Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
-
- Tänatud: 27 korda
Re: Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
Tere krossarid!Kogu üritus oli lihtsalt võrratu:korraldus..ilm..rada..võistlejad...jne.Lihtsalt SUUR TÄNU kõigile-kõige eest!Endal läks hästi,sest see oli kolmas kord osaleda ja ka lõpetada(2-eelmist üritust.. finisini ei jõudnudki).Samas oli mul harrastajana ja krossidel varem mitte käinuna ka nõks segadust,sest alustasin ma "Tähtedes"...siis sõber ütles,et ta kuulis läbi mikri,et mind tõsteti ümber...läksin vaatama..."Tuusadesse" pandud.Ok läksin valmistuma...kui tuldi ja öeldi,et miks ma starti ei lähe,sest ma olen "Ässades"....kuram,siis ei saanud ma enam midagi aru.Läksin reg-punkti uurima ning seal selgus,et olin pandud korraldajate poolt 2-lehte korraga kirja...tükk aega ei suudetud siis otsustada,et kummas klassis ma ikkagi sõidan...mina seisan ja praen(ega see meeldiv polnud).Lõpuks ütlesin ise,et mis jamate...ma lähen siis "Tuusadesse"...ja nii jäi.Esimene start olin ainuke kukkuja esimeses kurvis(kase juures)...lihtsalt keegi sõitsi küljelt sisse ning sinna ma jäin ja kui püsti sain ning käima olin teistest pikalt maas....oma suureks üllatuseks lõpetasin 32!!!Ja teine start(loos läks kehvasti...tagumine rivi)lõpetasin 21.Nii-siis,eriti tänan oma "Tuusade" konkurente....olite väga tublid-kõvad!
Küsiks veel,et kui see dvd ilmub,et palju ta maksma hakkab ja kuidas kätte toimetatakse?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.