Rakvere mehed, organiseerume?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
Kuzmitz kirjutas:luix kirjutas:Ma täna kiirabis,nii et piloot vaata ette,oma kontidega
Piloodiga ilmselt selline lugu, et kas kondid juba murtud või hirmutas vihm mehepoja peitu (mida tema puhul muidugi raske uskuda), sest Statis vaatas kell 18.00 mulle otsa ainult meie raudnael koos sini-kollase r6-ga
![]()
. Piloot ilmselt ei saa enne homme hommikut mudast välja
. Jääme ootama abikõnet, et "Kas saad mulle korraks appi tulla? Ma siin jäin vähe kinni..."
Kus nüüd on mokalaat käima joostud bla-bla-blaaaaaa... Krt, viinerit teile hammaste vahele...
Ma jäin stati vähe hiljaks, sea ema krt!!! Hakkasin kodust tulema viimaste aurude peal, kukkus kuramus plärtsuma ja paukuma ja enne, kui sain reservi peale kuramus suri maha, ja no enam ei käivittu Siis lõpuks avastasin, et paukudes oli vist karpasse tagasi löönud ja kuna selle klamberit oli keegi süldist näppudega kinni keeranud siis virutas karpa lõdviku otsast minema,
10min. peale kuut polnud seal enam kedagi, käisin siis ja otsisin selle raja üles, olematu esirehviga krt. ekstreemi kui palju,
enne oli just vihma tulnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.