Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)

Lugemata postitus Postitas lärm »

I-60p,II 53p.,-III 50p jne kuni alguseni välja.Siis liideti nende meeste kes olid ennast paari registreerinud punktid kokku ja selguski rannu võitja paar.Et asja mitte väga keeruliseks ajada,siis täna sai tehtud sama moodi ,AGA liitsime omakorda kahe võistluse punktid et selguksid kahe vöistluse üldkokkuvöttes parimad.
Ärge vötke seda paaris arvestamist väga südamesse,sest asi oli toores ja emfi tädid andsid endast parima.
Eelisjärjekorras autasudele olid need paarid kes olid samas koosseisus mõlemal võistlusel.
Kel pretensioone ,siis minu poole mitte pöörduda ,sest mulle meeldib rohkem radu ehitada ja sõita,mitte mingeid punkte ja plekkkopsikuid taga ajada(nagu ma aru olen saanud siis osadel on vastupidi soovid,sest tuli ikka päris mitu kõnet mulle peale Rannu võistlust ,et kus ja mis ja ma olin tegelikult seal jne...) :)
ÜKS ASI ON KINDEL ,ET KK2009 TOIMUB 4 ETAPPI ,KAKS KEVADEL JA KAKS SÜGISEL(INDIVIDUAALSELT)JA NELJA ETAPI PARIMAD PUNKTIKOGUJAD SELGITATAKSE VÄLJA VIIMASEL VÕISTLUSEL KUS SELGUB IGAS KLASSIS KK2009 MEISTRID.

SUURED TÄNUD kõikidele tänastele osavõtjatele,et viitsisite sellise sombuse ilmaga teha mulle seda au ja endid kohale vedada.Loodan,et rada meeldis,sest köva nädal aega sai sinna karjääri maetud-loodetavasti läks asja ette.

Arvan et kohtume korra ka südatalvel ,kus täiesti uuel rajal lubatud köik rehvivalikud jm.,ning siis jääme kevadet ootama,et alustada KK 2009 mesitrite selgitamisega nii open,kärnatajate,quadi ,kui veteranide klassis.
Seniks edu
Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”