yamaxa 750 virago
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
yamaxa 750 virago
mis tuli on viragol armatuuris punane tuli, kui ei lahe üldse põlema süüde keeramisel milles võib viga olla
Re: yamaxa 750 virago
Sa pead selle küsimuse sõnastamise ja vormistamisega vist veel pisut vaeva nägema, et kõigile oleks aru saada, et mis ja millal täpsemalt sul põlema ei lähe.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: SPEED TRIPLE 955; XR600R
- Tänanud: 29 korda
- Tänatud: 13 korda
See on õli taseme indikaator lamp. Kui ei lähe süüte keeramisel korraks põlema , soovitab manuaal kontrollida elektrisüsteeme.
-
Teema algataja
Tervitus!
mul on meeles, et seal on 2 punast tuld - õli ja aku. need on olulised signaallambid mõlemad ja peaksid siiski töötama.
viga võib ka juhtmestikus või anduris olla.
PS. vanast ajast mul säilinud VIRAGO manual ja elektriskeemid. kui on huvi, anna privaatsõnumiga teada.
terv
ATS
ATS.T kirjutas:Tervitus!
mul on meeles, et seal on 2 punast tuld - õli ja aku.
Oled kindel, et 2 punast tuld? Vaatasin just 750-ste Viragote el skeeme ja ei suutnud aku tuld küll leida Ka minu 535-l seda polnud
Mul ka service manual digikujul olemas
Hans
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
ATS.T kirjutas:Tervitus!
mul on meeles, et seal on 2 punast tuld - õli ja aku. need on olulised signaallambid mõlemad ja peaksid siiski töötama.
terv
ATS
No ei ole kuskil seda teist punast tuld, mis näitaks laadimist
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.