rattaga juhtunud huumor:)
Re: rattaga juhtunud huumor:)
ryblik1 kirjutas:tsikli huumorit siis minu poolt . oli kunagi tati ajal tsikkel cz 175 mingil x põhjusel see vändast ei käivitunud ja käima alati lükati.noh kaks korda ka nii et nagu kauboi tsikli kõrval lohisemas. ükskord aga siusa nii et ilmselt oli juba töösegu nii rikas et kui sädet nägi pani julmalt minema.ise neljakäpakil asfaldil ja muud tatid kes aitasid lükata need kõhuli.tsikkel pani lennuga nolsirgelt tänavat pidi minema. vahtisin lolli näoga järgi ja nägin seda hetke kuni asjal jõud rauges ja rahulikult kolksti mullase kõnnitee peale kukkus asfaldi serval. kõik asjad jäid ime kombel terveks.
siis veel seda et sama tsikkel tegi sõbrale andes ka trikke.sõber üritas traataia kõrvalt ümber pöörata aga esiratta mustri serv haakus võrgu silma ja nii ta mööda aeda ülesse roniski.ja ikka jälle küliti maha.see kord läks sumper ja link ja paagi kroom sai kriimu.
huumor oli ka see et kunagi pidasin jawa 638t mida siis sai 2 a jooskul veetud koguaeg remonti ja tagasi maetud ala 4000 eeki kõika sjad vahetatud ja ikka sõita ei saa.mingid problemid olid. lõpuks vihastasin ja maha ma ta müüsin,nulliga tulin välja.ja lubasin et ei enam ilma stareri ja muu lõbuta tsiklile. ja aastaid hiljem on mul nyyd starteriga tsikkel vana honda cb 450,ja tuttav küsis mult kas see on mingi jawa sul.fakk
viimati sai nalja kui ka reserv otsa sai.ülenurme bussipeatuses.tankla lähim statoil,ala 2km vist,loksutan tsiklit ja käivitan ,läks,siis kähku tuld ja 1km enne jälle otsas. jälle loksutan ja hullan ja möllan.kergelt tibutab ,mõte on et kõik autod kes mööda sõidavad raudselt juhid irvavad. aga läks käima ja turtsudes ma sinna tanklasse veeresingi.vedas.
ja muidugist ja tuttavate öeldud nali,29 august tartus kulgen siis kaitsekolledzi maja juurest ja tahan riia mäest alla saada.jube ummik.tuttavate auto jäi silma ummiku lõpus.sõidan ridade vahele ja tuttava juures tsutt signaali ja siis edasi.sain esimeseks.ees uus ja hullem ummik,seljatagant tuli bike järele.ja rohelise tulles siis võtan südame rindu ja siis mäe peal ka ridade vahele.kitsas on.bike mees ei tulnud järgi.sain õnnelikult kogu mäe kuni turu ristini ride vahelt läbi ja ristis kohe roheline ja läinud ma olen.kogu üritus ehk nii 1-1,5 min. tuttavad laekuvad tund hiljem ja vannub et istus 25 min selles ummikus.põhjust ei tea. aga eriti hea oli vaadata ta rohelist nägu kui mainisin muuseas et mul kulus ala 1,5 min. läks teine ära ja tatistas.
mul ei läinud nii hästi 175sega pani mööda asfaldit üks 100 m üksi ja siis kolksti asfaldile pikali ja lohises päris ribadeks teine kõik toimus muidugi maanteel aga õnneks autosid vastu ei tulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.