ja külge panema, läheb karmimaks andmiseks. See on küll lahe uudis.

vihtla

Lugemata postitus Postitas vihtla »

tonjuh kirjutas:

Peab vist radika kaitsmed ikka lõpuks ära ostma ja külge panema, läheb karmimaks andmiseks. See on küll lahe uudis.

Ma ostan raudrüü ja teen elukindlustuse:)))

kristerk

Lugemata postitus Postitas kristerk »

mella kirjutas:
lärm kirjutas:

et esimese päeva lõpus? JUHHEI! ja sisi järgmisel päeval, plastid ripakil, liiklusse :P

Aga tegelikult hea idee, peaasi, et pall vastu peab ;)

Pall peab ilusti vastu! enda kogemusest räägin, ise olen üle sõitndu mitte midagi!
Tore üritus taas tulemas!

Kasutaja avatar

mella

Tallinnast kergetega minejad - kas enamus sõidab sinna 2-l rattal kohale või kõigil transa olemas?
Tehke koostööd, saab ehk kellelegi mitu tsiklit kärusse ajada. Muidu ärgatakse viimasel hetkel :P

Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Lähen auto ja käruga ning 1-2 kerget võin vabalt veel käru peale võtta.

56622555
Tihver

Stark Varg EX

lärm

TÄHELEPANU KÕIK KES OSALEVAD ENDUURO LAAGRIS (eriti kergete ratastega).
Sai täna käidud Muhu kestvusenduurol ja sai rääkima hakatud Rakvere meestega,kes korraldavad järgmine pühap. Mõedakul 2tunni enduuro söidu.Rääkisime rajast ja tuli välja,et mehed teevad täielikult enduuroliku raja(palgid,autokummid,kraavid,kitsas mets,vesi jne.).Täpselt selline,mida me laupäeval harjutama hakkame.Tavapärasest kesvuskrossist pole haisugi.
Kuna hetkel käimas kõva jahihooaeg ja mets jahimehi täis-tekkis mõte et kogu punt,kes osalevad enduurolaagris laupäeval,(sõitjad kui õpetajad) kihutaks pühap.hommikul Rakverre ja teeks alguses plaanitud pühapäevase matka asemel hoopis selle kahe tunnise kadalipu läbi.Arvan ,et see plaan oleks kindlasti mitmekülgesem ja huvitavam.See tähendab et kõik mida õpime ja harjutame laupäeval saab ellu rakendada pühapäeval ja kogu laagri punt saab ka tulemustest hiljem näha kellel laup. "põrgust" kõige rohkem külge jäi.Samas jääks ära ka tõsine probleem jahimeestega ,sest sõna otseses mõttes on mets jahimehi täis ja meie pühapäevane retk tuleks piiratud maaaladel sõitmisega,mis oleks kindlasti igavam kui Rakveres enduuro spets rajal. Raja pikkuseks on 5,5km.
NB.üks hea asi veel-sai korraldajatega kaubeldud ning sõbrad enduuro laagrist osavõtjad-teie jaoks ei tähendaks see mingeid lisakulutusi,(v.a. transport Võrtsjärve äärest Rakverre).Peate maksma ainult selle summa mis teil Motomaaniaga kokku lepitud sai st. et võistluste osavõtumaks 500eek ja kindlustus 300eek oleks teil hinna sees ,mis te kokku leppisite motomaaniaga enduuro laagrist osavõtu eest.
Köik algajad arvestatakse (mitte litsentsi omanikud) eraldi open meestest ja köik saavad külge transponderi.
Mulle tundub see plaan on ülihea-loodan et teile ka -andke teada kuidas suhtute sellesse ideesse.
Suurte tsikitega peame midagi välja mötlema-ma ei tea mis suurte tsiklitega motomaanial pühapäevaks kokku lepitud sai ,aga mingi lahenduse leiaks kindlasti,sest suured väikestega koos matkale ka nagunii ei saaks tulla .
Homme suhtlen Motomaaniaga ja otsustame ära mis saab.
Seniks edu ja kohtumiseni laupäeva hommikul Rannus.
Lärm

Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

Poolt!

Siim
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Sobib :)

Stark Varg EX
Kasutaja avatar

Kangru
Tsikkel: Gas Gas 250 EC

Lugemata postitus Postitas Kangru »

Ei näe küll mingit probleemi, sobib :)

Kasutaja avatar

mella

100% õige mõte. Ma juba nädal aega mõelnud, kuidas saaks pühapäeval "korraks" käia laagrist ära kestvuskrossile ja siis tagasi ;)

juhin tähelepanu ka mõedaka ajakavale.

8.00-10.00 registreerumine.
10.30 start
1,5h sõit

Rannu-Mõedaka on 173km, ehk üle 2h sõitu.
rada tuleks ka enne starti läbi käia.
Niiet hommikul hämaras tuleks juba minema hakata ;)

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Mõte on huvitav aga kahjuks ei sobi see minu plaanidega (peaks sõitma pärast Rakveret Tartusse tagasi ja siis edasiTallinna). Kas nendele kes ei soovi-ei saa osaleda võistlusel, on mingi tegevus pühapäevaks Rannus või on siis kergete laager lihtsalt ühepäevane :?:

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

kullokas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kullokas »

Nagu Lärm kirjutas, on see Rakvere sõit lisaVÕIMALUS, mitte kohustus. Ehk nende kergeenduuro-osalejatele, kes Rakveresse sõita ei soovi (ja loomulikult suurte ratastega osalejatele), ei muutu midagi - laager toimub endiselt samas kohas ja nagu lubatud kahepäevasena, mille teine päev sisaldab enduuromatka. Lihtsalt kergenduuroga osalejaid on niikuinii kahe grupi jagu, seega üks grupp läheb võistlustele paarutama ja teised matkama.

kullokas

Husqvarna 125 WRE - Yamaha XS 500 - Vespa PK 50 XL2 - K 750M - 2 x Vjatka 150 + pudipadi veel
Kasutaja avatar

Funduro
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Funduro »

Millal enduurolaagri täpse laupäevase ajakava saab? Teaks arvestada-ehk läheks juba reedel Tallinnast Rannule lähemale.

Kasutaja avatar

Missomoto
Tsikkel: Sherco 300SEF-R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Missomoto »

hubert kirjutas:

küsimus Lärmile,kas talvel ka midagi sarnast koolitust kavas.mul siis rohkem aega? (w)

Pakun koolituseks/harjutamiseks talvised Piksepini sõidud asjaarmastajatele - sõidad ja vaatad kuidas teised sõidavad ja proovid samamoodi järgi sõita. Ja nii kaks tundi jutti.
Esimene Piksepini võistlusrada (1.11,Meremäel, Võrumaal) saab ehitatud igapäevaseks kasutuseks ning selliselt, et oleks palju erinevaid elemente sees.
Saab pundiga kohale tulla proovima ja harjutama. Kuna asub Setomaa turismitalu kõrval, siis võimalik terve nädalavahetus seal veeta. Kui punt suurem ja huvi õppida, ajame ka mõne õpetaja (selle ala tegija) kohale.

põrrpõrr
Kasutaja avatar

mella

Ma saan aru, et kui grupiga minnakse kestvuskrossile, ootab grupijuht kenasti kõiki järele :P

Kasutaja avatar

Funduro
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Funduro »

Kuna enduurolaager algab kogunemisega 9.00 laupäeval, siis Tallinnast minejatel hommikul väga varajane ärkamine ja pikk päev ees. Kas kellelgi on plaanis eelmisel ehk reede õhtul Tartu poole valmis minna ja kus läheduses öömaja leida?

Terv
Krister

vihtla

Lugemata postitus Postitas vihtla »

Mulle sobib kaa Mõedaka variat...
Miskipärast hoitakse majutuse kohta ranges salastuses:/
...teaks kuhu juba ennast eelmine õhtu kohale vedada.

Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

lärm kirjutas:

TÄHELEPANU KÕIK KES OSALEVAD ENDUURO LAAGRIS (eriti kergete ratastega).
Samas jääks ära ka tõsine probleem jahimeestega ,sest sõna otseses mõttes on mets jahimehi täis ja meie pühapäevane retk tuleks piiratud maaaladel sõitmisega,mis oleks kindlasti igavam kui Rakveres enduuro spets rajal. Raja pikkuseks on 5,5km.
Suurte tsikitega peame midagi välja mötlema-ma ei tea mis suurte tsiklitega motomaanial pühapäevaks kokku lepitud sai ,aga mingi lahenduse leiaks kindlasti,sest suured väikestega koos matkale ka nagunii ei saaks tulla .
Homme suhtlen Motomaaniaga ja otsustame ära mis saab.
Seniks edu ja kohtumiseni laupäeva hommikul Rannus.
Lärm

Jahimeheeste probleem on rohkem tõstatatud probleem ja ettekääne - jahihooaeg on aastakümneid sel ajal käinud ja oli laagri väljakuulutamise ajal teada et nad metsas on. Küll polnud siis veel infi Mõedaka ürituse kohta.
Selge et vanad enduurohundid tahavad sel rajal teistega jõudu katsuda. Ja eks Volts kes peaks pühapäeval mammutitega metsa tulema tahaks samuti krossil osaleda.
Kui teeks hoopis selliselt et laager seekord ühepäevane. Kevadel oleks n.ö. jätkulaager kus sügisel õpitu saaks veelkord meelde tuletatud (muide, stiklipolitseinikutel käib nii) ja edasi juba metsa praktilkale.
Tsiklitega pühapäeva hommikul kindlasti ei ole soovi Tartust Rakverre hakata sõitma kuna kavas autoga kohale veereda. Ise mammutitaltsutaja.

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS
Kasutaja avatar

mella

tedre kirjutas:

jahihooaeg on aastakümneid sel ajal käinud ja oli laagri väljakuulutamise ajal teada et nad metsas on. Küll polnud siis veel infi Mõedaka ürituse kohta.

Mõedaka oli siiski enne välja kuulutatud kui laagri toimumisaeg.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”