biker.ee foorumi kasutamisest

Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Re: biker.ee foorumi kasutamisest

Lugemata postitus Postitas redhott »

mmz kirjutas:
heldurs kirjutas:

Kõigil,kes registreeruvad biker.ee kasutajaks,on võimalus näidata,mis rattaga nad sõidavad.Minu arvamus on,et siin peaksid postitama ikkagi mootorrattamaailmaga soetud inimesed.Kui siin peaks tekkima mingi "täielik liberaalsus" ja võiks arutleda nt 7.kuu raseduse teemadel, siis mina ei oleks eriti aktiivne neid foorumeid lugema. Minu jaoks tähendab sõna "biker" ikka ainult bikerit (inimest,kellel on ratas ja ta sõidab sellel) Teised inimesed EI OSKA SEL TEEMAL ARUTLEDA ja nad ei peakski seda SIIN FOORUMIS tegema.Internetis on hulgaliselt muid foorumeid muude inimeste jaoks (HIV+, guys, lesbys, rasedus,pereeluspettunud delfi, jne).
Teravus - olen sellele teravusega vastanud ja mulle tegelikult meeldivad inimesed, kes loovad teravusi ja sellega teevad elu huvitavamaks. Loodan,et baltroon on ikka tõesti tsiklimees ja ei hakka mind pidama isiklikuks veanlaseks nende postituste pärast, mis olen teinud.Samas, olen selline tüüp,kes on oma sõna peremees ja ootab seda ka teistelt. Inimesed, kes ei ole oma sõna peremehed, on minu jaoks "fufloo" - olematud. Vastuvõtmatu, kui inimesed klähvivad siin foorumis, samas olemata tsiklistid ja oma sõna peremehed.

Vabandan väga, et julgesin enne selle aasta Juuni algust sõna võtta. Palun kustutada kõik mu varasemad postitused. Aitäh.

Allar

Sama siin, tsikkel saab minu nimele alles 9 kuu 09 aasta, senikaua on nagu plekkimisel, ka vist viimane post seniks :cry:

Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”