CB 1300

Teema algataja
sancho

Lugemata postitus Postitas sancho »

Olen selles suhtes hr.sangaga täiesti nõus, et läbi webi uurides tsiklist pilti ette ei saa. Räägin oma näite varal: oma eelmise tsikli ostsin nii, et teadsin vaid , et see peab olema "naked" - lihtsalt meeldis selline stiil. Siis vaatasin ringi, et mis on saadaval Tallinna vahel, tegin kõikidega, mis listile jäid proovisõitu ja mitte keegi ei virisenud - ju ma jätsin tõsise ostja mulje. Lõpuks ostsin selle, mis alguses ei olnud kindlasti mu nimekirja tipus, aga lihtsalt sõites tundus see "õige" olevat. Pole ka hiljem kordagi kahetsenud seda ostu. Hoopis teine tera oli mu viimase tsikliga, siis sai foorumites ja üldse kogu webist infot kokku aetud, proovi sõitu paraku polnud teha :( Tsikkel toodi saksast ära ja välimuse järgi ta mulle meeldis, eks oli teda piltide peal vaadatud ka ... Paraku sõitma hakates ilmnesid nii mõnedki ebameeldivused. Kokkuvõtteks pean ütlema, et kui ma oleks saanud ennem talle peale istuda ja sõita, siis ilmselt seda ostu poleks tulnud. On nii palju asju mida sa saad aru ja tunda ainult tsikliga sõites, mitte foorumites ja teiste asjatundlikku juttu lugedes, sest kuigi üks tsikkel võib paljudele meeldida, ei pruugi seesama isend just sulle sobida-meeldida....
Jõudu,

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”