Gixxer vs ninja vs cbr

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Gixxer vs ninja vs cbr

Lugemata postitus Postitas KIBU »

blade on selle hinna ja aasta juures kohe väga hea ratas a algajale ma soovitaks ikkagi pigem mõnda 600 kui 900 cebarit. kui siin keegi soovitas sõitma õppida neil kes blade i puudustest räägivad juhitavuse osas siis sellele sõidu ässale ütleksin et ehk need kes oskavad sõita ja on erinevaid rattaid proovinud saavad ka aru puudustest. ehk sinu viga ongi just see nagu ise väidad et "mina küll aru ei saa". muidugi normaalse kasutuse juures legaalsete kiiruste lähedal polegi mingit muret.
ega sel cebaril mineku kohapealt pole küll miskit laita a no krt kes ütleb et see ratas hästi pidurdab originaal seades see ei tea mis ta räägib mu arvates. ja juhitavuse vigadest saab aru kui sõita sama rattaga näiteks rooliamordiga ja ilma. või siis sõites kurvilisel teel pikalt ja kiirest parema ratta järgi. (palju rohkem peab võimlema ja vaeva nägema kuigi jah ega maha ei pruugi jääda) ega ta esimeseks rattaks kõlbmatu ei ole a 175cm kasvu ja 0 sõidukogemuse juures on kindlalt paremaid variante.
kui sõidukogemust on juba kogunend siis suurema mootoriga rattaga on isegi lihtsam sõita tänu tugevamale veole palju pikemas pööretevahemikus kuid samas sellest et rutskat liig palju sai keeratud saab aru alles siis kui liig hilja ja seepärast arvan ma et 600 ne on algajale parem. lisaks on 600 seljas vaja rohkem tööd teha et kiiremini edasi liikuda ja läbi selle ka arened kiiremini.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”