Rukka tekstiil.

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Re: Rukka tekstiil.

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

Kommionu kirjutas:
creativ kirjutas:

olenevalt kus rohkem sõita. kui on palju pikka otsa ja sellest ka suur osa kevadel sügisel, on rukka parim. samas on rukka mõttetu suvel minu meelest, sest siis mu ülikallis komplekt seisab kodus ja kogub tolmu. liiga palav ja tuulutust reguleerida ei saa, sest tuulutuslukud puuduvad.

:shock: ... see kehtib ehk säästurukka kohta... Rukka ArmaCor (25.000.-) on PARIM iga temperatuuri ja ilmaga.
Suvepalavuses ning sügiskülmas on see PARIM.

Minu teada kasutatakse ülal nimetatud seerias täpselt samasugust Gore-tex membraani nagu odavamateski Rukka asjades. Gore-tex tehnoloogia laseb ikka ühte moodi õhku läbi, mistahes jope sisse ta on konstrueeritud. Ei ole ju suurt vahet, milline on kanga enda hingavus, kui sisemembraan ei ole eemaldatav. Selge on see, et kui jope on veekindel, siis on tema hingavus palju kordi väiksem. MInu tagasihoidliku arvamuse poolest on parim kompromiss sooja ja külma suhtes eemaldatava Gore-tex membraaniga kraam. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”