CB 1300
nojah, aga sa ei saa osta ratast AINULT tuginedes kellegi teise arvamusele, sa PEAD seal kasvoi korra peal istuma. mina ostsin motodepoost nii, et laksin poodi, ytlesin, et ostaks midagi. siis jalutasime Marekiga voimalikud variandid labi, ma istusin peale ja vaatasin, kuidas on. ja toesti, see mis oleks silma ja veebi jargi vaadates hasti sobinud, ei sobinud parast pealeistumist enam yldse. siis leidsin mudeli, mis sobis, tegin oue peal vaikse tiiru ja ostsin ara:) kui sul tosine huvi on, siis ytle seda poesellile ja kyll too sulle tsikli valja urgitseb, kui ta ikka tahab midagi myya. kui ta ei tunne su vastu huvi, siis pole motet edasi punnitada, sest sita teenindusega esindusega pole ka tulevikus midagi peale hakata.Ratta proovimine poes on problemaatiline, kuna tihtilugu on soovitud ratas pakitud salongi nii, et jääb mulje, et see liigub oma kohalt vaid siis kui keegi selle tõesti kas ära ostab või kui kauplus teise kohta kolib. Puuduvad ju ka enamusel motopoodidest platsid kus ratast proovida - tänavale nagu ei tihka minna ja vaevalt ka rattapood seda võimaldab. Poes ratta seljas istumine annab vaid õhkõrna etekujutuse rattast ja selle järgi otsust teha ei saa. Kui tõsise ostusoovi peab poodnikule jätma, et ta ratta selga laseb
tuleb tunnistada, et tsikli tegelik iseloom ja koik omadused tulevad valja alles parast moningast kasutamist. nii et tsikli ost kipub olema moneti hea onne peale valjaminek. aga janes kaarte ei mangi:)
ara nyyd agestu, ma juba palusin ette vabandust, kui see kahtlus ei vasta toele:) lihtsalt olen foorumites kohanud (ja mitte yks kord) mingite nolkide postitusi, kes muudkui raagivad, et nad hakkavad kohe seda ja seda ostma, nimetades uued ja kallid asjad ja kysivad arvamust voi kiidavad muidu asja yles. ja siis, kui erinevad inimesed on pikad arvamused ja vordlused valja toonud ja tapsemalt asja kohta uurima hakanud, selgub, et tegemist on tattnokaga, kes elab fantaasiaid valja. nii et no offence ja veel kord vabandused.Sellest johtuvalt ka esitatud küsimus temaatilisse foorumisse, mis peaks olema ka täitsa loomulik. Kus on siin tegemist fantaasia lennutamisega? .. ja miks kedagi antud teema väga häirib, ei mõista. Kui vastuseid ei tule, liigub teema iseenesest lõppu ja kustub -no problem.
bottom line: leia veebist paar vordlevat testi ja loe labi -> mine poodi, katsu ja nuusuta, kuidas on -> tee syda kovaks ja osta koige rohkem meeldivam ara. tsiklisoit ja tsikli ost on emotsionaalne vark, ara lase liigsel ratsionaalsusel endast voitu saada:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.