rattaga juhtunud huumor:)
Re: rattaga juhtunud huumor:)
Korra läksin SEB tormimäe kontorisse oma uue pangakaardi järele,sõitsin siis veel roller/mopeediga.Ilm oli just selline vastik jahe ja tuuline.Parkisin oma sõiduki ukse juurde jalgrataste kõrvale,kiiver peast ja krabinal keerlevast uksest sisse ja järjekorra nr võtma kui äkki lendas vanem turvamees kõrvale ja näitas sõrmega enda peale,ma ei jaganud oma pikkade juhtmetega ära milles point.
Viisakas turvamees mainis siis mulle kõrva et ega ma röövel ole ja siis jagasin matsu ,kiirelt kiivrisukk peast taskusse ja edasi ootama!
Varem soojal ajal ikka sai bensukas kiiver peast tõmmatud ja sukk peas kassasse maksma,viimasel ajal pole kiivrit enam peast võtnud.
Hetkel pole veel keegi teenindamast keeldunud!
Mitmeid kordi(esimesel hooajal) olen kiirusehoidja fikseerimisel kindaga sureti peale lükanud ja siis ei suuda mõista miks mootor välja suri.Esimesel korral kui see juhtus sõitsin 100km/h ja keerasi kiirusehoidja peale, laksust näidikutel pilt läinud,mootoril jõud kadunud,vajutasin sidurit ja tee äärde et mingi jama nüüd.Seisin siis teepeenral ratta seljas ja üritasin käivitada ei midagi,ise jumala närvis et nüüd siis sõidud sõidetud.Panin külgjala alla, seisin kõrval ja mõtlesin et mida ma viimati tegin äkki avastasin et sureti on teises asendis.Panin siis teise õieti tagasi, istusin selga ja uuseti käivitama,ei midagi , ähh külgjalg oli väljas,see ka tagasi ja eks näe pilt tuli tagasi.Panin sterterit ja paari pöördega käis, mul jälle rõõmu kui palju et ei olnudki midagi viga, mina ei teadnud et suretit pole vaja töötamisel näppida. Korduvalt hiljem on ka seda juhtunud, olen isegi sõidupealt kohe sureti tagasi lukanud ja käis edasi.
Kinnastega peab kiirusehoidja fikseerimisel vaatama et suretit ei puuduta muidu taas pilt läinud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.