CB 1300
Jah kui peale pikka-pikka vahet või kohe alguses kohmaka ratta peale istud, siis võib olla, et fun-factor on tegelikult väiksem kui mingi 150 kg kaaluva 500...650 ccm-ga.
Mina muide ostsin oma praeguse aparaadi ilma igasuguse proovisõiduta, kontrollisin ainult seda, et kas ma selga mahun ( hargil seisva ratta peal) ja palusin käima panna ( mis oli päris keeruline ülesanne lõppudelõpuks) et kuulda, kas mootoris mingit kohesele laialikukkumisele viitavat kohutavat kolinat ei ole. Rattaga olen ülimalt rahul.
EDIT - siiski, otsisin ja lugesin netist road teste. Aga no ühtegi negatiivset road testi vist ei ole olemas - need ju tavaliselt tellitud ja makstud
Mina muide ostsin oma praeguse aparaadi ilma igasuguse proovisõiduta, kontrollisin ainult seda, et kas ma selga mahun ( hargil seisva ratta peal) ja palusin käima panna ( mis oli päris keeruline ülesanne lõppudelõpuks) et kuulda, kas mootoris mingit kohesele laialikukkumisele viitavat kohutavat kolinat ei ole. Rattaga olen ülimalt rahul.
EDIT - siiski, otsisin ja lugesin netist road teste. Aga no ühtegi negatiivset road testi vist ei ole olemas - need ju tavaliselt tellitud ja makstud

Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.