Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
piloot kirjutas:Tegelt ma olen juba kolmapäevast saadik kogu aeg minema hakanud, homme "proovin" jälle...
kui ei "õnnestu" siis olen kohal.
Mida sa "proovid" terve nädala? Ei saa bensu raha kokku?
Kui hommikul üles saan tulen ka üritusele.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Raivo kirjutas:piloot kirjutas:Tegelt ma olen juba kolmapäevast saadik kogu aeg minema hakanud, homme "proovin" jälle...
kui ei "õnnestu" siis olen kohal.
Mida sa "proovid" terve nädala? Ei saa bensu raha kokku?
Kui hommikul üles saan tulen ka üritusele.
No aurude peal ikka oleks kuidagi üle Narva silla lohistanud, sealt saab juba poolmuidu Tegelt ei taha bussi vene teedega karistada, "datsun" selle jaoks
Aga igast Nissanist saab kord Datsun
Krt., eile tõin datsunile jälle hunniku "kuluosasid", kui need ühekorra külge saab siis saab minema - rsk, varsti panen selle risu põlema
kas metsa minejaid täna oleks, nt, kell 14.?
-
Nuuh??? On siis "loodusesõpru", läheks avastaks kasvõi raketibaasi ajaviiteks. Ise ajan vast end algatuseks Mõedakule, kui rohkem tulijaid pole...
Tänan pakkumast aga ei tunne eriti puudust proovi kah ilma
piloot kirjutas:OZman kirjutas:Vastuseks küsimusele et ratas võiks ju puhas olla niikuinii - endal parem tunne mis aga puutub muudesse asjadesse siis mul näiteks pole millestki soengut tehagi
nii et ...!
Piloot oled siis venes või võtad ikka hoogu ja tuled pühap.kampa(autoga)Mul üks tuttav juuksur, äkki pühib tööpäeva lõpuks miskisuguse paruka kokku
![]()
Tegelt ma olen juba kolmapäevast saadik kogu aeg minema hakanud, homme "proovin" jälle...kui ei "õnnestu" siis olen kohal.
Tsiklit rauta suvel saani talvel

gs500e,gsx600f,cr250,vfr800f
ma ka siis omme käsi.
mis kellani seal üritus kestab?
Ürituse lõpuaega ei julge välja käia aga 3-4 tunniga võiks arvestada.

-
Kas on keegi siin ka käinud?
http://www.granade.ee/rajad/rada.php?leht=Pariisi
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
piloot kirjutas:Kas on keegi siin ka käinud?
Olen korduvalt,
+
hästi treppis(so.lükatud pole u.aasta või rohkem)
vihmade korral, palju suuri "veetakistusi"
Ühesõnaga hea, raske rada, segamatuks harjutamiseks(kaks ringi ja "tatt ripakil" )
RRRC
Noh, piloot, Venemaale sa ei jõudnudki? Oled siis homme oma "Ikarusega" kohal, või näitad hoopis kinomeestele porgandit?
PS. Ära pikka mantlit maha unusta.
Nimesid ei nimeta, aga viiner teeb imet
! Kes järgmisena endale Kodus Tehtud Mootorratta soetab?
Noh Filmistaarid
Meil vähemalt on tuli kaminas tuba soe ja söök peaks ka kohe valmis saama. Rattaga jõudsima ka ühes tükis koju
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Tere kõik kes osalesid sellel organiseerimata üritusel.
Omalt poolt tahan südamest vabandada, et asi üldse selliseks seal muutus.
Oleks seda teadnud siis poleks üldse midagi orgunnima hakanudki.
Ajuvaba, nii ei tehta filmi minu arust.
Kuna ma siin foorumis ei käi eriti siis mina olin see punase Hondaga tüüp.
Ärge pikka viha peage.
Raunts.
-
Teema algataja
EI ole hullu, nalja ja naeru sai ju palju.
Ega staariks ei saamine ei peagi kerge olema
Ei ole lihtne see staariks saamine. Aga kaminatule nautimise asemel mul juba külm õlu ära lastud (Yamakaki )ja püksid survepesuriga üle käidud, väljastpoolt muidugi.
Ozman kindlasti tänab kõiki filmimehi meie poolt huvitava elamuse eest . Ei ole hullu, juhtub ikka.
Ja lõpuks pildid staaridest.
http://nagi.ee/photos/RaivoTi/sets/133375/
Viimane piisk oli muidugi see kui filmimehed ise ajasis ahjukartuleid ja šnitslit sisse ja meile ütlesid, et teie saate suppi, aga pärast võtete lõppu.
Selline tunne nagu me oleks etendanud hobuste osa, kellele pärast tubli esitust päts leiba sisse söödetakse.
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Hull aeg nõuab hulle inimesi.Poleks uskunudki,et suudame ajaga kaasas käia .Jabur ja totakas värk.Kodukootud "Stalkeri" filmivõtted. Oleme siis nüüd "hullumoodi tähed" kõrgel lolluste taevas siramas.
Kokkuvõte asjast-ükski lollus pole võimatu,kui ta on vaid piisavalt loll.
Selle peale raiped rüübakem(kes veel pole ühinenud)külma õlut ja muiakem,mida ma just ise teengi.
PS. Kui esimene sats meist oli lahkunud ja me ülejäänudki asutasime minekule,kõlas kauaoodatud hüüe:"Sööma".
Aga see ei olnud mingi hea tahte zest,sest sel korral oli kaameraga juba miskit juhtunud(käis meie nina all olevast "õlipuulõkkest" korra läbi).Nii lõppes meie tee kuulsuseni.
Veel seda,et esilinastus pidi juba detsembris C-C Plazas toimuma.
Priit.
Yaki +358403678393
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
kes tahab teada, millest see grungefilm üldse kõneleb... http://www.revolver.ee.
http://www.elu24.ee/?id=29068
Nagu näha, pidid nad septembriga asja purki saama.
Tervitus sügistele Rakvere tsiklimeestele!
Nagu näha kõik kaherattalised kylma ja vihma ei kardagi.... vägev.
Annan siis avalikkusele teada, et Rakvere kanti on minu näol üks tsikliratsanik juurde tekkinud. Punase Suzuga. 10 aastat juba A1 lubade peal ilutsenud, otsustasin kunagi alustatu lõpule viia, eile jõudiski ARKi eksamijärjekord minuni. Nüüd siis neljapäeval uute lubade järgi. Eksamineerija oli vägagi normaalne ja ei õnnestunud ka endal ühtegi viga teha . Nii, et tervitused siis kõigile ja
kes veel kaherattalist talveunne pole uinutanud!
Muidugi ei tasu parimat nalja unustada: Ou teie vanemate ratastega tulge siia
Minu pooltki suured vabandused filmistaaride ees ja võite kindlad olla et ei täna ma kedagi,see mis seal toimus oli ikka ehe näide sitasti toimivast kolhoosist.
Antud situatsioonis olin samasugune kannataja nagu te kõik,veelkord sorry ja loodan et te mulle ajujahti pidama ei hakka.
Olgem muhedad edasi,sest sai ju ka üksjagu nalja sellesse p...sse läind päeva,vahepeal ju valmis meil suisa oma stsenaarium.
Ütlen veelkord
(w)ja siiras vabandus!

-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Raitz kirjutas:Muidugi ei tasu parimat nalja unustada: Ou teie vanemate ratastega tulge siia
ruuporimees pidas jah tutikaid croome vanaks usa rauaks ja meie imeilusad ( lilla, punavalge, tumesinine, herilasekarva)plastid aeti üldse karjamaa äärealadele
. Aga vähemalt oli meil lõbus.
Oma maastikurehviga olin vist teine ja viimane kes otsetõusu ette võttis mäest üles, subaru peeglid pidin küll peaaegu kaasa viima, aga pole liiga suurt mäge ja kui on piisavalt hoogu ja lükkajaid
Sorry kui mõni natsa mustaks sai , järgmisele tsiklile ostan porilaua.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
no nii, kõigile pühapäevastele filmistaaridele, et oleks mida meenutada ning lühikeseks jäänud tähelend niipea ununema ei kipuks siis siin oleks paar pilti http://fotoalbum.ee/photos/vv27/sets/613443
piloot kirjutas:Kas on keegi siin ka käinud?
Talvel kelguga käinud
-
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
Jõudu siinsed "STAARID"
Kuidas siis ärasõit sujus filmiplatsilt...? Me tugevad croomi-mehed ,saime mäkke sõites (tõugates) naha nii soojaks,et poole Kadrina tee peal sai alles visiiri kasutada,tõmbas teine nii uduseks,et nägemine kadus lausa ära.
Nagu öeldakse,et kes ei proovi see ka šampust ei joo aga meiekohta võiks ju lõpus olla ,et suppi ei saa !!
Aga kui seltskond hea siis ju võib ka pulli teha,nii et edu telie ligunenud "STAARID" !!
Meie tehtud pildid pani vvv,ehk viika ülesse ,nii et vaadake ja nautige ilusat sügist väljasõitu.
TERV.
nirgi kirjutas:Kuidas siis ärasõit sujus filmiplatsilt...?
Küsi isa käest (oli see vist sinu isa). Meil tuli ka märjal murul ja mudas mäkketõusu harjutada, loomulikult üksteist lükates. Koju saabusin nagu tõsine endurohunt.
Otsisin püksid jalgade ja muda vahelt üles ja käisin pesuriga üle.
OZmanil ja rauntsil pole küll mõtet vabandada ja põdeda. Ise samasugused kannatajad. Tegelikult tagantjärele isegi pull meenutada.
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Raivo kirjutas:Meil tuli ka märjal murul ja mudas mäkketõusu harjutada, loomulikult üksteist lükates. Koju saabusin nagu tõsine endurohunt.
Otsisin püksid jalgade ja muda vahelt üles ja käisin pesuriga üle.
No ja kuidas on , hakkab tulema.
Ülejärgmine nädalavahetus läheme juba Mõedaka rajale.
Kas täna 18.00 keegi sõidab.
Ma pean küll minema , sõidu tegema - nägin öösel unes Savisaart. Käskis mul mingit kanalisatsiooni klappi parandada, uuh.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
pulsar kirjutas:Kas täna 18.00 keegi sõidab.
Ma pean küll minema , sõidu tegema - nägin öösel unes Savisaart. Käskis mul mingit kanalisatsiooni klappi parandada, uuh.
kus sa eile olid
aga mulle se pimedas paugutamine külma asfaldiga eriti ei meeldi niiet täna ei tule.
aga pole ja midagi kutsujatel ( muuvistaarideks) tuhka pähe raputada, kes tuli ja oli , tegi seda omast vabast tahtest ja pulli oli ka omajagu
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
417 kirjutas:Aga vähemalt oli meil lõbus.
![]()
pole ime et meil lõbus oli... päeva parim lõke ikkagi
äraminek oli ka omapärane... meeletu muda ralli, mis kulmineerus sellega, et sõitsime kuskilt erahoovist läbi kus oli vähemalt 100 kg "sõbralik" kutsa.
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Ega ausalt öelda nüüdki mõtled tagant järgi et naljakas üritus.
Aga tollel hetkel oli küll närv suht must.
Kuna mu vend palus mul ja ozmanil rahvast kokku ajada siis sai ta pühapäeval ka sõnumi mingisuguselt tädilt sealt.
"Me vist ajasime su venna ja teised mehed vihast pooleks"
või midagi taolist oli sõnumis olnud.
Naljakas oli ka see, et kui ma läksin kitarri ära võtma, see mis oli näitleja-tibi-staari käes, siis ega tahetudki anda alguses.
Et neil ikka vaja ja võte vaja lõpuni teha jne. Kukuti ka vabandama, et ära ikka mine ära saame ju aru et teil raske ja paha olla siin jne.
Kui küsisin et miks hommikul ei helistatud et asi odavalt venima hakkab siis tuli palju oleks'eid muid ks lõpuga sõnu.
Üks hea vabandus oli muidugi see, et : me ei teadnud et ilm selline on. Oh palun ilma ilmateadet vaatamata teab mis ilm meil on.
Aga ikkagist, tagant järgi naljakas üritus mida meenutada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.