Mure, seoses pisikese bumperi mõlkimisega.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Mure, seoses pisikese bumperi mõlkimisega.
Tere, juhtus täna nii, et nagu tavaliselt ... sõidan ma lihtsalt bensiini maha ainult mõtetult ringi sõites. Täna siis sõitsin samuti ja juhtusin ühe korrusmaja eest minema. Autod olid vasakul pool, ja sealt vahelt avastas üks järsku välja tulla. Mina sõitsin lubatud piirides, nägin kaugelt et seal lapsed mängivad ja võtsin ammu hoo maha. Ja minuarust see tüüp kiirustas liiga kiirelt sealt autodevahelt välja nii et pmst kokku oleks pannud. Suurim reageering oli mul piip peale. Ja automaatselt tagapidurid põhja, esimeseid mul pole. Aga lõpuks vajus mul tagaots ikkagi vasta tema esistanget õrnalt. Ja kõige masendavam minujaoks on see, et ta vahtis mind sellise näoga, et 'sina oled süüdi' ja nagu et hakkas välja vaikselt tulema. Mina arvasin ja olin 100% kindel et mina ei olnud süüdi. Lihtsalt huvitab, sest esimene kord ikkagi selline asi peaaegu juhtuma tahtnud. Muidu sõidan LE järgi ilusti ja LE peas. Kiirust ületan ka vahest, aga mitte külavahel jne.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Mure, seoses pisikese bumperi mõlkimisega.
Suurim reageering oli mul piip peale. Ja automaatselt tagapidurid põhja, esimeseid mul pole.
Mida sa kekkad, ole vait ja tee sõiduvahend korda, t*** "mul esimesi pole"...maksa täie rauaga need pamperid kinni ja siis ehk tuleb mõistus ka pähe, millises korras masinaga sõita võib.
Kusjuures oleksid ilmselt selle õnnetuse ära hoidnud kui sul esipidurid oleksid olnud ja kui su roller ei vasta tehnilisele seisukorrale siis oled ju ise süüdi. Kui kiirused väiksed siis kui hull see bumper ikka olla saab, et siuke probleem kohe.
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Esipidurite klotsid oskasid mul kunagi mingitmoodi ketta aukudesse nurkadega jääda ja oleks äärepealt üle pannud. Sain natuke külge ette ja maandusin tagarattale tagasi peaaegu küliti olles. Esipiduri nö. see boks ehk terve see julla oli seest törtsu katki ja siiamaani uut ei leia. Ühe klotsi nurk oli murtud ka. Auto bumberil ei ole midagi viga, käisin piilumas vaikselt. Lööki ka pmst ei olnudki nagu ma esimeses postituses kirjutasin.
Ja offtopicus kirjutades, olen suht kaua siin registreeritud olnud ja enne suvepausi väga palju lugenud. Pole ma enne näinud et keegi nii ropult kirjutab. Aga see selleks.
EDIT: Ja ma ei saa pihta et mis moodi ma 'kekkasin'. Tegemist on murega, mitte mingi 'ohh ma panin matsu' vms. Ja 'ole vait' oli ka minuarust natuke mõtetu seal, sest foorum ongi koht kuhu oma muresid postitada.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.