biker.ee foorumi kasutamisest
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 51
- Tsikkel: Honda VT 1100 Shadow
biker.ee foorumi kasutamisest
Tekkis lihtsalt küsimus?? Kas biker.ee-s peaksid kommenteerima tüübid, kellel ei ole tsiklit?? Teema tekkis kasutaja baltroon postituste põhjal.Ta on avaldanud teravaid ja provotseerivaid postitusi,mõnedes postitutes on keelekasutus ebatsensuurne.Kui tüüp näitab ainult keskmist näppu, ja ei avalda, kas tal üldse mootorratas on - kas me peaksime seda lugema?? Mis rahvas sellest arvab??Kas see ikka on biker.ee foorum või mingi delfi alafoorum = peldikusein?
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Re: biker.ee foorumi kasutamisest
heldurs kirjutas:Tekkis lihtsalt küsimus?? Kas biker.ee-s peaksid kommenteerima tüübid, kellel ei ole tsiklit?? Teema tekkis kasutaja baltroon postituste põhjal.Ta on avaldanud teravaid ja provotseerivaid postitusi,mõnedes postitutes on keelekasutus ebatsensuurne.Kui tüüp näitab ainult keskmist näppu, ja ei avalda, kas tal üldse mootorratas on - kas me peaksime seda lugema?? Mis rahvas sellest arvab??Kas see ikka on biker.ee foorum või mingi delfi alafoorum = peldikusein?
Kindlasti ei pea seda lugema !(lol) Ära hakka halama vaid kaitse enda seisukohti, mingiks perefoorumiks pole ka tarvis muutuda ja ära unusta ära, et siia foorumisse oled tulnud vabatahtlikuna.
-
OK. tegelikult, kui järelemõelda, on sul 100% õigus.Tegelikult nii vist peakski olema, et teravus teravuse vastu jne.See mulle meeldib,see teeb asja põnevamaks ja ma ei hala.Tegelikult minu küsimus oli selle kohta, et kas siin ikka peaksid kommenteerima tüübid, kes nagu tegeklikult siia ei peaks kuuluma.See peaks olema keskkond mootorrattameestele.Võibolla sa tead baltrooni isiklikult, aga ma ei näe, et ta oleks biker?? See oligi minu posti teema,et see foorum ei peaks olema perefoorum. Las selleks olla delfi.
Kuid heldurs. Kuidas Sa kontrolliksid nüüd seda, et foorumis postitaks ainult mootorrattast/aid omavad inimesed? Baltroonil võib ju tsikklit mitte olla, kuid samas pole minuteada ta kuskil nn."topicust" mööda pannud ju? Ta ei ole näiteks hakanud Kiirenduse ja rinka alafoorumis arutust tegema teemal: Raseduse 7-s kuu ja sellega kaasnevad ohud. Teravus? Vaata kommionu poste
-
Kõigil,kes registreeruvad biker.ee kasutajaks,on võimalus näidata,mis rattaga nad sõidavad.Minu arvamus on,et siin peaksid postitama ikkagi mootorrattamaailmaga soetud inimesed.Kui siin peaks tekkima mingi "täielik liberaalsus" ja võiks arutleda nt 7.kuu raseduse teemadel, siis mina ei oleks eriti aktiivne neid foorumeid lugema. Minu jaoks tähendab sõna "biker" ikka ainult bikerit (inimest,kellel on ratas ja ta sõidab sellel) Teised inimesed EI OSKA SEL TEEMAL ARUTLEDA ja nad ei peakski seda SIIN FOORUMIS tegema.Internetis on hulgaliselt muid foorumeid muude inimeste jaoks (HIV+, guys, lesbys, rasedus,pereeluspettunud delfi, jne).
Teravus - olen sellele teravusega vastanud ja mulle tegelikult meeldivad inimesed, kes loovad teravusi ja sellega teevad elu huvitavamaks. Loodan,et baltroon on ikka tõesti tsiklimees ja ei hakka mind pidama isiklikuks veanlaseks nende postituste pärast, mis olen teinud.Samas, olen selline tüüp,kes on oma sõna peremees ja ootab seda ka teistelt. Inimesed, kes ei ole oma sõna peremehed, on minu jaoks "fufloo" - olematud. Vastuvõtmatu, kui inimesed klähvivad siin foorumis, samas olemata tsiklistid ja oma sõna peremehed.
analoog kirjutas:Kuid heldurs. Kuidas Sa kontrolliksid nüüd seda, et foorumis postitaks ainult mootorrattast/aid omavad inimesed?
Et jah? Kuidas siis? Mul näiteks sügavalt savi, kas siin foorumis on end registreerinud traktorist, meremees või koduperenaine. Ja see et neil pole ratast ning pole seda ehk kunagi olnudki, ei oma mingit tähtsust. Foorumiga liitumine mittetsiklistil võib ju olla ajendatud puhtast huvist mootorrattamaailma vastu. Ja kui seda huvi ei olegi, siis see võib seda foorumit lugedes alati tekkida
Teiseks, foorum on juba üsna vana (2003) ning siiani mina küll aru ei saa, et siin mingit sarnasust delfi või perekooliga tekkinud oleks. Selle nimel näevad moded vaeva, et nii ei juhtuks. Ehk oskad tuua mingi teema siit foorumist näiteks, mis sulle isiklikult vastu käib?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
heldurs kirjutas:Tekkis lihtsalt küsimus?? Kas biker.ee-s peaksid kommenteerima tüübid, kellel ei ole tsiklit?? Teema tekkis kasutaja baltroon postituste põhjal.Ta on avaldanud teravaid ja provotseerivaid postitusi,mõnedes postitutes on keelekasutus ebatsensuurne.Kui tüüp näitab ainult keskmist näppu, ja ei avalda, kas tal üldse mootorratas on - kas me peaksime seda lugema?? Mis rahvas sellest arvab??Kas see ikka on biker.ee foorum või mingi delfi alafoorum = peldikusein?
Aeg-ajalt ujuvad kusagilt ikka ja jälle välja tüübid, kes kohe, esimeste postidega, kukuvad foorumis korda looma Mida krdi jutt
, baltrooni tunneb nägupidi ja ratta järgi vast valdav enamus aktiivseid kasutajaid, seda muidugi ei tea, kas tal isiklikku neegurit on (selle peale sa ju end käima tõmbasid), mis aga on, on olemas huumorisoon, erinevalt mõnest teisest.
Muide foorumi lugemine on igaühe vabatahtlik tegevus.
Äkki keelaks ära suguliselt rahuldamata kasutajate postitamise?
heldurs kirjutas:Tekkis lihtsalt küsimus?? Kas biker.ee-s peaksid kommenteerima tüübid, kellel ei ole tsiklit??
Oipljäää, hea on kohe hommikut huumoriga alustada Niisugust paska annab ikka välja mõelda. Kui ma müüsin talveks ratta maha, kas siis pean minema delfisse niikauaks, kui uue ratta saan?
Heldurs sa oled ikka helge peaga
piloot kirjutas:Äkki keelaks ära suguliselt rahuldamata kasutajate postitamise?
Ei ärge seda küll tehke, muidu pean tõesti delfisse minema

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
-PitBull- kirjutas:piloot kirjutas:Äkki keelaks ära suguliselt rahuldamata kasutajate postitamise?
Käed ka kipsis vä...???
piloot kirjutas:-PitBull- kirjutas:piloot kirjutas:Äkki keelaks ära suguliselt rahuldamata kasutajate postitamise?
Käed ka kipsis vä...???
![]()
Kipsis mitte, aga väsinud

-
-PitBull- kirjutas:Kipsis mitte, aga väsinud
ega siis saa end suure rahmeldamisega ära tappa, statoilis "käsitöö ajakirjad" ajakirjade riiulis vabalt saada
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ega kellelgi imeodavalt ükskõik mis tsiklit müüa ei ole? Piisaks ka ainult dokumentidest, et saaksin need oma nimele vormistada.
Tahaks ka vahest foorumis kirjutada.
heldurs kirjutas:Kõigil,kes registreeruvad biker.ee kasutajaks,on võimalus näidata,mis rattaga nad sõidavad.Minu arvamus on,et siin peaksid postitama ikkagi mootorrattamaailmaga soetud inimesed.Kui siin peaks tekkima mingi "täielik liberaalsus" ja võiks arutleda nt 7.kuu raseduse teemadel, siis mina ei oleks eriti aktiivne neid foorumeid lugema. Minu jaoks tähendab sõna "biker" ikka ainult bikerit (inimest,kellel on ratas ja ta sõidab sellel) Teised inimesed EI OSKA SEL TEEMAL ARUTLEDA ja nad ei peakski seda SIIN FOORUMIS tegema.Internetis on hulgaliselt muid foorumeid muude inimeste jaoks (HIV+, guys, lesbys, rasedus,pereeluspettunud delfi, jne).
Teravus - olen sellele teravusega vastanud ja mulle tegelikult meeldivad inimesed, kes loovad teravusi ja sellega teevad elu huvitavamaks. Loodan,et baltroon on ikka tõesti tsiklimees ja ei hakka mind pidama isiklikuks veanlaseks nende postituste pärast, mis olen teinud.Samas, olen selline tüüp,kes on oma sõna peremees ja ootab seda ka teistelt. Inimesed, kes ei ole oma sõna peremehed, on minu jaoks "fufloo" - olematud. Vastuvõtmatu, kui inimesed klähvivad siin foorumis, samas olemata tsiklistid ja oma sõna peremehed.
Vabandan väga, et julgesin enne selle aasta Juuni algust sõna võtta. Palun kustutada kõik mu varasemad postitused. Aitäh.
Allar
heldurs kirjutas:Minu arvamus on,et siin peaksid postitama ikkagi mootorrattamaailmaga soetud inimesed
Vabandust, et veel kirjutada julgen aga Herr Heldurs, millega see sinu mootorrattamaailmaga seotud olemine piirdub, kas sellega, et sul on mootorratas?

-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Oi, kurat kui hea teema
Heldrus,
võin sulle kinnitada, et Baltroon sõidab küll motorrattaga ja üle kahe korra suurema mootorrattaga kui sinu oma. Kas sa suhtud tema postitustesse nüüd teistmoodi?
Kust maalt jookseb see piir, millest alates piisab mootorrattur olemisest, et sinu tegemistesse ja olemisse teistmoodi suhtutakse?
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
heldurs kirjutas:kas tal üldse mootorratas on - kas me peaksime seda lugema??
Vot on mees Äkki paluks veel sys'il teha mingid filtrid a'la "näita ainult alla 3a vanuste mootorrattaomanike poste" või "näita poste moottorrattaomanikelt kelle ratas on alates..... krooni kuni ....... krooni", "peida kahel rattal töristajate postid", jne jne jne
Ahsoo üks suhtumine tuli veel meelde: alla 1000ccm on naistekad ja üle 1000ccm on meestekad. Täpselt 1000ccm on unisex
-
-PitBull- kirjutas:heldurs kirjutas:Tekkis lihtsalt küsimus?? Kas biker.ee-s peaksid kommenteerima tüübid, kellel ei ole tsiklit??
Oipljäää, hea on kohe hommikut huumoriga alustada Niisugust paska annab ikka välja mõelda. Kui ma müüsin talveks ratta maha, kas siis pean minema delfisse niikauaks, kui uue ratta saan?
Heldurs sa oled ikka helge peaga
...täna mitte helge vaid natukene haige peaga . Aga tundub,et teema on käima läinud ja arvamusi tuleb
Tundub hea ilm olevat.Ohutut sõitmist kõigile!
-
heldurs kirjutas:...täna mitte helge vaid natukene haige peaga
Vot nüüd on - tulemus käes, jätsid õigel ajal peale võtmata... Vanarahva tarkus ütleb ikka, et ega head pead saa lasta raisku minna - tuleb õigel ajal peale võtta.
-
piloot kirjutas:heldurs kirjutas:...täna mitte helge vaid natukene haige peaga
Vot nüüd on - tulemus käes, jätsid õigel ajal peale võtmata... Vanarahva tarkus ütleb ikka, et ega head pead saa lasta raisku minna - tuleb õigel ajal peale võtta.
Tahaks täna veel ühe pikema tiiru teha, seepärast ei olnud sobilik rohkem peale võtta.Muidu vanarahva tarkusega igati päri
Krt, Baltroonil on selline teema kahe silma vahele jäänud
+358458693818
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Heldurs!
Vaadates Sinu postituse päeva ja kellaaega,arvan et Sa olid veitsa väsinud,ära enam peale võta
-
Kajar kirjutas:Heldurs!
Vaadates Sinu postituse päeva ja kellaaega,arvan et Sa olid veitsa väsinud,ära enam peale võta
Sul peaaegu õigus läks vähe filosofeerimiseks ja maailmaparandamiseks
. Õigem oleks vist olnud peale võtta ja foorum rahule jätta. Aga teemad on tekitanud elevust ja, nagu näha -juttu jätkub kauemaks.
Tegelikult austan kõiki motovendi-õdesid ja siinset foorumirahvast (sealhulgas siis ka baltroon ,seda enam, et tal on väidetavalt 2+x suurem tsikkel kui minul) Eks siis Äksis näeme. Jõudu kõigile
mmz kirjutas:heldurs kirjutas:Kõigil,kes registreeruvad biker.ee kasutajaks,on võimalus näidata,mis rattaga nad sõidavad.Minu arvamus on,et siin peaksid postitama ikkagi mootorrattamaailmaga soetud inimesed.Kui siin peaks tekkima mingi "täielik liberaalsus" ja võiks arutleda nt 7.kuu raseduse teemadel, siis mina ei oleks eriti aktiivne neid foorumeid lugema. Minu jaoks tähendab sõna "biker" ikka ainult bikerit (inimest,kellel on ratas ja ta sõidab sellel) Teised inimesed EI OSKA SEL TEEMAL ARUTLEDA ja nad ei peakski seda SIIN FOORUMIS tegema.Internetis on hulgaliselt muid foorumeid muude inimeste jaoks (HIV+, guys, lesbys, rasedus,pereeluspettunud delfi, jne).
Teravus - olen sellele teravusega vastanud ja mulle tegelikult meeldivad inimesed, kes loovad teravusi ja sellega teevad elu huvitavamaks. Loodan,et baltroon on ikka tõesti tsiklimees ja ei hakka mind pidama isiklikuks veanlaseks nende postituste pärast, mis olen teinud.Samas, olen selline tüüp,kes on oma sõna peremees ja ootab seda ka teistelt. Inimesed, kes ei ole oma sõna peremehed, on minu jaoks "fufloo" - olematud. Vastuvõtmatu, kui inimesed klähvivad siin foorumis, samas olemata tsiklistid ja oma sõna peremehed.Vabandan väga, et julgesin enne selle aasta Juuni algust sõna võtta. Palun kustutada kõik mu varasemad postitused. Aitäh.
Allar
Sama siin, tsikkel saab minu nimele alles 9 kuu 09 aasta, senikaua on nagu plekkimisel, ka vist viimane post seniks
Yamaha XJ600S
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Pakun teenust: võib pildistada end mootorratta kõrval ja 5 minutiks saab olla mootrrattur! (Selle aja jooksul peaks saama Bikeri kasutajaks ennast registreerida.)
Let the good times roll.
-
Vidget kirjutas:Pakun teenust: võib pildistada end mootorratta kõrval ja 5 minutiks saab olla mootrrattur! (Selle aja jooksul peaks saama Bikeri kasutajaks ennast registreerida.)
Kui sobib,pane mind kirja näiteks 25-ks oktoobriks Tartu Lõunakeskuse parklas kl 13 paiku. Mul ei ole siiani ühtegi pilti endast tsikli kõrval või peal. Loodan, et tasus saame kaubale.
Kui juba ratas peab olema, siis võiks ju paika panna ka aja, kui kaua peab olema olnud ratta omanik ja kui palju peab olema siin foorumis postitusi, enne kui tohib kindlatesse teemadesse kaasa rääkima tulla
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Tegelt peaks olema siin hoopis nii, et alla saja kilo meestel sõnaõigust üldse poleks.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
triplekix kirjutas:Tegelt peaks olema siin hoopis nii, et alla saja kilo meestel sõnaõigust üldse poleks.
Ära jama mees!!! Vähe sellest, et mul juba pikemat aega isiklikku tsiklit pole, kaalusin eile hommikul 100,1 kg, langus jätkub. Seega... lähipäevil pean vist ameti maha panema
teema läheb fleimi alla
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
triplekix kirjutas:Tegelt peaks olema siin hoopis nii, et alla saja kilo meestel sõnaõigust üldse poleks.
Ah sa raisk, nüüd läheb lobisemiseks
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.