Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
Re: Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
lärm kirjutas:Kel pretensioone ,siis minu poole mitte pöörduda ,sest mulle meeldib rohkem radu ehitada ja sõita,mitte mingeid punkte ja plekkkopsikuid taga ajada(nagu ma aru olen saanud siis osadel on vastupidi soovid,sest tuli ikka päris mitu kõnet mulle peale Rannu võistlust ,et kus ja mis ja ma olin tegelikult seal jne...)
Rada oli täitsa mõnus, kohati suisa liiga lihtne. Oleks oodanud ka mõnda korralikku palki või üllatust. Mäed on ka ajaga kuidagi lahjemaks jäänud. Võrreldes kevadise Kukemetsa sõiduga on 2-l viimasel KK-l lisandunud "mäkketõusjate specialid" - mäed, mille tipud on püstloodsed või negatiivse kaldega
Aga üks asi, mida kindlasti annab parandada, on juhend. Kui sa, Riho, teed võistluse, võiks reeglid siiski olla enne sõitu teada ja leitavad. Vastasel juhul jäädaksegi sult küsima. Peakorraldaja oled ju siiski sina ( krossi meeskondlikku üldjuhendit ma ei tea olevat ning jalgpalli oma ilmselt ei kõlba
Praegu ei ole kusagil üheselt kirjas, kuidas jagatakse punkte, kuidas need jagatakse meeskonna arvestuses ning millistele tingimustele peab meeskond vastama. Ja siis imestad, miks sult seda küsitakse.
Või kui punkte taga ei aeta, mille kuradi pärast neid siis üldse märgitakse ja aegu võetakse? Nimeta asi 2h tasuliseks treeninguks, pole vaja EMF-ga asjatada ega muretseda korralduse, tulemuste ning küsimuste pärast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.