Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
boob kirjutas:Täna teeme liikusid, kui kohale tuled, siis võin rääkida
Tänud kutsumast, kuid ma idas ja homme tööle
. Pühapäeval kah lõunani tööl...
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kuzmitz kirjutas:Sinu arust kõik lihtne- paneme aga TNT-d, teeme augu ja lükkame ratta sisse. Selleks, et paepinnasesse auku lasta, ei piisa TNT maapinnale asetamisest. Sul vaja kas augud puurida või teha kumulatiivlaengud. Ja mitu tükki. Ja suured. Ja auk,kuhu Transalp mahuks, peab olema suht suur- lihtsam on teha sihuke auk, kuhu LC4 mahub
![]()
Mis krd-i augud puurida, see aeg, mis augu puurimiseks kulub saaks õlut kuugata..., mida suurem pauk - seda suurem auk..., rohkem kraami vaja - pärast lükkame salvoka ka sisse
piloot kirjutas:Mis krd-i augud puurida, see aeg, mis augu puurimiseks kulub saaks õlut kuugata..., mida suurem pauk - seda suurem auk..., rohkem kraami vaja - pärast lükkame salvoka ka sisse
Bla-bla... Salvokas jäta nüüd küll rahule- selle auku ajamise katsel tuleb Boob kah sulle kallale! Raitz kah vist eriti nõus poleks... Keegi peab ju võistlusauto treilat põllult välja sikutama... Ja pealegi- Salvokas ronib august välja
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
tedre kirjutas:piloot kirjutas:Kui võtaks kätte ja teeks pühapäeval ühe metsatiiru?
12 pühapäeval Statoilis, venelased
http://www.gismeteo.ru/towns/99052.htm muutnud ilmateate ka ära, vihma ei näita enam meie kanti
Mida välja pakud? Või pakun ise marsruudi kui vaja.
Kell 12 veits hilja,kui soovid huvitavat tiiru teha. 200 km jaoks näiteks kulub ligi 4-5 tundi mööda metsateid.
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
-
Yamakaki kirjutas:tedre kirjutas:piloot kirjutas:Kui võtaks kätte ja teeks pühapäeval ühe metsatiiru?
12 pühapäeval Statoilis, venelased
http://www.gismeteo.ru/towns/99052.htm muutnud ilmateate ka ära, vihma ei näita enam meie kanti
Mida välja pakud?
Või pakun ise marsruudi kui vaja.
![]()
Kell 12 veits hilja,kui soovid huvitavat tiiru teha. 200 km jaoks näiteks kulub ligi 4-5 tundi mööda metsateid.
Priit 56 41212
Mul selline tunne, et tedre selle marsuudi pakkumise kohalt minust palju pädevam ja kui Kuzmitz tahab poole pealt ühineda siis vast umbes kella 15 paiku peaks hoidma veel sellist kurssi, et ta kähku mööda suuremaid teid ligi saaks. Sommid lubavad ka täitsa ilusat ilma http://www.mtv3.fi/saa2007/eurooppa.shtml
Kuzmitz kirjutas:Ja pealegi- Salvokas ronib august välja
![]()
Suhkrut paaki ja ei roni enam kusagile
Raiped, aidake!?!?! Kuskohast Pilooti võtta/tõmmata/rebida
Propellerist, ikka propellerist
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Yamakaki kirjutas:Mida välja pakud?
Või pakun ise marsruudi kui vaja.
![]()
Kui siis 11, mitte varem. Plaan õhtul väike .
Teekonna suhtes - ristleks metsasihtidel, otsiks vähe muda, aga õige pisut kuna lükata nagunii homme ei jaksa, teeks sellise kergema retke.
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Ok. kell 11.00 Statoilist stardime.Pakun tuntud ja vähetuntud väikejärvede ringi.Ring umbes 200 km või soovi korral saab lisada.Mudasemat teed umbes 5 km.Ülejäänu kinnisõidetud metsatee või kruusa-liivasegu.Sõiduaeg nii 4 tunni kanti.
Seega kel vaja saab rohkemgi kui kannu õhtul ää rüübata .
Priit 56 41212
Yaki +358403678393
pulsar kirjutas:Raiped, aidake!?!?! Kuskohast Pilooti võtta/tõmmata/rebida
Vale vastus.
Kuna piloodi motoisiksus on kahestunud, siis olenevalt olukorrast.
Vastus peitub kaubamärkide "Rakvere" ja Kadarbiku" taga.
-
Raivo kirjutas:pulsar kirjutas:Raiped, aidake!?!?! Kuskohast Pilooti võtta/tõmmata/rebida
Vale vastus.
Kuna piloodi motoisiksus on kahestunud, siis olenevalt olukorrast.
Vastus peitub kaubamärkide "Rakvere" ja Kadarbiku" taga.
Menüüsse on lisandunud viineri kõrvale porgand...
too oma TDM siia - teeme porgandiks Ma Tanelile ütlen, et tegelikult tahtsid porgandi värvi ja need klepsud valmistasid meeltesegaduses
piloot kirjutas:too oma TDM siia - teeme porgandiks
Ah et taome mõõgad atradeks?
-
Raivo kirjutas:piloot kirjutas:too oma TDM siia - teeme porgandiks
Ah et taome mõõgad atradeks?
Müügi puhul ju hooaja kaup..., kilo viinereid ka kaasa
Kui keegi teeks saatesarja "Pläralõuad tähtedega", siis kandidaatidest puudust ei tule
.
Kuda tänane endu-tripp läks?
-
Kuzmitz kirjutas:Kui keegi teeks saatesarja "Pläralõuad tähtedega", siis kandidaatidest puudust ei tule
![]()
.
Kuda tänane endu-tripp läks?
siis veel "Tantsud kaine kapteniga"...
Endu-tripp lõppes minu jaoks suht kähku ja asendus tagaratta laagrite vahetusega. Kui rehvi vahetasin siis läks ratta lahti keeramiseks vaja meetrist võimendit ja isegi sellega oli tüki võimlemist , mis välja tuli, et saksmann oli looma jõuga selle kinni tõmmanud ja sellega seoses kahe laagri vahelise alumiinium toru ka kokku vedanud nii, et see oli isegi poole peale pikkupidi lõhki. Siis "südametäiega" paugutasin teisega paarsada kilti...
-
Teema algataja
Kas keegi teab kuidas sünkroonida nelja karburaatorit? Masin Kawa Z650SR
Tulidraakon kirjutas:Kas keegi teab kuidas sünkroonida nelja karburaatorit? Masin Kawa Z650SR
Kui ise niblija oled siis siit viitest saab päris palju infi aparaadi kohta.
http://groups.google.com/group/ee.mooto ... e71f15cd8f
Banditil sain sellise abivahendiga kenasti hakkama, elavhõbedaga jändama ei hakanud tavaline autom. kasti õli sobis küll.
Kasuta foorumi otsingut, siin sellest palju juttu olnud
Imre
-
Teema algataja
maiasmokk kirjutas:Tulidraakon kirjutas:Kas keegi teab kuidas sünkroonida nelja karburaatorit? Masin Kawa Z650SR
Kui ise niblija oled siis siit viitest saab päris palju infi aparaadi kohta.
http://groups.google.com/group/ee.mooto ... e71f15cd8fBanditil sain sellise abivahendiga kenasti hakkama, elavhõbedaga jändama ei hakanud tavaline autom. kasti õli sobis küll.
Kasuta foorumi otsingut, siin sellest palju juttu olnud
Tänud vihje eest .Juba tüki targem nii et detailide jahile.
Tegelikult soovitatakse kasutada 2T õli selleks otstarbeks. Juhuks kui lased asja käest ja osa õli lipsab ikkagi mootorisse, on täiesti kindel, et midagi halba ei juhtu.
Hei Raiped(viinerid)!!
Nädalavahetuse üleskutse!
Nimelt üks mu sõber on seotud mingi uue Eesti mängufilmiga(Soovide Puu)oleks tal vaja Pühapäeval veits meie abi. Point selles et tahetakse filmida suures plaanis mootorattaid ja ameerika autosid,kel bena röövel kusagil garaazis peidus siis tuli katlasse(PILOOT),ja kroom on eriti teretulnud,võimalusel paluti vastassugupoolt ka kaasa võtta.Asi toimuks sellel pühapäeval neeruti kandis tean seda et kell 9.00 stardib mingi punt Tsentrumi eest,kaua üritus aega võtab ei oska öelda.Kel kindel plaan minna see võiks mulle teada anda hiljemalt reede õhtuks sest nad tahavad tulijate arvu.Ise olen tervislikel põhjustel neljal rattal.
PS! Äkki saab lõpu tiitritesse RRRC promo,kui hästi räägime ja end korralikult üleval peame.
Kood: Vali kõik
Teeks proovi :wink:
Tsiklit rauta suvel saani talvel

gs500e,gsx600f,cr250,vfr800f
-
OZman kirjutas:Hei Raiped(viinerid)!!
Nimelt üks mu sõber on seotud mingi uue Eesti mängufilmiga(Soovide Puu)oleks tal vaja Pühapäeval veits meie abi. Point selles et tahetakse filmida suures plaanis mootorattaid ja ameerika autosid,kel bena röövel kusagil garaazis peidus siis tuli katlasse(PILOOT)Kood: Vali kõik
Teeks proovi :wink:[/quote]
Mul iga päev tuli katlas
, tegelt ma juba kolm päeva võtan hoogu, et venesse minna, homme vast saan hoo üles
Pühapäevaks vist kuidagi tagasi ei jõua.
-
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
Nimelt üks mu sõber on seotud mingi uue Eesti mängufilmiga(Soovide Puu)oleks tal vaja Pühapäeval veits meie abi. Point selles et tahetakse filmida suures plaanis mootorattaid ja ameerika autosid,kel bena röövel kusagil garaazis peidus siis tuli katlasse(PILOOT),ja kroom on eriti teretulnud,võimalusel paluti vastassugupoolt ka kaasa võtta.Asi toimuks sellel pühapäeval neeruti kandis tean seda et kell 9.00 stardib mingi punt Tsentrumi eest,kaua üritus aega võtab ei oska öelda.Kel kindel plaan minna see võiks mulle teada anda hiljemalt reede õhtuks sest nad tahavad tulijate arvu.Ise olen tervislikel põhjustel neljal rattal.PS! Äkki saab lõpu tiitritesse RRRC promo,kui hästi räägime ja end korralikult üleval peame.
Päris huvitav mõte.Pühapäeval pidi ka norm ilm olema ja niikuinii midagi muud plaanis ei ole.Oleme tuliad,tuleb kaks croomi koos kaassõitjatega.Oleme pühapeval 9.00-iks Tsentrumi ees platsis.
Nimelt üks mu sõber on seotud mingi uue Eesti mängufilmiga(Soovide Puu)oleks tal vaja Pühapäeval veits meie abi. Point selles et tahetakse filmida suures plaanis mootorattaid ja ameerika autosid,kel bena röövel kusagil garaazis peidus siis tuli katlasse(PILOOT),ja kroom on eriti teretulnud,võimalusel paluti vastassugupoolt ka kaasa võtta.Asi toimuks sellel pühapäeval neeruti kandis tean seda et kell 9.00 stardib mingi punt Tsentrumi eest,kaua üritus aega võtab ei oska öelda.Kel kindel plaan minna see võiks mulle teada anda hiljemalt reede õhtuks sest nad tahavad tulijate arvu.Ise olen tervislikel põhjustel neljal rattal.PS! Äkki saab lõpu tiitritesse RRRC promo,kui hästi räägime ja end korralikult üleval peame.
on kroom kohustuslik? kui baigiga tulla, keegi viltu ei vaata?
ai kurja just rattavahetus kuu. Üks somm tuleb laupää vaatama, kui ära ei võta siis tulen kaen asja, nime ei julgex kirja panna. Kui just mõni kroomiga plika sabale ei võta
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kui rehvi põletada ja nokka tõsta tohib olen käsi
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
TO 417!
Tegemist paigal võttega aga pärast võid ju meile näidata kuda kruusa või muru peal kumm kärssab ja baigiga võib ka tulla sain aru et kõik ikkagi teretulnud

TÄHELEPANU FILMI HUVILISED!!
Kellaajas väike muudatus saaks kokku 8.30 Tsentrumi juures.
Põhjus selles et saaksime Tallinnast tulijatega kell 9.00 Kadrina bensukas kokku ja liiguks sealt koos edasi,sest nagu kuulda oli siis Tallinnast tulemas üsna suur punt nii rattaid kui ka ameeriklasi.Ja muidugi sügav neile kes sõna peavad!!!

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
kas ratas peab pestud ka olema
ja kas kohvrid küljes
.. ja soeng peas ja maniküür tehtud
tahtis raitz teada aga käskis minul "naiselikult naiivselt" küsida
Vastuseks küsimusele et ratas võiks ju puhas olla niikuinii - endal parem tunne mis aga puutub muudesse asjadesse siis mul näiteks pole millestki soengut tehagi nii et ...!
Piloot oled siis venes või võtad ikka hoogu ja tuled pühap.kampa(autoga)

-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Nagu aru saan, et bikega tulejat ära ei põlata: siis tulemas.
RRRC
-
OZman kirjutas:Vastuseks küsimusele et ratas võiks ju puhas olla niikuinii - endal parem tunne mis aga puutub muudesse asjadesse siis mul näiteks pole millestki soengut tehagi
nii et ...!
Piloot oled siis venes või võtad ikka hoogu ja tuled pühap.kampa(autoga)
Mul üks tuttav juuksur, äkki pühib tööpäeva lõpuks miskisuguse paruka kokku
Tegelt ma olen juba kolmapäevast saadik kogu aeg minema hakanud, homme "proovin" jälle... kui ei "õnnestu" siis olen kohal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.