CB 1300

Kasutaja avatar

Habe

Lugemata postitus Postitas Habe »

Mina teadsin ka, et ratas peab " Naked" olema. Alates hetkest , kui noore Iž-i inimesena nägin värvilises välismaa ajakirjas Yamaha V-Max´i (aasta oli vist mingi 85, 86) oli selge ,et paremat ratast kunagi ei tule. Väljanägemiseselt võimalikult brutaalne, samas soliidne ja väljapeetud. Mida vähem plastikut, seda parem. Seega oli ta siiani Nr. 1.
Aga kuna tol hetkel, kui enam oodata ei kannatanud ei olnud mulle sobivas max hinnaklassis ühtegi V-Maxi pakkuda, siis siirdusin Nr. 2 juurde, milleks oli mu praegune ratas. Põhimõtteliselt iseloomult sarnane, puudub mõni Hj. ja kahjuks ka V mootor, aga ikka olen väga :D
Valik sai tehtud puhtalt mööda netti kolades ja sealt asju kõrvataha pannes. Seega võib ka ilma proovisõiduta õige ratta otsa sattuda, aga pead teadma mida sa tahad. ( Uus unistus tuli tegelikut vahepeal tekkinud- Triumph Rocket III ja selle ma ka ostan kunagi!!!)
Keegi teine ei saa sulle öelda, et see on sinu ratas. Samas võin lohutuseks öelda, et "valet" valikut pole nende variantide hulgast võimalik teha. Vaevalt, et ka lühike proovisõit sind aitaks. Et tsikkel ennast sulle korralikult " avaks " kulub mõni sada km mööda erinevaid teekatteid ja ilmastikuolusid. Selliseid proovisõiduvõimalusi sulle vaevalt, et keegi pakub. Ma võiks sii lisada nimekirja üle 1,4 milli maksvatest autodest, millede kohta keegi ei saa ölda, et neil midagi viga oleks peale hinna ja kütusekulu. Siin toodud tsiklite hind on ca. 10x odavam, aga tundub kehtivat sama tõde- ega ikka üle 140 000 maksev tsikkel s**t olla ei saa! Vaata mis meeldib ja osta ära! Eksida ei saa, kuna kõik toodavad praktiliselt sarnaseid rattaid, et konkurentsis püsida. :evil: mul alati ilgelt pikad jutud!!! :x

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”