QingQi 50GY
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
QingQi 50GY
Kas keegi teab sellest QingQist midagi? http://www.mototehnika.ee/webcache_kasu ... ka_ee.html Et kas see on nagu hea masin? Ja kas ATM Tegi QingQi pealt maha või vastupidi?
-
Re: QingQi 50GY
Masinad peaks olema enamvähem samad, lihtsalt ühel ATM kleebised, teisel Tsinsu omad. Lisaksoskan selle Quinqi kohta öelda veel seda, et asi tehtud suhteliselt pehmest metallist.
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
Teema algataja
Siis on ka ATM Tehtud üsna pehmest metallist?Ise olen ATM SM 50 ga sõitnud ja väga mugav oli.Aga ka seda,et siis QingQile peaks ka ju ATM SM varuosad sobima?Need on ju täiesti samad asjad.
-
-
Teema algataja
Aga keegi teab palju see QingQi sisse võtab? Kodulehel oli kirjas et 4 käiguline võtab 80 sisse
-
-
Teema algataja
SAmuRaaaiii kirjutas:3 käiguline ATM SM 50 võtab 65 järelikult 4 käiguline võtab 75 vähemalt.
Järelikult?
Kas sa sellest oled midagi kuulnud, et viimase käiguga antakse maksimum kiirus välja. See et üks käik juures on annab arvatavasti sujuvamaid üleminekuid.
Sorry, kui eksisin, aga see on minu arusaam asjast.
SAmuRaaaiii kirjutas:3 käiguline ATM SM 50 võtab 65 järelikult 4 käiguline võtab 75 vähemalt.
3-käiku 65km/h
4-k. 75 km/h
5-k. 84km/h
...
..
12-k. 115km/h
See läheb sinna auku: " Andke mulle üks hästi pikk kang ja toetuspunkt ning ma liigutan selle maailma paigast"
PS: Küsi oma geograafia õpetaja käest, kas on Maa tuumas piiasvalt metalle, et selline kang valmistada.
-
Teema algataja
See käis selle kindla ATMi kohta,mittekõigide motikate kohta,aga palju see siis sisse võtab? Kui üks käik on juures siis see peaks ju nagu kiirem ka ju olema.
-
-
Teema algataja
-MeltDown- kirjutas:110cc vb isegi võtab, aga 50cc võibolla pigistad 60 välja.
oeh loen seda ja naeran... ise olen ühest Qingqi hiinakast 3 käigulisest välja pigistanud 85 lihtsalt ilma piirajateta naerame edasi...
-
Teema algataja
ruslu kirjutas:... ise olen ühest Qingqi hiinakast 3 käigulisest välja pigistanud 85 lihtsalt ilma piirajateta ...
Kaks võimalust, sa kas olid eriti sinisilmne, uskudes selle masina enda spidomeetrit, või sul eiolnud täpselt samade seadetega masin, mida too konkreetne müüja on pakkunud ATM nime all.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.