rattaga juhtunud huumor:)

betoonimees70
Tsikkel: Suzuki DR650;Honda Shadow1100

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas betoonimees70 »

Ivoonu kirjutas:

Tänane huumor järgmine - käisin mina Honda Shadowga proovisõitu tegemas, mis iseenesest ei olegi teab kui naljakas aga sõit sai toimuma minu teadmata kinni keeratud kraaniga. Sõitsin natuke Tartu Supilinnas ringi ja ühel hetkel kadus jõud ära ja järgmisel hetkel suri mootor välja.... Mõtlesin mis ma mõtlesin, käivitasin mis ma käivitasin aga ei paukugi, paar korda natuke nagu lubas ja kõik. MIs siis ikka, ratas käekõrvale ja laululava parklasse omaniku juurde tagasi, et näed mis juhtus. Natuke mõtlemist ja leitud va süüdlane saigi - kraan kinni. Egas siis midagi, kraan lahti, natuke ootamist, et ehk jooksevad karpad täis ja starterit, kuid õnnetuseks oli selleks ajaks aku juba niipalju erksust kaotanud, et käima ei jõudnud mootorit enam vedada. Keerasime siis tsikli suunaga mäest allapoole ja lükates läks 3. käiguga käima nagu poleks midagi juhtunudki. Peale seda sai veel tiir maanteel tehtud ja nüüd on kange tahtmine see isend omale koju veeretada, loomulikult avatud kraaniga ja sõites :D
Tagantjärgi tarkusena võib nüüd aga öelda, et kahe karpa täie bensiiniga saab sõita 1.6 km :lol:

Teisisõnu...umbes 1,5 minutit käib minu 1100 shadow,kui kraan kinni...ise mõõtsin,kuna kahtlustasin algul bensu pumppa!

Teen niipalju kui vaja ja niivähe kui võimalik ;)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”