Kes ja kus saab aidata hädalist. → Re:
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Re:
numan kirjutas:Kui ma tehnikas loll poleks siis ka aitaks
aga kirjutan siia kuna tekkis idee; hädasolija tsiklist tee ääres võiks anda märku möödasõitjale. Ütleme et tsikli kõrvale "upside down" maha pandud kiiver või midagi paremat, sest ega meil ohukolmnurka kaasas pole ja kui ma autuga seisvast tsiklist peaksin mööda kihutama siis ma ei tea ju kas läks teine põit tühjendama, teeb niisama suitsu või on hädas. Võib muidugi ka meeletult kätega vehkida tee peal hüpates aga siis võib keegi valesti mõista
Baikereid on ju palju meie väikeses riigis aga tihti sõidavad nad rohkem autoga ringi ja peavad kurva pilguga saatma neid "vabu" mehi kes mööda põrisevad, samas oleks igaüks meist valmis aitama abivajajaid. Oleks siis sama traditsiooniline märk nagu tervitamine, vajan abi panen kerjuse moodi "müts" maha nii et liikleja märkaks (mitte keset teed loomulikult:) ), märkan seisva tsikli kõrval kiivrit maas- peatun ja pakun abi. Ehk on juba mingi taoline žest olemas, mina pole kuulnud.
Tähelepanu vääriv tekst
Enda jutt: Valgamaa, Tartu-valga maante ligiduses peale Rõngut asun. Olemas varjualune rattale koos tööriistadega + laibavedu.
Avo 55946156
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.