Sinu vabandus!
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Re: Sinu vabandus!
Ärge soetage endale odavat hiina-koduelektroonikat, kohvi-vedeliku läheb palju selle elluäratamisega....
Keskööst saadik 300 km, seda autoga kahjuks ja mitte omaks otstarbeks(kuigi enda eelarvest, peaaegu).
Eestimaa on küll väike, kuid eestlased on joodik rahvas.
Kaine rool läheb magama. Lõpuks
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
vintisvint kirjutas:Ärge soetage endale odavat hiina-koduelektroonikat, kohvi-vedeliku läheb palju selle elluäratamisega....
Asenda kohvivedelik millegi kangemaga ja sa lahendad selle probleemi hetkega - sa lihtsalt virutad selle s...a vastu seina ja lähed ülima rahuldustundega magama.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Õnnekas kirjutas:vintisvint kirjutas:Ärge soetage endale odavat hiina-koduelektroonikat, kohvi-vedeliku läheb palju selle elluäratamisega....
Asenda kohvivedelik millegi kangemaga ja sa lahendad selle probleemi hetkega - sa lihtsalt virutad selle s...a vastu seina ja lähed ülima rahuldustundega magama.
sellised asjad ajavad küll jooma ja nagu mõned ütlevad_ bez sto gram (sellest vist hiinakate puhul vähe), bez budõlki ne sobrasajez.
sain hilja magama(8.30), just ärkasin.
-
- Toetajaliige
petz61 kirjutas:Õnnekas kirjutas:vintisvint kirjutas:Ärge soetage endale odavat hiina-koduelektroonikat, kohvi-vedeliku läheb palju selle elluäratamisega....
sellised asjad ajavad küll jooma ja nagu mõned ütlevad_ bez sto gram
(sellest vist hiinakate puhul vähe), bez budõlki ne sobrasajez.
sain hilja magama(8.30), just ärkasin.
Tänud soovituste eest,jään siiski kovhilurri edaspidi tarbima.
Sai lõpuks Ktm-i plastikud ära matistatud, nüüd tuleb panka minna röövima, näpud siledad

Toon vabanduseks selle et ma ei ole ikka veel neist mõtetest lahti saanud, millega ma juba nädal aega ringi toimetan. Mis mul küll valesti läks?
Vabandan end sellega, et terve päeva koolitöid ma teinud.
vabandan end sellega, et jälle purju ma end jõin.
vabandan end sellega, et jälle sõita ma ei saanud.
vabandan end veel sellega ehk, et juua ma vanuselt võin.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
MIna vabandan ennast täna sepaga:D
"õpetaks nagu vanaisa nikkuma"
itinikku siis...
umbes lähemal ajal tahan ka jooma jõuda, sepppa ei taha enam:P
-
- Tsikkel: S1000RR
- Tänatud: 3 korda
OLen pur jus ..teen marpsi..piisavalt ammendav äkki? Aje..paljee km aje teilee! Ei vabandaaa, vaid realiity! Juhuuuu,
-
- Toetajaliige
jawazaki kirjutas:OLen pur jus ..teen marpsi..piisavalt ammendav äkki? Aje..paljee km aje teilee! Ei vabandaaa, vaid realiity! Juhuuuu,
Head pohmakat sulle
Kui õigel ajal peale juua, ei ole mingit pohmakat.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Kassiraisk oli riiulisse magama läinud ja ringutades lükkas lapse mänguklotsikasti maha. Kolin oli nagu oleks pool maja kokku varisenud. Loomulikult uni kohe läinud ja vaja ninapidi arvutis veidi aega istuda
scryth kirjutas:Kui õigel ajal peale juua, ei ole mingit pohmakat.
Lahjad vennad paraku sellega hakkama ei saa.Nii et teile
-
- Toetajaliige
Heart kirjutas:Ma ei julge magada... Ma kardan pimedat ja siis ma parem olen üleval.
Keda/mida siis unes nägid, et kardad? Siit lastakse unejutte veel: http://r4.err.ee/saated?saade=127&d=2008-09-21
Ära pikka viha pea
Kuulan Metallicat, Slayerit ja Arch Enemyt Pole just päris unelaulud, aga põhiline et tegu poleks tümpsuga
Samuti uurin igasuguseid asju internetist ja ootan hommikut.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
rallitaja kirjutas:Kuulan Metallicat, Slayerit ja Arch Enemyt
Pole just päris unelaulud, aga põhiline et tegu poleks tümpsuga
Samuti uurin igasuguseid asju internetist ja ootan hommikut.
Nagu ma aru saan, siis põhiline on tõestada endale ja teistele, et sa oled nii tore poiss ja ei kuula tümpsu. Põhimõtteline mees. Noores eas muutuvad põhimõtted kiiresti. Mõne aasta pärast ehk mõistad, et muusikas on ka peale tümpsu muud, selle tümpsu taustal.
davidsoniharald on niisama unetu ja targutab siin. Hakka või jooma, et õhtuti uni tuleks.
davidsoniharald kirjutas:Nagu ma aru saan, siis põhiline on tõestada endale ja teistele, et sa oled nii tore poiss ja ei kuula tümpsu. Põhimõtteline mees. Noores eas muutuvad põhimõtted kiiresti. Mõne aasta pärast ehk mõistad, et muusikas on ka peale tümpsu muud, selle tümpsu taustal.
davidsoniharald on niisama unetu ja targutab siin. Hakka või jooma, et õhtuti uni tuleks.
Endale olen ma seda juba tõestanud ja teised on sellest ammu ise aru saanud.
Paljud ütlevad et ma tegutsen põhimõtete järgi. Noh, mingil määral on need ütlemised vist tõesed ka. Mul ükskõik. Nagu kõik ütlevad - mind vist teiste arvamus minu kohta eriti ei huvita, et ma olen alati mina ise ja ei säti end kellegi teise tahtmise järgi.
Hetke seisuga on tümps end minu jaoks ammendanud, sellepärast ma aasta... paar? tagasi metallile ja rokile üle läksingi. Tagantjärele ütleks veel et õige otsus oli, kurask!
Jooma pole vaja hakata, väsimus tuleb tekitada.
Kui sul on palju sõpru ja sa oled lubade ja autoga noormees, siis ei pääse kainerooli staatusest
gangsta kirjutas:Kui sul on palju sõpru ja sa oled lubade ja autoga noormees, siis ei pääse kainerooli staatusest
Jaa, ma tean mis sa tunned. Mina õnneks jõudsin kaks õlut enne kella kaheksat sisse väänata. Pääsesin, napilt, aga pääsesin. Krt puhkust ka vaja.
-
- Toetajaliige
gangsta kirjutas:Kui sul on palju sõpru ja sa oled lubade ja autoga noormees, siis ei pääse kainerooli staatusest
Ja need samused sõbrad ostavad tavaliselt viisakusest mitu liitrit energiajooki, mille rõõmsalt alla kugistasin ja kojujõudes neid siin teemas kirun... Unetus piinab rsk!
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Ajavöönd on teine. Kaks tundi Eesti omast maas. 22:24.
vintisvint kirjutas:Ja need samused sõbrad ostavad tavaliselt viisakusest mitu liitrit energiajooki, mille rõõmsalt alla kugistasin ja kojujõudes neid siin teemas kirun... Unetus piinab rsk!
Tean täpselt mida sa tunned
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.